• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Kizlar bana yardim edin lutfen.ewimin ailesiyle birlikde kaliyoruz.ewim maawini ailesine veriyor.yani butcemiz bir.ewim her iwe gitdiyinde annesinden para aliyor.annesi ve babasida ne kadar harcandi ne kaldi hepsini biliyo yani.ben bu durumdan cok sikildim.biz bir sene ayri kaldik ewimle.her wey cok guzeldi.tam bir aile olmuwduk.ama wimdi her wey anne babasinin elinde.sizce ne yapmaliyim.
zor durum
yakın ama ayrı evlerde yaşasanız belki düzelir

Ayrı ev sart
Aynnı evde olmaz ne düzen ne bütce kese bir oluyo birikmez öyle
Gunluk yasarsin iste
Kazan ye misali
Evet aynen oyle olduk.ewimin cocuk gibi annesinden para almasini istemiyorum.ama o bunu anlamiyor.ben bana bir wey almasini istesem gidib annesinden para alicaq.anneside napican bu parayi.cok dagitma falan dicek.ben ewimle ikimizin butcesi olsun istiyorum.ama ayri ev olmadan bu mumkunmu bilmiyorum

Aslinda ayri evimiz var.bahceli bir ev.ama kiwin soguk diye burda kalmamizi istediler.fatura az odemek icin.zaten oraya gitsek bile her gun her gun gelicekler

Aslinda ayri evimiz var.bahceli bir ev.ama kiwin soguk diye burda kalmamizi istediler.fatura az odemek icin.zaten oraya gitsek bile her gun her gun gelicekler
Bence azda olsa kazanip kendi evinizde yasayin
Sizde calissaniz olmaz mı?

Evet haklısın. Kaç bozarsam o bitiyor. Teşekkür ederiz. Oğlum kızıl diye değişik Bi hastalık olmuş. Baya ağır geçiriyor. İstediğini de yapmaya çalışıyorum. İnşallah iyileşir de giden önemli değil. Sizin boyunuz kaç. Ben de 56 olmak istiyorum ama benim daha çokk yolum var.
çok geçmiş olsun.. kızıl hastalığı da çocuk hastalığı.. küçükken hatırlıyorum bende geçirmiştim o hastalıktan..vücudun her yeri isilik gibi oluyor.. inş çarçabuk hafif atlatır..

Rabbim gönlüne göre versin canım. Benim de hedefim salon takımı almaktı ama zor gibi. Süpürgem bozuldu bu ay gun sırası bende supurge alacağım. 700 günden gelecek süpürge 850 miş. Kıza ayakkabı yapılacak.. Benim kızım yürüyemiyordu yeni yürümeye başladı ama normal ayakkabıyla yürümesi yasak. Bu gun sorduk medikale 900 dedi. Devlet de ödemiyormuş. Öncekileri 700 e yaptırmıştık..300 unu biz ödemiştik. Ama faydası olmadı. Sağlık olsun dedik onu da taksit yaptıracağız. Borç da çok seneye kalacak galiba benim salon. Zaten taksit bitmeden kızın ayakları yine büyüyecek :KK43:
amin canım inş.. sağolasın..Rabbim hepimizin gönlündekini versin..Benimde elektrikli süpürgeye ihtiyacım var.. evdeki çekmiyor artık.. bende şimdilik sinbonun küçükle idare ediyorum.. senin alacağının markası.. bende araştııyoum bir yandan süpürgede..

amin canım inş.. sağolasın..Rabbim hepimizin gönlündekini versin..Benimde elektrikli süpürgeye ihtiyacım var.. evdeki çekmiyor artık.. bende şimdilik sinbonun küçükle idare ediyorum.. senin alacağının markası.. bende araştııyoum bir yandan süpürgede..

Ben philps marathonlardan alacağım inşallah. Ama nilfisk ve dysonlar da iyi. Bütçe yüksek olsa dyson alırdım.

Günaydın, safzuzu safzuzu bence çalışabileceksen çalış eşin o zaman sözünü mecbur dinler...
Caliwmak istiyorum.iw icin baw vuru yapdim.beklemem lazim bow yer olunca beni arayacaklar.evde oturmak cok can sikici.aslinda ben caliwsam kendi birikimimi yaparim.ama su anda iw yok.zor durumdayim.bir tarafdan bebek hasreti.bir tarafdanda boyle sorunlar.sinirlerim bozuldu yaa

canım işte bak fiyat burda da 1399 tl diyor.. vatandamı iniyor.. her hafta sonu fiksmi iniyor.. çok övülüyor bu philipsler.. bende almışken iyisini alıyım diyorum..emiş gücü önemli..

Vatanda bu gün de 850 canım. Bizim kartlar dolu olmasa alacaktık. Ama 8 inde dönüyor kartlar. Hepsi buradada 999 media markt da 1200 kusür.

Back