- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.921
NEYSE AZ KALMIŞ.. YARIN devam edersin artık suyla yapılacak işlerine ne yapcan.. sıkma canını.17.00 gibi gelcekmis cnm
Butun semtte kesik
Supurdum viledaladim(yedek sular saolsun)NEYSE AZ KALMIŞ.. YARIN devam edersin artık suyla yapılacak işlerine ne yapcan.. sıkma canını.
oh hamarat hatun mashh::)Supurdum viledaladim(yedek sular saolsun)
Toz aldim
Yemek kaldı
zaten 100 tl yi bir bozdurunca şahsım adına söliyim o gün gidiyo hepicği .. hiç değeri yok..Selam herkese. Pazara gittim sabah dondum resmen. 65.50 TL harcadım. İçinde pişirecek bişey de yok. Bu hafta kurularla idare ederiz artık. Oğlanı doktora götürdüm. Kontrol olunca muayene ücreti almadılar. İlaçları da devlet ödemiyormuş. 30 TL de ona verdik. Ordan markete gittik oğlan pasta istedi. Pasta sut simit ekmek vs 15 de oraya verdik. 110 TL gitti.
Gecmis olsun.Selam herkese. Pazara gittim sabah dondum resmen. 65.50 TL harcadım. İçinde pişirecek bişey de yok. Bu hafta kurularla idare ederiz artık. Oğlanı doktora götürdüm. Kontrol olunca muayene ücreti almadılar. İlaçları da devlet ödemiyormuş. 30 TL de ona verdik. Ordan markete gittik oğlan pasta istedi. Pasta sut simit ekmek vs 15 de oraya verdik. 110 TL gitti.
Aynen cnmzaten 100 tl yi bir bozdurunca şahsım adına söliyim o gün gidiyo hepicği .. hiç değeri yok..
Oğluşunuza da geçmiş olsun..Sağlık için paraya acımam.. ama Rabbim sağlıkdan ayırmasın..
canım en azından sen takıldın kadlın almıyorsun.. ya bana ne demeli.. demekki beni götüren hareketmiş.. bir hareketsiz kaldım gördüm günümüGecmis olsun.
Bu aralar hersey cok pahalı bende buzlukdan yada bakliyatla idare ediyorum.
Alısverise gittimi para cok gidiyo
Bu hafta markete gitmeden haftayi bitirebilsem diye dusunuyorum bende
Kurupatlican dolmasi cekiyo cnm oglumda seviyo 5tl kaldı cuzdanda onu alim diyorum bende.
Zugurt kaldım ya
Aynen cnm
Kilo konusunda yaramı desme
Aylardir 56yım.
Ben ayniyimda inmiyo ki assacanım en azından sen takıldın kadlın almıyorsun.. ya bana ne demeli.. demekki beni götüren hareketmiş.. bir hareketsiz kaldım gördüm günümühemnen geldi 1 kilo
olusun canım ya.. daha var.. inan soğukda diyette zor oluyor.. insanın canı hep tatlı sıcak şeyler istiyorBen ayniyimda inmiyo ki assa
Hazirana kadar 54-53olsam baska bisi istemiyorum
zaten 100 tl yi bir bozdurunca şahsım adına söliyim o gün gidiyo hepicği .. hiç değeri yok..
Oğluşunuza da geçmiş olsun..Sağlık için paraya acımam.. ama Rabbim sağlıkdan ayırmasın..
Bu arada topiğe de uygun biişiler yazayım ayıp olmasın:)kısmetse bu ay 500 tl atmayı düşünüyorum kenara.. hatt keşke olsa da yapabilsem 700 atabilsem..benimde yaza eve tadilat yapasım var kısmet olursa.. birde salon takı istiyorum.. ve taksitle uğraşmak istemiyorum.. peşin halledebilmek amacım.. ama tabi Rabbim nasip ederse.. ufak ufak bayram sonrasına kadar söyle 5000 -7000 arası biriktirebilmek amacım.. ama inş becerebilirim bunu
Cok sıkısmadan halledersiniz umarımRabbim gönlüne göre versin canım. Benim de hedefim salon takımı almaktı ama zor gibi. Süpürgem bozuldu bu ay gun sırası bende supurge alacağım. 700 günden gelecek süpürge 850 miş. Kıza ayakkabı yapılacak.. Benim kızım yürüyemiyordu yeni yürümeye başladı ama normal ayakkabıyla yürümesi yasak. Bu gun sorduk medikale 900 dedi. Devlet de ödemiyormuş. Öncekileri 700 e yaptırmıştık..300 unu biz ödemiştik. Ama faydası olmadı. Sağlık olsun dedik onu da taksit yaptıracağız. Borç da çok seneye kalacak galiba benim salon. Zaten taksit bitmeden kızın ayakları yine büyüyecek
11-12 katlı binada iş görürtr_lelli hayırlısı olsun.
yalnız bişey söylemem lazım ben en son ortaokulda heralde 50'li kiloları görmüşümdür
tabi uzun boylu,kalıplı bi yapım var .onunda etkisi vardır elbet bu duruma
yok yok bogaz köprüsüde uzak bana nerelerden atsam kendimi
en iyisi alpler (kesin çözüm)
Boyum 1.67falan.tr_lelli hayırlısı olsun.
yalnız bişey söylemem lazım ben en son ortaokulda heralde 50'li kiloları görmüşümdür
tabi uzun boylu,kalıplı bi yapım var .onunda etkisi vardır elbet bu duruma
yok yok bogaz köprüsüde uzak bana nerelerden atsam kendimi
en iyisi alpler (kesin çözüm)
Ayrı ev sartKizlar bana yardim edin lutfen.ewimin ailesiyle birlikde kaliyoruz.ewim maawini ailesine veriyor.yani butcemiz bir.ewim her iwe gitdiyinde annesinden para aliyor.annesi ve babasida ne kadar harcandi ne kaldi hepsini biliyo yani.ben bu durumdan cok sikildim.biz bir sene ayri kaldik ewimle.her wey cok guzeldi.tam bir aile olmuwduk.ama wimdi her wey anne babasinin elinde.sizce ne yapmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?