farmasi bence en guzelini yapmissin.onceki topikten de hatirliyorum senin durumunu.benim kartim su an esimde ama benim rizamla ve ev aldigimiz icin.ev borcu bitince esim evi gecindirip kizimin ve benim tum ihtiyaclarimizi kendi maasindan karsilayacak,ki maasi buna fazlasiyla musait, benim maasimla da ne yapacagima kendim karar vericem.ben bunu en bastan soyledim.ev alalim dedim,tamam dedi ve kartimi verdim.15 aydir oduyoruz. 45 ay daha taksitimiz var.Allah izin verir de o gunleri gorursek ,o andan sonra kartimi alicam.su durumda bile ara ara hissettiririm benim param benim maasim diye.bence boyle olmak lazim.sonucta ben bayan olarak calismak zorunda degilimki,esim bana bakmaklayukumlu zaten.isin ozeti farmasi ,en iyisini yapiyorsunmerhaba canım
benim eşimle ilişkilerim gereği ben eve parasal yönden katkıda bulunmuyorum
bütün sorumluluk ona ait
üzerine bir de mutfak parası alıyorum
her kilidin anahtarı gibi her ev ortamının da bir anahtarı var bizim kilit bu şekilde açılıyor ,böyle olması gerekiyor
elbette canımHerkese iyi bayramlar.Bana da yer var mı?
canım benim Allah razı olsun Rabbim senin de gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşaallah dualarını kabul etsingünaydın arkadaşlar.
hepinize hayırlı,bereketli,duaların kabul olduğu bir bayram diliyorum.
sabah namazından sonra tüm ailem,sevdiklerim ve sizler için de dua ettim.hayırlısını istedim rabbimden.kimin neye ihtiyacı varsa.
malum benim için biraz buruk bir bayram olacak ama ben de çocuklarıma sarılarak teselli olacağım.
rabbim hepimizi kaldıramayacağımız zorluklarla sınamasın inşallah.
farmasi bence en guzelini yapmissin.onceki topikten de hatirliyorum senin durumunu.benim kartim su an esimde ama benim rizamla ve ev aldigimiz icin.ev borcu bitince esim evi gecindirip kizimin ve benim tum ihtiyaclarimizi kendi maasindan karsilayacak,ki maasi buna fazlasiyla musait, benim maasimla da ne yapacagima kendim karar vericem.ben bunu en bastan soyledim.ev alalim dedim,tamam dedi ve kartimi verdim.15 aydir oduyoruz. 45 ay daha taksitimiz var.Allah izin verir de o gunleri gorursek ,o andan sonra kartimi alicam.su durumda bile ara ara hissettiririm benim param benim maasim diye.bence boyle olmak lazim.sonucta ben bayan olarak calismak zorunda degilimki,esim bana bakmaklayukumlu zaten.isin ozeti farmasi ,en iyisini yapiyorsun
Kızlar benim eşim kurbana gitti, evde tek kaldım, garip oldum biraz, biz bayram sabahı hep anneannemlerde toplanır cümbür cemaat olurduk... bayram olduğu da belli olurdu... Anneannem dedemin elini öper ve bayramlaşma başlardı.. Sonra kocaman bir yuvarlak olurduk hani camilerde bayramlaşma olur ya onun gibi olurdu... Bu sabah kaldık, iki baş kahvaltı yaptık, sonra eşim kurbana... Kurbandan dönerken beni de alıp kayınvalidemlere gidip etlerle uğraşacağız...
Evde tek başıma oturuyorum şimdi, gelen giden çocuk bile yok çok garip yaaa
Yazmayı unutmuşum bu arada herkese sevdikleriyle mutlu bayramlara...
nişan olacak dimi canım :) hadi hayırlısıylaMerhaba kızlaaar :)) bende heyecan başladı artık napacaksam pazartesine az kaldı:))
Cnm gecmis olsun ogluna bayram bayram kotu olmus ya insl kisa surede iyulesir sende iyisindir umarimGünaydın kızlar
math27 hayırlı olsun canım. Tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkar.
Oğlum sabaha kadar ateşten yandı durdu. Şimdi biraz uyuyor. Haliyle ben de çok yorgunum.
Biz de bu Bayram annemler ve kardeşim geldiği içşn hiç biryere gitmiyoruz.
Cnm esim belediyede temizlikci sokaklari flan yikiyor cop arabalarinda calisiyor gunlulk rant parasi aliyorlardelimideli cnaım siz nerede yasıyorsunuz?
eşin ne iş yapıyorki önceden kazanacagı para belli oluyor.
dün akşam kumbaraya 10 tl attım buarada
Ay inşallah:) ne zormuş ya:) keşke biz istemeye gitseydik sevdiceği:)) tuzlu kahveye razıyım:))nişan olacak dimi canım :) hadi hayırlısıyla