BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hayirlisiyla tabi
hakkimda hayirlisiysa hersey olsun

Canım Rabbim gönlundekini hayırlısıyla versin inşallah.... O bize ne hayırlı bizden daha cok bilendir...

Sanada iyi bayramlar canım...

Kızlar çok hastayım. Bir kolumda serum var. Sabah elimi kolumu kaldıramadım

Cok gecmiş olsun canım...

Allah kolaylık versin canımm.. Tamda Bayram üstü cok geçmiş olsun.

Bu birikim işi benim cocukları da sardı... Oğlum 2. Sınıf öğrenci öğretmeni haftada bir gun 3 tl para harcamalarına izin verdi. Baktım dün 1 tl şini harcamış 2 tl yi kumbarasına attı...
ay müthiş
cok guzel

Kızlar çok hastayım. Bir kolumda serum var. Sabah elimi kolumu kaldıramadım
geçmiş olsun canım,neyin var.
size de geçmiş olsun suefsan,izin alamaz mısın bayramdan sonra.ya da kızları ile ortaklaşa baksanız.yazık kadına da şimdi.

Gecnis olsun cnm insl biran evvel iyilesirsin

Canım geçmiş olsun hayırdır usuttum. demiştin o yüzden mi?

Papatya cok gecmiş olsun

geçmiş olsun canım
kzlar çok teşekkür edrim.sabha kalktım elim kolum kalkmıyor yerinden. tekrar yattım. eşim oğlumu hazırlayıp okula yolladı. sonra hastaneye gittik. bademciklerim şişmiş. serum verdi bir tane. 5 gün boyunca d sabah akşam iğne verdi. şimdi biraz aha iyigibiyim ama hala yorgunum.

çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun

hala ajdanmı ısleyemeıdm ıyımı.
yarında yarım gun calısıyoruz.
neden bu kadar yogunum ısyanlardayım

Bence de sen ev almayı kafana koy, peşinatı biriktirme işini de halledersin bence...

Ne güzel 350 tl kira hem de 3+1 :) ki o ev şimdi yapılıdır...Burada evler çok fena hele merkezi bir yerde olsun içi yapılı değil ve bir dünya para...

M maviduvar1 çok geçmiş olsun serum etki eder, kendine gelirsin en kısa zamanda

@kumbaraya para atanlara , bereketli olsun kızlar valla maşallah...

@hem 2000kredi ödeyip hem üstüne ev kirası ödeyip hem bebeğinin masrafı olan arkadaşa bence bravo valla daha ne olsun ama keşke imkan olsaydı da aldığınız evde oturabilseydiniz boş yere ayrıyeten kira vermezdiniz

@ziyaretçi olarak giren okuyup okuyup yazmayan arkadaşa... gel katıl sen de aramıza canım yazdıkça da gaza gelirsin bence....

delimideli yolun açık olsun canım iyi bayramlar, Allah kabul etsin kurbanınızı da...

iyi bayramlar

Bende herkesin Bayramını kutlarım... Allah seneye tekrar görmeyi nasip etsin. Kurban kesenlerin kanını kabul eylesin.
evet sanırım defteri yazdım
ilk sayfaya ekim yazdım

sabit ödenecekler
kredi faturalar
aldıgımız maaş sağ üst köşeye
en alta gecici borclar !
cok ckıs oldu
arka sayfaya gıda temızlık araba

Çok geçmiş olsun canım. Sen izin alamaz mısın. Çocuğun için güvenilir.bi komsun. Veya başka akraba yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…