birikim yapabilmenin yolları

Merhabalarr

Waffle mak.sını deneyebildiniz mi, nasıl memnun kaldınız mı? eşimde istiyor ne zamandır ama ben geçiştiriyorum hep, alıp sürpriz yapayım bari ona :)
Bir de çok yer kaplıyor mu, boyutu nasıl?

Bizim kumbarada ne kadar birikti öyle çok merak ediyorum ki, inşallah en az bin lira birikmiştir, tüp bebiş parasını tamamladık gibi bir şey az bi eksiğimiz kaldı

Eşimle markete gitmek ayrı dert, onu tek yollamak daha ayrı dert, burda tek başıma markete gidemiyorum en büyük dert o :)

Tek parça bir şey almak için girip bir sürü gereksiz şey alıp çıkıyoruz, hadi diyorum ben gitmeyim liste yapıp eşime veriyorum o yine yanında bir sürü gereksiz şey alıp geliyor, genelde büyük alışverişi sanal marketten yapıyoruz, ama yani biz iki kişi olduğumuz halde market alışverişimiz o kadar çok tutuyor ki haftada 100 tl ayırdım diyen arkadaşlar var burda, ben mümkün değil yapamıyorum

Öğrenecek çok şeyim var daha benim bu sayfalardan

Herkese sağlıklı, bol kazançlı günler dilerim :)

Kızlar yarin a101e lav serisi geliyo
Mor tabaklarda eksigim var onu tamamlicam
31aralikda da bingomatik 10kg 24.90mıs.

Ben ayran cırpmak icin plastik uzun bi sise bakıyorum
Surahi tarzi istemiyorum
Kapaklı elimle calkalayıp yapabilcem bisi aranıyorum. Bakalım nerden bulcam kafamdakini.

canım benim ayrn için sürahm var.. ama kullanmıyorum..işi çıkıyor.yok yıka kurula kaldır vs..
bende 1 kiloluk konserve kavanozunda çalkalıyorum.. gayette pratik oluyor.. hemde bool köpüklü:)

Ayran çırpmak için en güzeli klasik kapaklı konserve kavanozları var ya onlar :)
Siz estetik olarak daha güzel görünen bir şey mi bakıyorsunuz? tr_lelli

Bu arada sigarayı bırakalı da baya olmuş unutmuştum tarihi buradaki eski mesajıma baktım :) 2 haftayı geçmişiz oh maşallah diyeyim kendime, en çok kendi nazarım değiyor :)

aynı anda aynı şeyi yazmışız.. kavanoz:)

Yook goruntu olarak degil cam kavanoz agır oluyo elle sallarken plastik hafif baabında.
Gecen gun buyuk yogurt kovasinda cirpip 2gun bardaklara koyarak ictik oglum seviyo
Ama o an hemen cirpmak icin oyle bi aparat bakiyorum.
Plastik yagdanliklar var bi de onlara bakim.

Sigara icinde bravo nefsine sahip olabiliyosun demekki devamini dilerim.

canım benim ayrn için sürahm var.. ama kullanmıyorum..işi çıkıyor.yok yıka kurula kaldır vs..
bende 1 kiloluk konserve kavanozunda çalkalıyorum.. gayette pratik oluyor.. hemde bool köpüklü:)
Kuzum kavanoz agır oluyo diye plastik dusundum.
Bi etrafı gezmem lazım bayadir dolanmadım.
Para harcarım falan diye magzaya,markete girmeden hizli hizli gidip geliyorum.

Ogluma kizdim bu sabah ayy hic bi is yapamiyorum aklim kuzumda kaldi
Ya odevlerinin birazini yapmamis soyledi bana arastirma odevi bulamadim dedi
Bende sabah uyudum bide resim odevi varmis hobba saat olmus zaten 12 sesimi yukselttim agladı
Bir daha sabaha birakmicam dedi
Kendi dolabindan alip herseyini kendi bulup giydi kizdigimdan bakmadım.
Ayy sonra pisman oldum
Ben ozaman tek gidim dedi bi de.
Kendine ceza verdi aklinca.

Ana yuregi iste aklım okulda kuzumda.
Cocuklarini birakan,doven,kapiya atan anneler de nasil vicdan var acaba.

ay canım suclama kendini.. olur öyle şeyler.. gayet normal.. kuzuma bak ya oyy dayanamama:ne kadarda masumlar..
anneyiz işte kızsakta sonradan pişman olup dövünüyoruz..

Bingonun o çeşidi beyazlar iÇin mi renkliler için mi?

Pirinc ıslattım pilav yapıcam
1butun tavugu tavalık boldurmustum
Onuda 3 posete ayırmıstım son poseti pisiricem(4-5parca var) pilavın yanına koyarım.
Pulbiber,yag,kekik tuz marine ettim
Birazda su koyup tavada pisirip kizarticam.
Brokoli hasladım

Benim mutfak listesi karaliste oldu
En az 200tlsi var yani bakalım nekadarla halletcem.

Canım merhaba :)
Waffle ptt kargonun yavaşlığı sebebiyle yarın elimize ulaşacakmış inşallah
O zaman detaylı yazarım sana:)

Benim de sadece ayran için kullandığım bi maşrapam var çırpma teliyle yapıyorum, ağzı sivri olunca bardağı doldurması kolay oluyo, kavanozdan ben kesin dökerim:)

Bazen de gene çırpma teliyle kapaklı mikser kabında yapıyorum onunla da bardağa doldurması kolay :)

İyi akşamlar kızlar.

Bugün diş tedavim sonlandı hayırlısı ile. Ocak'ta devam İnşallah.Doktora güvenince o dişçi koltuğu sevimli bile gelebiliyor. Kendi şahsi birikimimden kullandım. Kilitli uzun vadeli kağıt kumbaramıza da 25 tl aktardım oradan. Bu kumbara artık kilitli kasada duruyor iş yerinde. Madem kullandım telefon faturalarını da oradan ödeyeyim dedim. 100 tl kaldı şimdilik.
Sağlık gibisi yok hakikaten.

İyi ki maaşları alır almaz birikim amaçlı kenara ayırmışız bir kısmını. Bir kez daha doğrulandı ki maaştan arta kalanla olmuyor birikim. Alır almaz değerlendirmek en doğrusu.

Sevgiyle kalın.

Sevgili hanımlar iyi akşamlar

1200 tl gün param olcak, sizce nasıl değerlendirebilirim? Tl olarak mı kalsın?

Sevgili hanımlar iyi akşamlar

1200 tl gün param olcak, sizce nasıl değerlendirebilirim? Tl olarak mı kalsın?
Cok iyi bir para
Ocak da bende 1000tl alicam
Subatda da alicam ama 1000tl daha.

Bizde aksam esimle bunu konustuk.
Vadesizde duran kumbaradan cikan 11.000tlnin uzerine ekleyip vadileye yatiricaz.
Yeni kumbarayida acicaz uzerine eklicez.
Suan aklimizdaki bu ama sen nasil saklamak istersin ki.
Bankaya atmicaksan altin yapabilirsin.

ben altın alayım o zaman :) gremse filan nasıl olur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…