Papatya aleksander mıydı makinr birdr kaç seans gittinNe bileyim ben yaptırdım çok da memnunum.
Ağda tüy kıl derdim kalmadı artık. Sadece Kaş bıyık için gidiyorum
Ben açtım.
evet evimize otursak bir an once bizim icin cok daha iyi olacak .biz kredi cekmedik.muteahhit e oduyoruz elden taksit.zaten bunun icin goze aldik kira odemeyi.yni kredi cekmeden ev sahibi olmak icin bu secmi yaptik.tabiki cok zor oluyor ama ins seneye yaza tasinmak nasip olur.aravayi degistirmek istiyor esim ,su an mumkun degil ama ilerde degistirmeye karar verdigimizde ins kredisiz yapabiliriz onu da.pek sanmiyorum amaM maviduvar1 çok geçmiş olsun serum etki eder, kendine gelirsin en kısa zamanda
@kumbaraya para atanlara , bereketli olsun kızlar valla maşallah...
@hem 2000kredi ödeyip hem üstüne ev kirası ödeyip hem bebeğinin masrafı olan arkadaşa bence bravo valla daha ne olsun ama keşke imkan olsaydı da aldığınız evde oturabilseydiniz boş yere ayrıyeten kira vermezdiniz
@ziyaretçi olarak giren okuyup okuyup yazmayan arkadaşa... gel katıl sen de aramıza canım yazdıkça da gaza gelirsin bence....
delimideli yolun açık olsun canım iyi bayramlar, Allah kabul etsin kurbanınızı da...
günaydın hayırlı sabahlar kızlar
2 gündür gribim giderek artışa geçti
o nedenle de çok istediğim halde 2 gün niyetlenemedim hayırlısı Allah niyetli olanlarınkini kabul etsin
günaydın hayırlı sabahlar kızlar
2 gündür gribim giderek artışa geçti
o nedenle de çok istediğim halde 2 gün niyetlenemedim hayırlısı Allah niyetli olanlarınkini kabul etsin
Günaydın kızlar gribin tam iyileşmişti ki 3 saat akşam otobüs beklerken tekrar başladı. :-( hastalıktan nefret ediyorum
limon1988 cihazın adını bilmiyorum canım. 15 yıldır gittiğim bir güzellik merkezi idi her sıraya gittiğimde hadi lazer yapalım şeklinde oluyordu hep. Onun için hiç araştırma yapmadım.
@ Farmasi çok geçmiş olsun canım.
Ben de anneme ve kardeşime kırıldım. Biraz. Az önce oğlumu otobüse bindirdim. Onların yanına gitti. Yarın sabah gelecekler. Şimdi pazara gidiyoruz eşimle.
Canım benim kardeşim buradan 6 saatlik uzak biryerde. Annem de yarım saat. Kardeşim iki gün önce geldi anneme. Kurbanı burada keseceğiz. Yarın sabah gelelim diyor annem bugün gelin diyorum. Ramazan bayramından beri görmedim hiçbirini. Yok şu yok bu. Yeğenim de var 1.5 yaşında. Çok özledim hepsini. Ben de hastayım. Iğne serum. Ne olurdu sanki bugün gelseler. Yarın sabah namazla geliriz diyor. Oğlumda ben gideceğim dedi gitti. Çok kırıldım. Zaten 3. Gün gidecekler.papatyacım hayırdır ne oldu umarım önemli bir şey değildir sorunu çabuk çözersiniz
Canım benim kardeşim buradan 6 saatlik uzak biryerde. Annem de yarım saat. Kardeşim iki gün önce geldi anneme. Kurbanı burada keseceğiz. Yarın sabah gelelim diyor annem bugün gelin diyorum. Ramazan bayramından beri görmedim hiçbirini. Yok şu yok bu. Yeğenim de var 1.5 yaşında. Çok özledim hepsini. Ben de hastayım. Iğne serum. Ne olurdu sanki bugün gelseler. Yarın sabah namazla geliriz diyor. Oğlumda ben gideceğim dedi gitti. Çok kırıldım. Zaten 3. Gün gidecekler.
Işte mesele bu.
Aman ne yapayım ya. Öyle uygun görmüşler. Yani ben den 30 dk uzakta hepsi bir arada.canım benim kıyamam
belki yarın yollar daha tenha olur bugün çok kalabalık
vardır bir hayır de
çok öpüyorum seni sağlıklı huzurlu bayramlarınız olsun