Hayirlisiyla tabi
hakkimda hayirlisiysa hersey olsun
Kizlar yarin sabh 9da koye gidiyorum uyducular bugun ogleden sonra gelcekmis
Koydede telefon cekmiyor unutnadab yaziyim dedimBirazda grip oldum ilac alcz bugun insl kotulesmeden bayrami geciririm HERKESE İYİ BAYRAMLAR :)kurbanlari allah kabul etsin
Kızlar çok hastayım. Bir kolumda serum var. Sabah elimi kolumu kaldıramadım
Dun cok kotu bir gundu benim için..kızım grıp oldu..sabah doktorlardaydım...ogleden sonra işe gittim..bir saat sonra kayınvalidem arada kızıma o bakıyor..kayınvalidem dusmus kolu kırılmış maleseff...bayram sonu ameliyat olcak..onada cok uzuldum kendimede kızıma başka bakcak kimsem yok şimdi ne yapcam bilmiyorum...kayınvalideminde kızları hep calısyor..bende çalışıyorum..onada bakım lazım...bilmiyorum tam bir cıkmazdayım
DonukPudra Öğleden sonra ajandamı yapıcamm
Oo masaalah oglunaBu birikim işi benim cocukları da sardı... Oğlum 2. Sınıf öğrenci öğretmeni haftada bir gun 3 tl para harcamalarına izin verdi. Baktım dün 1 tl şini harcamış 2 tl yi kumbarasına attı...
ay müthişBu birikim işi benim cocukları da sardı... Oğlum 2. Sınıf öğrenci öğretmeni haftada bir gun 3 tl para harcamalarına izin verdi. Baktım dün 1 tl şini harcamış 2 tl yi kumbarasına attı...
geçmiş olsun canımKızlar çok hastayım. Bir kolumda serum var. Sabah elimi kolumu kaldıramadım
bende telefonumda not defteri bölümüne yazarak tutmuştum. 1 lira 2 lira derken amma da gereksiz harcanmış onu farkettim içim gitmişti :)DonukPudra Öğleden sonra ajandamı yapıcamm
geçmiş olsun canım,neyin var.Kızlar çok hastayım. Bir kolumda serum var. Sabah elimi kolumu kaldıramadım
size de geçmiş olsun suefsan,izin alamaz mısın bayramdan sonra.ya da kızları ile ortaklaşa baksanız.yazık kadına da şimdi.Dun cok kotu bir gundu benim için..kızım grıp oldu..sabah doktorlardaydım...ogleden sonra işe gittim..bir saat sonra kayınvalidem arada kızıma o bakıyor..kayınvalidem dusmus kolu kırılmış maleseff...bayram sonu ameliyat olcak..onada cok uzuldum kendimede kızıma başka bakcak kimsem yok şimdi ne yapcam bilmiyorum...kayınvalideminde kızları hep calısyor..bende çalışıyorum..onada bakım lazım...bilmiyorum tam bir cıkmazdayım
Gecnis olsun cnm insl biran evvel iyilesirsin
Canım geçmiş olsun hayırdır usuttum. demiştin o yüzden mi?
Papatya cok gecmiş olsun
kzlar çok teşekkür edrim.sabha kalktım elim kolum kalkmıyor yerinden. tekrar yattım. eşim oğlumu hazırlayıp okula yolladı. sonra hastaneye gittik. bademciklerim şişmiş. serum verdi bir tane. 5 gün boyunca d sabah akşam iğne verdi. şimdi biraz aha iyigibiyim ama hala yorgunum.geçmiş olsun canım
Dun cok kotu bir gundu benim için..kızım grıp oldu..sabah doktorlardaydım...ogleden sonra işe gittim..bir saat sonra kayınvalidem arada kızıma o bakıyor..kayınvalidem dusmus kolu kırılmış maleseff...bayram sonu ameliyat olcak..onada cok uzuldum kendimede kızıma başka bakcak kimsem yok şimdi ne yapcam bilmiyorum...kayınvalideminde kızları hep calısyor..bende çalışıyorum..onada bakım lazım...bilmiyorum tam bir cıkmazdayım
iyi bayramlarselamlar şimdiden iyi bayramlar :)
haklısın amaç büyük olunca daha fazla sıkar insan kendini ki kumbara da bile günlük 8-9 lira atmata çalışıyorum bir de hayal büyük olunca oooayrıca zaten üniv. bittikten sonra almayı düşünüyorum (elime maaş gibi düzenli para geçince ) ama şimdiden 3-5 ne koysam kardır . her ay olmasa da 2 ayda bir çeyrek fln alsam 5 sene sonra kullanmam gerekse küçükte olsa birikim oluyor bunlar . gün olayı bana göre değil pek ama o da karlı iş . 12 kişilik güne girsem bir senede 1.200 para geliyor (aklımda deli planlar ) bence de ay en azından peşinatı biriktirmeye uğraşıyım . 1+1 ler ne kadar pahalı olabilir ki sonuçta :)
Tam nişan öncesi ya okul ev hazırlık derken ihmal ettim birazben burayı seviyorum çünkü doğudaki çoğu yere göre kiralar ucuz. Tokinin 350 lira 3+1ev kirası :) afet site yönetimi aidat ve yakıtı belirliyo oda 165 lira yakıt 48 lira aidat :)
evet sanırım defteri yazdımiyi bayramlar
Bende herkesin Bayramını kutlarım... Allah seneye tekrar görmeyi nasip etsin. Kurban kesenlerin kanını kabul eylesin.
Çok geçmiş olsun canım. Sen izin alamaz mısın. Çocuğun için güvenilir.bi komsun. Veya başka akraba yok muDun cok kotu bir gundu benim için..kızım grıp oldu..sabah doktorlardaydım...ogleden sonra işe gittim..bir saat sonra kayınvalidem arada kızıma o bakıyor..kayınvalidem dusmus kolu kırılmış maleseff...bayram sonu ameliyat olcak..onada cok uzuldum kendimede kızıma başka bakcak kimsem yok şimdi ne yapcam bilmiyorum...kayınvalideminde kızları hep calısyor..bende çalışıyorum..onada bakım lazım...bilmiyorum tam bir cıkmazdayım