- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi olcayayana
-
çok iyiymişBu arada dün nobetteydim 24 saat dışarı çıkamadım doğal olarak hiç para harcamadim:)
Bugünde evdeydim bugünde hiç para harcamadim dışarı çıkmadım hep evdeydim:)
merhaba canım. selülitler için kozmetik ürünlerinden ziyade spor ve masaj çok daha iyidir. ayrıca kafein içeren içeceklerden uzak durmak da fayda verir. ama bazı bünyeler ne yaparsa yapsın selülitten kurtulamazlar. kurtulsalar da bu geçici bir süre oluyor. ufacık çocuklarda bile selülitler dikkatimi çekiyor. çok da dert etmemek gerek.kart dün kesildi. 1500 TL sınır koyduk. Ama zaten kartta 1700 TL taksit var.
Eşimşn arabasının bakımı gelmiş. 300 tutmuş. Taksit yapalım mı dedi eşim. Yok dedim. Tek çekilsin. Sonra paçamızdan taksit akıyor.
Watsonsa gittim. Selülitlerimden kurtulmak için bazı ürünler aldım. 100 TL.
Migros'a gittik. 315 TL.
Benim arabada mazot var. Belki yarım depo alırım bu ay.
Eşiminkini de bi defa doldururuz. İnşallah başka da karta yüklenmek yok.
Canım ben düzenli olarak spor yapıyorum aslında.merhaba canım. selülitler için kozmetik ürünlerinden ziyade spor ve masaj çok daha iyidir. ayrıca kafein içeren içeceklerden uzak durmak da fayda verir. ama bazı bünyeler ne yaparsa yapsın selülitten kurtulamazlar. kurtulsalar da bu geçici bir süre oluyor. ufacık çocuklarda bile selülitler dikkatimi çekiyor. çok da dert etmemek gerek.
ha evet onlar işe yararlar. ben de krem türü bir şeyler sandım. at kılı fırçasıyla bebe yağı bile kısmen azaltıyor, bilgin olsun canım.Canım ben düzenli olarak spor yapıyorum aslında.
Su tüketimimi artırdım.
Yeşil çay içiyorum.
Bugün at kılı fırçası ve selülit jeli aldım. Bunların faydası oluyormuş. Masaj yapacağım sabah akşam.
Azalmasına bile razıyım. Taş gibi olmaz zaten.
Bakalım bu akşamdan başlayacağım.ha evet onlar işe yararlar. ben de krem türü bir şeyler sandım. at kılı fırçasıyla bebe yağı bile kısmen azaltıyor, bilgin olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?