Birikim

Bizde öyleyiz gerçekten öyle har vurup harman savurmayiz ama buna rağmen öyle demeleri beni sıktı artık en sonunda nefes almayalım istersen anne dedim.

Yani haklisiniz aslında ama ilkokul çocuğu için niye işten çıktığınızi anlamadım. Zaten 3e kadar okulda. Işten 9da falan mı çıkıyordunuz
Çünkü saatler uymuyor 9-3 arası olduğu için ayrıca başında olup ilgilenmek istedim.

Haklısınız ama gerçekten kenara koyacak bir kuruş dahi yok. Çünkü ben zaten her ay arabaya ödüyorum ve ciddi masrafları oluyor. Araba şuan için yatirim kendimizce. Zaten eşimin yıllar içinde işiyle ilgili sorunlardan belimizi zor dogrulttuk ve arabanın borcu bitince Allah tan sağlıkla ilgili bir şey çıkmazsa ev yada birikim gibi bir şey yapacağız bunu çok iyi biliyor. Ben hem kredi kira evin giderleri vs şuan için bunu yapamam. Ayrıca bizim fuzuli bir giderimiz yok. Ne içki sigara nede farklı bir şey. Eşimin izinli olduğu günler hava almaya çıkarız. Ayağımdaki bot 5.yilini tamamlamak üzere. Öyle fazla fazla alan insanlar değiliz. İhtiyacimizdan fazlasını almayız harcamayiz geriye sadece nefes almak kalıyor.

Şartlarınız farkli. Anneniz belli yasa gelmiş. Onu degistiremezsiniz. Siz imkanlarinizdan memnunsaniz evde kalın tabi kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…