BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bayram telasindabdir cnm:) bende bayramin 4.gny ankaraya gitcz eske ablmb nisanlisinin ailesine

kızlar herkese sağlıklı, mutlu , huzurlu bayramlar diliyorum

Rabbim bütün herkesin kurbanını da diğer ibadetlerini de makbul ve de kabul buyursun inşaallah

bir hatırlatma :
yarın sabah namazıyla başlayan teşrik tekbirlerinizi unutmayın

Teşrik tekbiri, Kurban Bayramının arefe günü sabah namazından itibaren bayramın dördüncü gününün ikindi namazına kadar, yirmi üç farz namazının arkasından birer defa getirilen tekbirlerdir.
Arefe günü sabah namazından başlanarak, bayramın dördüncü gününün ikindi namazına kadar, yirmi üç farz vakit,
“Allah-u ekber, Allah-u ekber, lâ İlâhe illallahu vellahu ekber, Allah-u ekber ve Lillahil hamd” denilir.
Anlamı şöyledir: “Allah herşeyden yücedir, Allah herşeyden yücedir. Allah’tan başka ilâh yoktur. O Allah herşeyden yücedir, Allah herşeyden yücedir. Hamd Allah’a mahsustur”.

Son sayfayı okuyabildim henüz. Hasta arkadaşlara çok geçmiş olsun. Farmasi çok değerli paylaştığın. Sağolasın canım.
Ben bugün kendimi sokağa bir attım,evin yolunu zor buldum. Zaten eve alışınca dışarısını,dışardayken evi unuturum.
Çok para harcadım hepside gereksizdi. Vicdan yaptım çok,günah çıkarmaya geldim yani..

Papat ve suefsann çok geçmiş olsun .. havalar bir sıcak bir soğuktan etrafta salgın var... benim de bu hafta her gün 3_4 ögrencim eksikti... hem okulda hem de evde birinci sınıf feleğim şaştı resmen
Birikim konusunda ise şunda sadece kartları bitirmeye çalişarak devam ediyoruz
Bayram temizligi yapmışsınız ne güzel .. bir aksilik olmazsa yarın camları silerim, bir de klasik ev temizliği yaparım .. kim gelecek ki zaten en fazla 3_5 aile o kadar
Hepinize simdiden güzel bayramlar diliyorum ..

Herkese teşekkür ederim...Bugun cok eskiden beri tanıdığım bir komsum var zaten 2 yıl bir hemşirenin cocuugna bakmıştı....yani tecrübeli artık kızımı ona bırakcam...Rabbim bir kolaylık verir elbet...kulunu ortada koymaz...inş kayınvalidemede sırayla bakcaz...

suefsan sıkıntı çözülmüş. Çok sevindim senin adına.
Biz de 2 gündür doktor eczane dolaştığımız için bayağı harcama yaptık.
Markete gittik az önce peynir Zeytin sucuk içecek ekmek bayramlık çikolata falan derken 80 tl tuttu
Bayramda annemlere ve kardeşlerim bana geliyorlar. Yarın da pazara çıkarım. Epeyce de orada gider
Oğlana bayramlık bir gömlek ve pantolon aldım. 130 tl. Oğlum uzun ve zayıf olduğu için kanz dışında hiç bir marka olmuyor. LC nin 3 yaş pantolonun beli 8 yaşın boyu oluyor. 8 yaşın belini siz hayal edin artık. Zaten yazlık şortları hala 3 yaş giyiyor. Onda boy problemi olmadığı için LC den alıyorum.
Akşam gidip iğnemi yaptırdım. Yarın pazara gitmeden yaptırırım yeniden. Biraz daha iyiyim. En azından gözüm açık

Papatuacim biraz daha ii olmana sevndm
kizlardemin komik bisi oldu ne oldugunu anlamadan epilasyon aletim bozuldu :)
komik cunku ben bile anlamadan bozuldu
motoru faln degl saglam ama aparati bozuldu
kocamda boswer kuafore agdaya gidersin yenisini almayada parca almayada degmez demisti garantisi gecmisti zaten :)
biraz sevndm ama bozulduguna evde epilasyon derdim olmicak :)

Çok teşekkür ederim xanım.
Boşver iyi olmuş. En iyisi ağdadır. Hatta en iyisi lazerdir. Biraz tuzludur ama ömür boyu kurtulursun kıldan tüyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…