• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikim Yapma Zamanı

Kolay gelsin Beth18 Beth18

Ben kumbarada biriken paraları özel ihtiyaçlarım için kullanıyorum. Karttan harcama yapmamak için.
Diğer birikimlerimizde bankada duruyor. Ne olur ne olmaz diye 3-5 kenarda olmalı diyoruz. Zor Zaman'da ver paşam diyeceğime ver köşem derim.

Bende katılayım aranıza :) sabah kahvaltı evden yapıldı, öğlen işte kahve aldım 7 tl akşam yemegı evde yedım ve benzınım vardı :) toplam 7 tl harcamışım
Hoşgeldin
Gereksiz harcama yapmıyoruz. Paraları biriktirip sonra da keyfimize göre harcıyoruz

Bu arada eşimle konuştuk bahsettiğim gibi borçlar var onları ödemeye çalışıyoruz.Öyle olunca gelen gidiyor bir türlü kenara para atamıyoruz.Acil bir durum için kenarda hiç paramız yok.Genelde ben biraz biriktirip sonra ya kartlara yatırıyordum yada keyfi harciyordum.Böyle hep başa sarıp duruyorduk.Burda yazmaya başladım başlayalı bütçe yapmaya başladım artık daha düzenli ödüyoruz ödeme günleri birbirine girmiyor.saçma sapan yerlere harcadığım paraları artık harcamıyorum.kartlar konusunda da daha dikkatli davranmaya başladık. Hedefimiz kart kullanmamak zorunlu olmadığı müddetçe kartda kullanmayacağız.bu aydan itibaren eşimde destek olacak ne kadar biriktirirsem o da o kadar ekleyecek üstüne borçlar bitince de ders paralarını da bana verecek gerçi onun için zaman var daha ama olsun sözü aldım bir kere :)

Merhaba kızlar
Bizde de durum hiç içemedim açıcı değildi
Gelirden çok giderimiz vardı
Sonra buraları kesfettim çok da iyi oldu
Allah razı olsun
Yazılanları harfiyen yapmaya başladım
Gelir gider tablosu yaptım,
kk kullanmamaya basladık
Listeli alışveriş
Gereksiz harcama yapmadım
Çok şükür mart ayı 6.ayım ve hem borçlarımız ödendi hem para biriktirmeye basladım
Ve harcamadığım tüm paralar beni çok mutlu ediyor
Ben bile bu işe el attıysam,herkes yapar kızlar

Merhaba kızlar
Bizde de durum hiç içemedim açıcı değildi
Gelirden çok giderimiz vardı
Sonra buraları kesfettim çok da iyi oldu
Allah razı olsun
Yazılanları harfiyen yapmaya başladım
Gelir gider tablosu yaptım,
kk kullanmamaya basladık
Listeli alışveriş
Gereksiz harcama yapmadım
Çok şükür mart ayı 6.ayım ve hem borçlarımız ödendi hem para biriktirmeye basladım
Ve harcamadığım tüm paralar beni çok mutlu ediyor
Ben bile bu işe el attıysam,herkes yapar kızlar
güzelmiş darısı başımıza gerçi bizim borçların bitmesi için pek çok altı ay lazım ama olsun bir yerden başlamak lazım yoksa böyle gelip böyle gidecek kazandığımız sürekli gidecek elde bişi olmayacak

güzelmiş darısı başımıza gerçi bizim borçların bitmesi için pek çok altı ay lazım ama olsun bir yerden başlamak lazım yoksa böyle gelip böyle gidecek kazandığımız sürekli gidecek elde bişi olmayacak
Borçlarımız bitmedi canım
Sadece azaldı ve düzene girdi
Bende bu arada pinti oldum

Merhabalar
Harcamalarım
1.5 TLyol
10.5 TL sigara meyve suyu su
1 TLpuaça
9.5 TL öğle yemeği
15 TLuğur böceği pasta
3 TL anneme simit

Bu arada kumbarada ki paralar sterlin oldu üzerine birazcık daha ekledim 20 sterlin aldım kumbaraya attım

riskler melia2, post: 45551582, member: 406799"]bugun buraya yazmayı dort gozle bekledım
ışe gıt gel sadece 1 ekmek aldım 1 tl :)
buzluktakılerle yemek yapıcam:KK49:[/QUOTE]
Tebrikler :)

tesekkurler @harmonia33
ozellıkle buraya yazacagım dıye sabah evde kahvaltı ettım ve ogle yemegımı yanımda goturdum dıyetteyım dıye proteın agırlıklı beslenıyorum zaten koydum bıkac bısey sakalam kabıma işe goturdum
ogleden sonra gelıncede aksam buzluktan cıkardıgım etı hasladım et sulu corba yapıcam, sonra yıne buzluktan yesıl fasulye ve pılav cıkardım ınsallah pılavın tadı degısmez:KK43:

tesekkurler @harmonia33
ozellıkle buraya yazacagım dıye sabah evde kahvaltı ettım ve ogle yemegımı yanımda goturdum dıyetteyım dıye proteın agırlıklı beslenıyorum zaten koydum bıkac bısey sakalam kabıma işe goturdum
ogleden sonra gelıncede aksam buzluktan cıkardıgım etı hasladım et sulu corba yapıcam, sonra yıne buzluktan yesıl fasulye ve pılav cıkardım ınsallah pılavın tadı degısmez:KK43:
Aslında ben de diyetteyim ben de götürsem yanımda iyi olacak. Buzlukta pilav nasıl oluyor

kalmıstı bıraz bende buzluga atmıstım pek guzel olacagını dusunmuyorum ama bakalım eger kotu olursa bı daha atmam

Back