Lazere hic iyi bakmiyorumcnm yaÇok teşekkür ederim xanım.
Boşver iyi olmuş. En iyisi ağdadır. Hatta en iyisi lazerdir. Biraz tuzludur ama ömür boyu kurtulursun kıldan tüyden
Evet ya kesinlikle çok kötü oldu ama yaşadığım halsizlikve yorgunluğun geçmesi içşn razıyım. Fena üşütmüşüm demek kiM maviduvar1 canım çok geçmiş olsun. Sabah akşam iğne olayı fena olmuş yanlız. Neyse iyi olda sen
Neden sıcak bakmıyorsun.Lazere hic iyi bakmiyorumcnm ya
maddi manwvi yani ucuz olsada yaptirmam lazer
Adetten sonra giderden iui olur. Adet öncesi hormonlardan dolayı daha çok acı çekersin.Adetten oncemi sonrami gidiyim kizlar konu actm ama simdi sizddn aliyim cevabi
en azindan kol bacakla bakim kalmaz komple olcagi icin icim rahat yeni evlenirken yaptirmistim dugunden 2gun once 1ay rahat etmistm hemde daha rahat olcam acisi var ama en azindan miss olcam :)
Sagol papatyam evet oyle daha ii sanirimEvet ya kesinlikle çok kötü oldu ama yaşadığım halsizlikve yorgunluğun geçmesi içşn razıyım. Fena üşütmüşüm demek ki
Neden sıcak bakmıyorsun.
Adetten sonra giderden iui olur. Adet öncesi hormonlardan dolayı daha çok acı çekersin.
Ne bileyim ben yaptırdım çok da memnunum.Sagol papatyam evet oyle daha ii sanirim
lazerin iyi bisi olmadigini dusunuyorum sahsim adina duymus gormus degilim guvenemyorum yani
Ben açtım.Tv8i acan varmi :)
Senin adina sevindim kil tuy icin yani :)Ne bileyim ben yaptırdım çok da memnunum.
Ağda tüy kıl derdim kalmadı artık. Sadece Kaş bıyık için gidiyorum
Ben açtım.
Tokide işcilik yok malesefBence de sen ev almayı kafana koy, peşinatı biriktirme işini de halledersin bence...
Ne güzel 350 tl kira hem de 3+1 :) ki o ev şimdi yapılıdır...Burada evler çok fena hele merkezi bir yerde olsun içi yapılı değil ve bir dünya para...
Papatuacim biraz daha ii olmana sevndm
kizlardemin komik bisi oldu ne oldugunu anlamadan epilasyon aletim bozuldu :)
komik cunku ben bile anlamadan bozuldu
motoru faln degl saglam ama aparati bozuldu
kocamda boswer kuafore agdaya gidersin yenisini almayada parca almayada degmez demisti garantisi gecmisti zaten :)
biraz sevndm ama bozulduguna evde epilasyon derdim olmicak :)
Çok teşekkür ederim xanım.
Boşver iyi olmuş. En iyisi ağdadır. Hatta en iyisi lazerdir. Biraz tuzludur ama ömür boyu kurtulursun kıldan tüyden
Valla bn daha bisi yapmiyorum gelen giden olmuyor bize biz gidiyoruz :)
Kaynanamlarda direk et kavurma pilav corba falm vardr herhalde yarin gorcem :)
Tokide işcilik yok malesefsağlam diye oturuyoruz. Kirada olunca eve bişe yapılmıyo mutfak tezgahı diye yaptıkları şey tahta üzerine bişe geçirmişler eğer o kesilirse kabarıo düşün yani
Evet öyle inşallah haziranda kendi evim olacak:) bide bizim otırduğumz toki de 350 diğer toki yukarıda kimse orda pek tutmuo ev kışın çıkılmıo oraya kar yağınca. Sadece yakıt parasını verip oturuyolar kira vermiolar:)O kötüymüş işte ilanlara baktığımda hep yapılı duruyordu da evler o yüzden demiştim...Neyse artık zaten kiracısın ve 350 hiç bir şey...