• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikim Yapma Zamanı

kart dün kesildi. 1500 TL sınır koyduk. Ama zaten kartta 1700 TL taksit var.
Eşimşn arabasının bakımı gelmiş. 300 tutmuş. Taksit yapalım mı dedi eşim. Yok dedim. Tek çekilsin. Sonra paçamızdan taksit akıyor.
Watsonsa gittim. Selülitlerimden kurtulmak için bazı ürünler aldım. 100 TL.
Migros'a gittik. 315 TL.
Benim arabada mazot var. Belki yarım depo alırım bu ay.
Eşiminkini de bi defa doldururuz. İnşallah başka da karta yüklenmek yok.

kart dün kesildi. 1500 TL sınır koyduk. Ama zaten kartta 1700 TL taksit var.
Eşimşn arabasının bakımı gelmiş. 300 tutmuş. Taksit yapalım mı dedi eşim. Yok dedim. Tek çekilsin. Sonra paçamızdan taksit akıyor.
Watsonsa gittim. Selülitlerimden kurtulmak için bazı ürünler aldım. 100 TL.
Migros'a gittik. 315 TL.
Benim arabada mazot var. Belki yarım depo alırım bu ay.
Eşiminkini de bi defa doldururuz. İnşallah başka da karta yüklenmek yok.
merhaba canım. selülitler için kozmetik ürünlerinden ziyade spor ve masaj çok daha iyidir. ayrıca kafein içeren içeceklerden uzak durmak da fayda verir. ama bazı bünyeler ne yaparsa yapsın selülitten kurtulamazlar. kurtulsalar da bu geçici bir süre oluyor. ufacık çocuklarda bile selülitler dikkatimi çekiyor. çok da dert etmemek gerek.:KK66:

merhaba canım. selülitler için kozmetik ürünlerinden ziyade spor ve masaj çok daha iyidir. ayrıca kafein içeren içeceklerden uzak durmak da fayda verir. ama bazı bünyeler ne yaparsa yapsın selülitten kurtulamazlar. kurtulsalar da bu geçici bir süre oluyor. ufacık çocuklarda bile selülitler dikkatimi çekiyor. çok da dert etmemek gerek.:KK66:
Canım ben düzenli olarak spor yapıyorum aslında.
Su tüketimimi artırdım.
Yeşil çay içiyorum.
Bugün at kılı fırçası ve selülit jeli aldım. Bunların faydası oluyormuş. Masaj yapacağım sabah akşam.
Azalmasına bile razıyım. Taş gibi olmaz zaten.

Canım ben düzenli olarak spor yapıyorum aslında.
Su tüketimimi artırdım.
Yeşil çay içiyorum.
Bugün at kılı fırçası ve selülit jeli aldım. Bunların faydası oluyormuş. Masaj yapacağım sabah akşam.
Azalmasına bile razıyım. Taş gibi olmaz zaten.
ha evet onlar işe yararlar. ben de krem türü bir şeyler sandım. at kılı fırçasıyla bebe yağı bile kısmen azaltıyor, bilgin olsun canım.

Günaydın bu gün izin günüm evden çıkmayı düşünmüyordum.Oğluşum püre ile köfte istedi evde patates ve kaşar bitmiş mecbur çıkıp alınacak.

Bugün hiç dışarı çıkmadım
Yarın markete gitmem gerekecek... :)
Arkadaşa gdicem oturmaya oğluna bi oyuncak almayı düşünüyorum sanırım bi 100 tl harciycam

26,5 TL eczaneye
15 TL terziye
10 TL kaş bıyık için kuaföre verdim.
Kumbaraya 8.5 TL gidecek.

offf evden dişari çıkmadım diye seviniyordum.
eşimin kredi kartı geldi 1200 tl
benim karta 50 tl
hiç bitmiyor bu ödemeler
su parası gelmiş 30 tl hayret ettim o kadar az gelmez normalde ya okumadılar öylesine yazdılar geçtiler yada güzel tasarruf yapmışım .gelecek faturada belli olur

merhabalar bende bırıkım yapıyorum kendı capımda :)
M maviduvar1 merhaba canım nasılsın?
bende dunden berı bırıkım yapmaya calışıyorum
dun 1 tl ekmek
bugunde arkadas kahvaltıya geldı 27 tl markete gıttı eynır yumurta falan adım abur cubur almamaya oze gosterıyorum o yuzden sadece dondurma aldım

Beth18 Beth18 hoşgeldin Can'ım.
Biz de kendi çapımızda birimin yapmaya çalışıyoruz. Daha doğrusu gereksiz para harcamamaya.
Şimdiden bereketli olsun diyelim sana da

tesekkurler canım bızde yazmıstım ev aldık bı kac tadılat ısı var onun ıcın para bırıktırmeye calısıyoruz işte bakalım

Back