BİRİKİMCİ HATUNLAR

Adetten oncemi sonrami gidiyim kizlar konu actm ama simdi sizddn aliyim cevabi
en azindan kol bacakla bakim kalmaz komple olcagi icin icim rahat yeni evlenirken yaptirmistim dugunden 2gun once 1ay rahat etmistm hemde daha rahat olcam acisi var ama en azindan miss olcam :)

Kizlar tv8i izleyin cok gizel bi filn var
Bir alisveriskoligin itiraflari
harika simdi actm bende

M maviduvar1 canım çok geçmiş olsun. Sabah akşam iğne olayı fena olmuş yanlız. Neyse iyi olda sen
Evet ya kesinlikle çok kötü oldu ama yaşadığım halsizlikve yorgunluğun geçmesi içşn razıyım. Fena üşütmüşüm demek ki

Lazere hic iyi bakmiyorumcnm ya
maddi manwvi yani ucuz olsada yaptirmam lazer
Neden sıcak bakmıyorsun.
Adetten sonra giderden iui olur. Adet öncesi hormonlardan dolayı daha çok acı çekersin.

Sagol papatyam evet oyle daha ii sanirim
lazerin iyi bisi olmadigini dusunuyorum sahsim adina duymus gormus degilim guvenemyorum yani

Hasta arkadaşlarım geçmiş olsun, bayram öncesi kötü olmuş. İnşaallah sabaha bir şeyiniz kalmaz.
Kıl tüy işlerini adetten sonra yapmak en iyisi, adetten önce yapılırsa hormonlardan dolayı daha çabuk uzar.
Yarın benim hem temizlik hem de alışveriş yapmam lazım ama öncesinde bol bol uyuyup enerji toplamalıyım

Kızlar bayramda ikram için neler yapacaksınız? Kopya çekebilirim

günaydın herkese.
lemide bayram ziyaretine gelenler içinse tatlı,sarma,kavurma,börek tarzı şeyler yapılıyor bizde.buranın adeti var bir de keşkek.bayram kahvaltısına illaki yaparlar.
bana da getirir komşularım bayram sabahı sağolsunlar.
bugün çok işim var kızlar,tatlımı bu akşam yapacağım.bu bayram baklava açmamaya karar verdim,ellerim çok ağrıyor,zorlamak,sonrasında bayramı sızlanarak geçirmek istemiyorum.
şam tatlısı yapacağım,irmikli.biz çok severiz ailece.
nasip bakalım.

Tokide işcilik yok malesef sağlam diye oturuyoruz. Kirada olunca eve bişe yapılmıyo mutfak tezgahı diye yaptıkları şey tahta üzerine bişe geçirmişler eğer o kesilirse kabarıo düşün yani

Tüh canım kötü olmuş diyecektim ki sen halinden memnunmuşsun:)

Çok teşekkür ederim xanım.
Boşver iyi olmuş. En iyisi ağdadır. Hatta en iyisi lazerdir. Biraz tuzludur ama ömür boyu kurtulursun kıldan tüyden

Ben de lazer yaptırıyorum ama bitmedi kalanlar için iğneliye geçtim ben de ne yapayım

Valla bn daha bisi yapmiyorum gelen giden olmuyor bize biz gidiyoruz :)
Kaynanamlarda direk et kavurma pilav corba falm vardr herhalde yarin gorcem :)

Ben de emin değilim yapmam gerekiyor mu gerekmiyor mu?

1. gün kayınvalidemlerde kurban
2.gün burada tüm akrabaları gezme
3. gün benim memlekete gitme
4.gün benim memleketten dönme

Acaba 2. gün pat diye bize geçme durumu olabilir mi çünkü daha evimi görmeyen akrabalar var ama ben öyle büyük şeyler yapamam şunları yapsam komik mi olur?
1-irmik tatlısı
2-sigara böreği
3-tuzlu tatlı pasta

sanırım bu altın günü menüsü ama:) napayım ben öyle büyük şeyler yapamam ki?

Tokide işcilik yok malesef sağlam diye oturuyoruz. Kirada olunca eve bişe yapılmıyo mutfak tezgahı diye yaptıkları şey tahta üzerine bişe geçirmişler eğer o kesilirse kabarıo düşün yani

O kötüymüş işte ilanlara baktığımda hep yapılı duruyordu da evler o yüzden demiştim...Neyse artık zaten kiracısın ve 350 hiç bir şey...

O kötüymüş işte ilanlara baktığımda hep yapılı duruyordu da evler o yüzden demiştim...Neyse artık zaten kiracısın ve 350 hiç bir şey...
Evet öyle inşallah haziranda kendi evim olacak:) bide bizim otırduğumz toki de 350 diğer toki yukarıda kimse orda pek tutmuo ev kışın çıkılmıo oraya kar yağınca. Sadece yakıt parasını verip oturuyolar kira vermiolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…