- 29 Mart 2015
- 891
- 1.124
- 53
- 42
- Konu Sahibi olcayayana
-
sen baya iyisin ben o yaşlardayken ev almak aklıma bile gelmezdi :)Öğrenciyim abi acıyın banaya ben 16-17 yaşımdan beri aklımda vardı ev almak. Şuan 24 yaşındayım daha yeni yeni, anca anca kenarda birikimim oluşmaya başladı. 6-7 ay gibi bir surede 2 çeyrek, 10 dolar ve 23 kirada bakitim var. Daha ne olsun. Parttime iş bakıyorum eğer biyere girersem oradan gelecek mmaşımın buyuk kısmı zaten birikime gidecek.
Dağıldık artık :/Bugün pazara çıktım.
50 TL bozdurdum. 44.5 TL si harcandı. 5.5 TL si de kumbaraya giderek.
Kızlar kimse yazmıyor. Nerelerdesiniz.
çok açılmamaya çalış :))Bu ARalar ben hep buradayım
Bugün kart kesiliyor. Yarın selülitlerimden kurtulmak için birşeyler alacağım netten
Zaten kartta 2000 TL taksit var. Üzerine 1500 TL limit koyuyoruz. Bu ay 1450 harcadıkçok açılmamaya çalış :))
Rabbim hakkinizda hayirlisini versin inşallah biran önce kavusursunuz istediklerinizeEşimin kredi kartı gene 2000in altına düşmemiş, 2300 küsur
Şu taksitler bitse de rahatlasak
Ev alabilme fikri var kafamızda ama icraata geçemiyoruz eşimin morali bozuluyo biz kredi faiz oranları düşmezse kümes dahi alamayız diyo, bebiş de var, ben ücretsiz izin düşünüyorum, eşim strese giriyo, 1000 tl araba kredisi ödüyoruz 800 tl kira olunca... Keşke şu araba bari bitse ama daha önümüzde 26 taksit var
Kızımızın şansına Rabbim bize de bi ev nasip eder dimi? Tabiki öncelk sağlık ve mutluluk ancak zaman çabuk geçiyo, kiracılık zor, hakkımızda hayırlısı
2300 kk
1800 kira+araba
Şimdiden 4100
Sen kalbini temiz tut eninde sonunda isteklerin gerçekleşirEşimin kredi kartı gene 2000in altına düşmemiş, 2300 küsur
Şu taksitler bitse de rahatlasak
Ev alabilme fikri var kafamızda ama icraata geçemiyoruz eşimin morali bozuluyo biz kredi faiz oranları düşmezse kümes dahi alamayız diyo, bebiş de var, ben ücretsiz izin düşünüyorum, eşim strese giriyo, 1000 tl araba kredisi ödüyoruz 800 tl kira olunca... Keşke şu araba bari bitse ama daha önümüzde 26 taksit var
Kızımızın şansına Rabbim bize de bi ev nasip eder dimi? Tabiki öncelk sağlık ve mutluluk ancak zaman çabuk geçiyo, kiracılık zor, hakkımızda hayırlısı
2300 kk
1800 kira+araba
Şimdiden 4100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?