BİRİKİMCİ HATUNLAR

farmasi bence en guzelini yapmissin.onceki topikten de hatirliyorum senin durumunu.benim kartim su an esimde ama benim rizamla ve ev aldigimiz icin.ev borcu bitince esim evi gecindirip kizimin ve benim tum ihtiyaclarimizi kendi maasindan karsilayacak,ki maasi buna fazlasiyla musait, benim maasimla da ne yapacagima kendim karar vericem.ben bunu en bastan soyledim.ev alalim dedim,tamam dedi ve kartimi verdim.15 aydir oduyoruz. 45 ay daha taksitimiz var.Allah izin verir de o gunleri gorursek ,o andan sonra kartimi alicam.su durumda bile ara ara hissettiririm benim param benim maasim diye.bence boyle olmak lazim.sonucta ben bayan olarak calismak zorunda degilimki,esim bana bakmaklayukumlu zaten.isin ozeti farmasi ,en iyisini yapiyorsun

Herkese iyi bayramlar.Bana da yer var mı?
elbette canım
hoş geldin hayırlı bayramlar

canım benim Allah razı olsun Rabbim senin de gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşaallah dualarını kabul etsin
teyzeyi ve amcayı nurlar içinde yatırsın inşaallah
kuzucukları çok öpüyorum benim için de sarıl onlara

Allah ödeme kolaylığı versin canım

Abooovv kızlar burası ne soğuk,yazdan direk kışa girmiş burası.gece 4 te çıktık sabah 7 de burdayımKaçıyo ya burası,yakalayalım dedikHayır o değil yol kötü,ıssız ve acayip sis yapar özellikle sabaha karşı.bi gün başımıza bişey gelecekte,bakalım. Ama anlatamıyorum ki eşime
Bide çok kireçli sular burda,geldim onlar uyudu ben banyo,mutfak temizledim. Su lekeleri bembeyaz olmuş. Banyom siyah,mutfak tezgahım siyahKardeşim bazen maç izlemeye çıkıyo. Kullanılıyo haliyle
Bayramlaşma faslı şu,bu derken yatamadım da koca gün,çatlıyo başım
Bu arada oğlum iyi hasılat toplamış. Bir sürü penye aldım okul için hepsi kısa kolluBari uzun kollu bişeyler daha alayım. Bu gidişle 1000 e tamamlıycaz okul alışverişini,bazen aklımı nerde bıraktığımı anlayamıyorum.
Sizin gününüz Bayram tadındadır inşallah

Merhaba kızlar
Rabbşm dualarınızı kabul eylesin inşallah.
Bana da sabahtan annemler ve kardeşim eşi geldiler kurban kesildi. Kişi başı 50 kilo et düşmüş. Kişi başı 1050 tl para verilmiş.
Şu anda kv deyim. Insana verilecek en büyük ceza sevmediği insanlarla bir arada bulunmak zorunda bırakılması sanırım. Zaman geçmiyor. Buradan hastaneye gideceğiz. İğnemi yaptıracapız. Sonra da eve gidip etleri halledeceğim inşallah

Ah canım yaa bizde de artık kapıyı çalan yok eskiden ne guzel dolasırdık biz mahallemizde kimler varsa şimdi İnan kimse kapı çalmıyor...ama ben cocuklarımı giydirip yolluyorum aparmandakilere öğrensinler bilsimler...

Bizde babaannemde toplasırdık....Amcamlarr halamlar yeğenler kuzenler hep bir arada bayramlasırdık.... babane dede ölünce büyük amca yani benim babama kaldı gelenek oda anca birkaç sene götürebildi bu geleneği şimdi babam da yokkk....

Bir kac sene diğer amcama gecti gelenek ne yazık ki oda fazla sürdüremedi...o da hakkın rahmetine kavuştu

Artık ne gelenek kaldı ne görenek kimse kimseyi göremez oldu bayramlarda herkes bir yerlerde...artık Bayram yıllık tatil izni olmuş insanlara.....hep eski bayramlar kaldı hatıralarımızda....

