- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi olcayayana
-
HoşgeldinBende katılayım aranıza :) sabah kahvaltı evden yapıldı, öğlen işte kahve aldım 7 tl akşam yemegı evde yedım ve benzınım vardı :) toplam 7 tl harcamışım
Hoş geldin aramıza bol şanslarBende katılayım aranıza :) sabah kahvaltı evden yapıldı, öğlen işte kahve aldım 7 tl akşam yemegı evde yedım ve benzınım vardı :) toplam 7 tl harcamışım
güzelmiş darısı başımıza gerçi bizim borçların bitmesi için pek çok altı ay lazım ama olsun bir yerden başlamak lazım yoksa böyle gelip böyle gidecek kazandığımız sürekli gidecek elde bişi olmayacakMerhaba kızlar
Bizde de durum hiç içemedim açıcı değildi
Gelirden çok giderimiz vardı
Sonra buraları kesfettim çok da iyi oldu
Allah razı olsun
Yazılanları harfiyen yapmaya başladım
Gelir gider tablosu yaptım,
kk kullanmamaya basladık
Listeli alışveriş
Gereksiz harcama yapmadım
Çok şükür mart ayı 6.ayım ve hem borçlarımız ödendi hem para biriktirmeye basladım
Ve harcamadığım tüm paralar beni çok mutlu ediyor
Ben bile bu işe el attıysam,herkes yapar kızlar
Borçlarımız bitmedi canımgüzelmiş darısı başımıza gerçi bizim borçların bitmesi için pek çok altı ay lazım ama olsun bir yerden başlamak lazım yoksa böyle gelip böyle gidecek kazandığımız sürekli gidecek elde bişi olmayacak
Borçlarımız bitmedi canım
Sadece azaldı ve düzene girdi
Bende bu arada pinti oldum
Aslında ben de diyetteyim ben de götürsem yanımda iyi olacak. Buzlukta pilav nasıl oluyortesekkurler @harmonia33
ozellıkle buraya yazacagım dıye sabah evde kahvaltı ettım ve ogle yemegımı yanımda goturdum dıyetteyım dıye proteın agırlıklı beslenıyorum zaten koydum bıkac bısey sakalam kabıma işe goturdum
ogleden sonra gelıncede aksam buzluktan cıkardıgım etı hasladım et sulu corba yapıcam, sonra yıne buzluktan yesıl fasulye ve pılav cıkardım ınsallah pılavın tadı degısmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?