BİRİKİMCİ HATUNLAR

M maviduvar1 çok geçmiş olsun serum etki eder, kendine gelirsin en kısa zamanda

@kumbaraya para atanlara , bereketli olsun kızlar valla maşallah...

@hem 2000kredi ödeyip hem üstüne ev kirası ödeyip hem bebeğinin masrafı olan arkadaşa bence bravo valla daha ne olsun ama keşke imkan olsaydı da aldığınız evde oturabilseydiniz boş yere ayrıyeten kira vermezdiniz

@ziyaretçi olarak giren okuyup okuyup yazmayan arkadaşa... gel katıl sen de aramıza canım yazdıkça da gaza gelirsin bence....

delimideli delimideli yolun açık olsun canım iyi bayramlar, Allah kabul etsin kurbanınızı da...
evet evimize otursak bir an once bizim icin cok daha iyi olacak .biz kredi cekmedik.muteahhit e oduyoruz elden taksit.zaten bunun icin goze aldik kira odemeyi.yni kredi cekmeden ev sahibi olmak icin bu secmi yaptik.tabiki cok zor oluyor ama ins seneye yaza tasinmak nasip olur.aravayi degistirmek istiyor esim ,su an mumkun degil ama ilerde degistirmeye karar verdigimizde ins kredisiz yapabiliriz onu da.pek sanmiyorum ama:KK43:

kızlar ne kadar çok hasta var içimizde aman dikkat edin,

Ben de bir süpürge yaptım, buraya geldim bakıp hemen kaçacağım

delimideli delimideli hayırlı yolculuklar, iyi bayramlar canım...Bak hiç ummadığın anda ne oldu

@mutlu1988 kredi çekmeden ev almak imkansız gerçekten o yüzden sizin bu olay çok güzel denk gelmiş, inşallah taşındığınız günler de gelir

Biz birazdan market alışveriş gideceğiz bakalım ne kadar tutacak

Neyseki eşimin iş yeri bayramda kolonya, çikolata ve kahve veriyor onları almayacağız:)

limon1988 limon1988 cihazın adını bilmiyorum canım. 15 yıldır gittiğim bir güzellik merkezi idi her sıraya gittiğimde hadi lazer yapalım şeklinde oluyordu hep. Onun için hiç araştırma yapmadım.
@ Farmasi çok geçmiş olsun canım.
Ben de anneme ve kardeşime kırıldım. Biraz. Az önce oğlumu otobüse bindirdim. Onların yanına gitti. Yarın sabah gelecekler. Şimdi pazara gidiyoruz eşimle.

ne yazıldı bu sayfalara bilmem ama ben de israfı sevmeyen, tutumlu bir kadınımdır. ama bu sonradan öğrenilmiyor, sanırım içten gelecek, hep içte olan bir özellik sanırım. 4 kardeşiz bi ben böyleyim de.
  • çocukken para biriktrmeyi pek severdim.
  • başarılı bir öğrenci olunca üni.de bi sürü burs topladım, kendim arayıp buldum tabi, burs paralarımı biriktirdim, aileme yardm bile ettim bir-iki, günlük harcamalarımı yazardım, ablam fotosentez yaptığımı bile söylemişti: ama aç kalıp, odun gibi yaşamadım tabi, indirim takip edip, kaliteliyi ucuza almayı bildim. tatil falan da yaptım kaç kere.
  • yurt dışında aupair oldum. haftalık harçlığımı yükselttim (çalışkanlığımı beğendiler tabi) gene para biriktirdim, tatiller yaptım, gezdim, yedim-içtim ama savurmadan ve düşünerek
  • neyse çalışıyorum ama hep düşünerek alırım
  • yiyecek ziyan etmem ki en önemlisi bu!

günaydın hayırlı sabahlar kızlar

2 gündür gribim giderek artışa geçti

o nedenle de çok istediğim halde 2 gün niyetlenemedim hayırlısı Allah niyetli olanlarınkini kabul etsin

Günaydın kızlar gribin tam iyileşmişti ki 3 saat akşam otobüs beklerken tekrar başladı. :-( hastalıktan nefret ediyorum

Geçmiş olsun kızlar. Benim de 3-4 gündür boğazım acıyor, dünden beri de hapşırık var. İnşallah şifayı kapmam, perşembeye nişan var, sağdıç eşiyim özellikle bulunmam gerek.

Az önce eşimle bayram alışverişi yaptık. Tatlı-çocuklara şeker- büyüklere çikolata içecekler derken 110 tlcik gitti.

Herkese acil şifalar... Havalar bir iyi bir kötü hastalıktan kaçamıyoruz...

Bende dün kumbarama 5 tl attım...

Kızlar benim kullandığım kredi kartının hesap özetini ben hiç görmüyorum. Dün esime getir de bakıyım dedim... Çünkü bu ay cok geldi.. Dün aksam bi baktı. Tek cekim harici 384 tl taksit var çoguda gereksiz yere yapılmış taksitler... Bu ay hiç bir seye taksit yapmama kararı aldım... Birini bitirmeden başka bir taksit yapıcam en azından takitli alışverişlerimiz 250 tl yi aşmasam iyi olcak....

