• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikim Yapma Zamanı

Merhaba kızlar
Ben de öğle yemeğine 6.5 TL verdim. Bu paradan artan 3.5 TL yi kumbaraya atacağım.
Pazar günü pazardan taze bezelye almıştım bir kilo. Yardımcımız pişirmiş. Yarısını buzluğa atmış. Bezelyemin yanına da bulgur pilavı yoğurt salata ile yemeğimizi yedik.

Merhaba kızlar
Ben de öğle yemeğine 6.5 TL verdim. Bu paradan artan 3.5 TL yi kumbaraya atacağım.
Pazar günü pazardan taze bezelye almıştım bir kilo. Yardımcımız pişirmiş. Yarısını buzluğa atmış. Bezelyemin yanına da bulgur pilavı yoğurt salata ile yemeğimizi yedik.
afiyet olsun

Merhaba sterlini neden tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim. Ben paralar elimde kalmasın bişey yapayım diyorum ama altın uçuşta. Sterlinin bi avantajı var mı acaba?
altın pahalı geldi şu ara o yüzden döviz olsun diye düşündüm.belki daha sonra altın da alabilirim.sterlini de açıkçası euro ve dolar biraz riskli göründü gözüme bir de yakın zamanda dışardan türkiyeye yüklü miktarda para gelecek ya euro ya dolar o zaman düşermi acaba diye fikir yürüttüm avrupa da amerikada pek iç açıcı görünmedi gözüme tabi tamamen benim fikrim.tl olsa kesin harcarım o yüzden şimdilik serlin kalsın.

merhabalar
bu gün harcadıklarım
3 tl yol
12 lira yemek
22 lira etkinlik kitapları
10 lira kantin parası

Merhaba bugün maalesef biraz çok para harcadım :( arkadaşım evlenmişti ona çeyrek altın aldım 194 tl öğlen yemek 16 tl sabah kahvaltı 5 tl akşam dışarda yemek 45 tl bugün göçtü sanırım :( haftasonu ve önümüzdeki hafta bunu telafi etmeliyim.. Full evde yiyeceğim akşamları :( öğlende yemek kartımı tam tamına kullanacagım

Günaydın kızlar
Dün bir arkadaşıma hediye aldım. 26 TL. Yemek içşn de 8 TL ödedim. Bugün evdeyim. Dışarı çıkmayı düşünmüyorum.

eşim sabah alışverişe gitti kahvaltılık sıvı yağ vs almış karttan 58 lira ödemiş. mecburen kart kullandık sağolsun patron benim maaşı geciktirdi ne zaman verecek maaşları belli değil her ay aynı şey oluyor sinir geldi.Allahtan eşimin iş yerinde öyle bir problem yok.5 tl de manava vermiş şimdi işe gideceğim gitgel 3 tl de yol parası. başka harcama yapmayı düşünmüyorum yada umuyorum :)

Back