Günaydın kızlar
math27 hayırlı olsun canım. Tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkar.
Oğlum sabaha kadar ateşten yandı durdu. Şimdi biraz uyuyor. Haliyle ben de çok yorgunum.
Biz de bu Bayram annemler ve kardeşim geldiği içşn hiç biryere gitmiyoruz.

Günaydın hanımlar,

Hepinize güzel bayramlar diliyorum ... Rabbim kestiğimiz kurbanlari kabul eylesin ....
Gelelim hesap kitap işine .. her an eşim emekli olabilecegi için bütün ciddi harcamaları durdurduk .. gecen hafta salon takimi beğenmiştik onu alacaktık, baza ve beyaz esyalaı yavaş yavaş yenileme hepsi su anda durdu ... eşimin komutanıyl ilgili ciddi sıkıntiları vardı, en sonunda persembe nöbette patladı.. dilekçeyle başvurusunu yaptı ya buradan alınirım ya da emeklilik islemlerim baslatilsın diye ..şimdilik karakoldan aldılar , beş gun de mazaret izni verdiler.. çarşamba günü yeni görev yeri belli olacak .. eğer kotu bir yer çikarsa emeklilik islemlerini baslatacak .. hakkımizda hayırlisı artık .. aslinda gönlüm bir kac sene daha calışsın istiyor ama yaşadiğı sağlık sorunları hep stres kaynaklı olunca sağlık, ozellikle ruh sağlığı benimicin daha önemli oluyor ...

Papatyacim ogluna çoook gecmis olsun .. havalar bir sıcak bir soguk derken ozellikle gün icinde o kadar değişiyor ki etrafta resmen salgın var ...,.
Math27 size de kolay gelsin .. Rabbim güzel telaslarımizı eksik etmesin

Herkese iyi bayramlar arkadaslar bende evime gelfim nihayet.
Etlerimi yerlestirdim kiymami cektirdi kaynim dort poset dolu dolu normla kiyna koydum gerisini kofte yaptim
Borvama dizdim kofteleri donunca ppsete koyup oyle aticam buzluga
cok yoruldum ya arefeden itibaren vr ozellikle dun et kese kese bi hal oldum
simdi rahatim 23 bildirin gelmis
mesajlrim hepsini okumadan dirrk yazdim birazdan okurum
allah kesilen kurbanlsri kabul etsib

Cnm gecmis olsun ogluna bayram bayram kotu olmus ya insl kisa surede iyulesir sende iyisindir umarim

delimideli cnaım siz nerede yasıyorsunuz?
eşin ne iş yapıyorki önceden kazanacagı para belli oluyor.

dün akşam kumbaraya 10 tl attım buarada
Cnm esim belediyede temizlikci sokaklari flan yikiyor cop arabalarinda calisiyor gunlulk rant parasi aliyorlar
ornek veriyim , senin evinin onu temizlencek baya kirlu belediyeden adam gelip temizliyorlar kisi basi 5-10veriyo ev sahibi
yada hurda satiyorlar ordan para aliyo 5-10tl gibi bisi gunluk harclik ciiyor yani
kadrolu elemam degil belediyede o yuzden boyle imkanlari var kadrolular boyle yapamiyorlarmis

ben birikim konusunda evlenmeden once kendimi her sıkildiginda avmlerde bulan ayni pantalondan 3 tane alan bi tiptim.inanin cok har ardim ama artik paydos.lutfen kizlar şunu sizde deneyin.kendime su ucuzluk pazarindan kumraba aldim ama biblo gibi sadece benim anlayacagim tarzdan☺hergun eve geldigimde mutlaka 2 lira 4 lira gibi ne cikarsa o bozuklariattim.ardindan ogun biseymi alcam? inat ettim almiyorum ve 10 liraysa 3 liralikla idare ediyorum.ay basinda kumbarayi aciyorum elektrik su dofalgaz ve ustune 100 lira bana kaliyo.mutlaka deneyon kizlar ve gorun cok iyi oluyo.arti olarak aramizda kalsin esimin bana verdigi harcliklarimida yarisini atiyodum☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…