BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hayirlisiyla tabi
hakkimda hayirlisiysa hersey olsun

Canım Rabbim gönlundekini hayırlısıyla versin inşallah.... O bize ne hayırlı bizden daha cok bilendir...

Kizlar yarin sabh 9da koye gidiyorum uyducular bugun ogleden sonra gelcekmis
Koydede telefon cekmiyor unutnadab yaziyim dedimBirazda grip oldum ilac alcz bugun insl kotulesmeden bayrami geciririm HERKESE İYİ BAYRAMLAR :)kurbanlari allah kabul etsin

Sanada iyi bayramlar canım...

Kızlar çok hastayım. Bir kolumda serum var. Sabah elimi kolumu kaldıramadım

Cok gecmiş olsun canım...

Dun cok kotu bir gundu benim için..kızım grıp oldu..sabah doktorlardaydım...ogleden sonra işe gittim..bir saat sonra kayınvalidem arada kızıma o bakıyor..kayınvalidem dusmus kolu kırılmış maleseff...bayram sonu ameliyat olcak..onada cok uzuldum kendimede kızıma başka bakcak kimsem yok şimdi ne yapcam bilmiyorum...kayınvalideminde kızları hep calısyor..bende çalışıyorum..onada bakım lazım...bilmiyorum tam bir cıkmazdayım

Allah kolaylık versin canımm.. Tamda Bayram üstü cok geçmiş olsun.

Bu birikim işi benim cocukları da sardı... Oğlum 2. Sınıf öğrenci öğretmeni haftada bir gun 3 tl para harcamalarına izin verdi. Baktım dün 1 tl şini harcamış 2 tl yi kumbarasına attı...:KK45::KK45::KK45:
ay müthiş
cok guzel

Kızlar çok hastayım. Bir kolumda serum var. Sabah elimi kolumu kaldıramadım
geçmiş olsun canım,neyin var.
Dun cok kotu bir gundu benim için..kızım grıp oldu..sabah doktorlardaydım...ogleden sonra işe gittim..bir saat sonra kayınvalidem arada kızıma o bakıyor..kayınvalidem dusmus kolu kırılmış maleseff...bayram sonu ameliyat olcak..onada cok uzuldum kendimede kızıma başka bakcak kimsem yok şimdi ne yapcam bilmiyorum...kayınvalideminde kızları hep calısyor..bende çalışıyorum..onada bakım lazım...bilmiyorum tam bir cıkmazdayım
size de geçmiş olsun suefsan,izin alamaz mısın bayramdan sonra.ya da kızları ile ortaklaşa baksanız.yazık kadına da şimdi.

Gecnis olsun cnm insl biran evvel iyilesirsin

Canım geçmiş olsun hayırdır usuttum. demiştin o yüzden mi?

Papatya cok gecmiş olsun :KK51::KK51:

geçmiş olsun canım
kzlar çok teşekkür edrim.sabha kalktım elim kolum kalkmıyor yerinden. tekrar yattım. eşim oğlumu hazırlayıp okula yolladı. sonra hastaneye gittik. bademciklerim şişmiş. serum verdi bir tane. 5 gün boyunca d sabah akşam iğne verdi. şimdi biraz aha iyigibiyim ama hala yorgunum.

çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun

hala ajdanmı ısleyemeıdm ıyımı.
yarında yarım gun calısıyoruz.
neden bu kadar yogunum ısyanlardayım

haklısın amaç büyük olunca daha fazla sıkar insan kendini ki kumbara da bile günlük 8-9 lira atmata çalışıyorum bir de hayal büyük olunca ooo :KK70: ayrıca zaten üniv. bittikten sonra almayı düşünüyorum (elime maaş gibi düzenli para geçince ) ama şimdiden 3-5 ne koysam kardır . her ay olmasa da 2 ayda bir çeyrek fln alsam 5 sene sonra kullanmam gerekse küçükte olsa birikim oluyor bunlar . gün olayı bana göre değil pek ama o da karlı iş . 12 kişilik güne girsem bir senede 1.200 para geliyor (aklımda deli planlar :KK70: ) bence de ay en azından peşinatı biriktirmeye uğraşıyım . 1+1 ler ne kadar pahalı olabilir ki sonuçta :)

Bence de sen ev almayı kafana koy, peşinatı biriktirme işini de halledersin bence...

Tam nişan öncesi ya okul ev hazırlık derken ihmal ettim biraz :KK43: ben burayı seviyorum çünkü doğudaki çoğu yere göre kiralar ucuz. Tokinin 350 lira 3+1ev kirası :) afet site yönetimi aidat ve yakıtı belirliyo oda 165 lira yakıt 48 lira aidat :)

Ne güzel 350 tl kira hem de 3+1 :) ki o ev şimdi yapılıdır...Burada evler çok fena hele merkezi bir yerde olsun içi yapılı değil ve bir dünya para...

M maviduvar1 çok geçmiş olsun serum etki eder, kendine gelirsin en kısa zamanda

@kumbaraya para atanlara , bereketli olsun kızlar valla maşallah...

@hem 2000kredi ödeyip hem üstüne ev kirası ödeyip hem bebeğinin masrafı olan arkadaşa bence bravo valla daha ne olsun ama keşke imkan olsaydı da aldığınız evde oturabilseydiniz boş yere ayrıyeten kira vermezdiniz

@ziyaretçi olarak giren okuyup okuyup yazmayan arkadaşa... gel katıl sen de aramıza canım yazdıkça da gaza gelirsin bence....

delimideli delimideli yolun açık olsun canım iyi bayramlar, Allah kabul etsin kurbanınızı da...

iyi bayramlar :KK54::KK54::KK54::KK68::KK68:

Bende herkesin Bayramını kutlarım... Allah seneye tekrar görmeyi nasip etsin. Kurban kesenlerin kanını kabul eylesin.:KK36::KK36:
evet sanırım defteri yazdım
ilk sayfaya ekim yazdım

sabit ödenecekler
kredi faturalar
aldıgımız maaş sağ üst köşeye :KK70:
en alta gecici borclar ! :KK70:
cok ckıs oldu
arka sayfaya gıda temızlık araba :KK70:

Çok geçmiş olsun canım. Sen izin alamaz mısın. Çocuğun için güvenilir.bi komsun. Veya başka akraba yok mu

X