Kayınvalidem cocuklara 100 tl Bayram için kıyafet parası vermişti... Ikisine de dedim 50 tl niz var ona göre oğluma bir pantolon bir gömlek 60 tl tuttu üstünü ben tamamladım. Kızımın da 66 tl tuttu...ayakkabılarını da yeni almıştık zaten... Bu Bayram ucuza hallettim... Başka zaman 100 tl birine bile yetmezdi.. Kıyafet konusunda artık cocuklar için fazla markaya gerek görmüyorum.. Gerçi aldıklarımda markalı fakat outlet yarı yarıya aldım... Çok üzülüyorum bir sene içinde büyüyorlar bir kaç kere giyip veriyoruz... Kızımıda taktir ettim bugun kendine bir trenç kot beyendi.... Ama almadı bu sene idare ediyim dedi indirime girdiğinde alırız bi dahaki sene için dedi cok hoşuma gitti...

Pazara gittik. Herseyden aldım. Ama ne tuttu bilmiyorum. Sonra 2 adet 1 kiloluk poşetleren aldım. Içinden 100 tane çıkıyor. Hem kardeşimin hem de annemin etleri burada doğranıp poşetlenecek.
Tatlı aldık 50 tl de o tuttu
Sonra da iğnemi yaptırdım ama bu sefer çok acıdı. Kan oturdu resmen.

limon1988 limon1988 cihazın adını bilmiyorum canım. 15 yıldır gittiğim bir güzellik merkezi idi her sıraya gittiğimde hadi lazer yapalım şeklinde oluyordu hep. Onun için hiç araştırma yapmadım.
@ Farmasi çok geçmiş olsun canım.
Ben de anneme ve kardeşime kırıldım. Biraz. Az önce oğlumu otobüse bindirdim. Onların yanına gitti. Yarın sabah gelecekler. Şimdi pazara gidiyoruz eşimle.

papatyacım hayırdır ne oldu umarım önemli bir şey değildir sorunu çabuk çözersiniz

papatyacım hayırdır ne oldu umarım önemli bir şey değildir sorunu çabuk çözersiniz
Canım benim kardeşim buradan 6 saatlik uzak biryerde. Annem de yarım saat. Kardeşim iki gün önce geldi anneme. Kurbanı burada keseceğiz. Yarın sabah gelelim diyor annem bugün gelin diyorum. Ramazan bayramından beri görmedim hiçbirini. Yok şu yok bu. Yeğenim de var 1.5 yaşında. Çok özledim hepsini. Ben de hastayım. Iğne serum. Ne olurdu sanki bugün gelseler. Yarın sabah namazla geliriz diyor. Oğlumda ben gideceğim dedi gitti. Çok kırıldım. Zaten 3. Gün gidecekler.
Işte mesele bu.

Canım benim kardeşim buradan 6 saatlik uzak biryerde. Annem de yarım saat. Kardeşim iki gün önce geldi anneme. Kurbanı burada keseceğiz. Yarın sabah gelelim diyor annem bugün gelin diyorum. Ramazan bayramından beri görmedim hiçbirini. Yok şu yok bu. Yeğenim de var 1.5 yaşında. Çok özledim hepsini. Ben de hastayım. Iğne serum. Ne olurdu sanki bugün gelseler. Yarın sabah namazla geliriz diyor. Oğlumda ben gideceğim dedi gitti. Çok kırıldım. Zaten 3. Gün gidecekler.
Işte mesele bu.

canım benim kıyamam
belki yarın yollar daha tenha olur bugün çok kalabalık

vardır bir hayır de
çok öpüyorum seni sağlıklı huzurlu bayramlarınız olsun

canım benim kıyamam
belki yarın yollar daha tenha olur bugün çok kalabalık

vardır bir hayır de
çok öpüyorum seni sağlıklı huzurlu bayramlarınız olsun
Aman ne yapayım ya. Öyle uygun görmüşler. Yani ben den 30 dk uzakta hepsi bir arada.
Ben de evimde yemek yapıyorum. Kitap okurum. Kahvemi yalnız içerim.
Sağol canım. Sana da iui bayramlar dilerim.

Hepimize simdiden iyı bayramlar .Ben hala temizlik modundayım...bir turlu işi bitiremedim...sagolsun benim ufaklık her işe dalıyor...çekmecelere elini sıkısrıtıyor..yada kendi biryerlere sıkışıyor...onunla ugrasııym derken işler kalıyor...bu sene böyle artık...inanın 3 saatlik kesintisiz uykuya oyle hasretimki..işimle alakalıda bir suru iş beni bekliyor..onlarıda halletmeliyim..bayramın ilk gunu malum gelende olmaz bizde gitmeyiz..herkes kurbanla uğraşıyor...işte ozaman işleri halletmeyi düşünüyorum..şimdi gidip kumbaraya 3 tl atcam..:) ne güzel birikim yapanlar olmuş maşallah..

Merhaba kızlarr

Dün yine bir sürü harcamam oldu... Eşimin dayısını oğlu bayramın 3. günü evleniyor.. Gelin de damatta Öksüz..
Alışverişe çıkıldı.. Ahh bayram alışverişiydi , hediyeydi , verilecek yerlerdi derken dün 185 lira harcamışım.. Kalan bozuklukları da kumbaraya attım..

Düğün masraflarına yardım olsun diye ödemelerden birine 100 lira başka bir ödemeye de 100 lira verdik. Bir de gelin arabası bizim araba olacak süslemeye 50 lira alıyorlarmış galiba... Hediye olsun diye onu da biz yaptırıcaz..

Rabbim yardımcıları olsun yok canlarıyla düğün yapıyorlar.. İnşallah güzel bir yuva kurarlar..

Hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun kızlar :KK36:

X