• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Bayadır bimden alışveriş yapmadım,ama çok fazla ödüyoruz market alış-verişine ya,iki ayda bir falan yapıyoruz 200-300 den aşağı olmuyor .bugün pazara çıktım turşuluk falan aldım,en ucuzu yine sebze meyve ya

Bim in makarnası kötü bence. Kabartma tozu ve vanilyası güzel . Deterjan riskine giremem. Bir çok markada bile çamaşır lekesi çıkmıyor beyazlar morarıyor. Siyahlar için perwol sıvı , renkliler için persil Sıvı omo Sıvı kullanıyorum beyazlılara bir Sürü denedim yine de memnun kalmadın. Beyaza bir de ek granül sabun da katıyorum .

Bim meyve suyunu tamek üretiyordu bir arahaldn öyle mi bilmiyorum. A101 meyve suyunu Oğuz gıda üretiyor şu mey meyve dıyu oluyor sanırım Oğuz gıda.

Ürünü alırken Üretici firmaya dikkat ediyorum

Bim sarı bezi de çok ucuz. Sık değişen bir şey olduğu için alıyorum

Hafta sonları Migros'a gidiyoruz
Sıvı sabunla bulaşık deterjanını kullandım. Diğerlerini bilemem :) evet bazı urunler iyi oluyoken bazıları vasat :/

Deterjanda ben de riske atamiyorum hic renkli lerde perwoll beyazlarda persil sivi kullaniyorum bu seferki deterjan alisverisin de Ariel sivi deterjan da aldim denedim o da guzelmis uygun fiyatli yakaladigimds yine alirim bim de yag cozucu var cok guzel sok un da zeytinleri cok lezzetli

Sirkeci bizde popüler üye yazıyor. Buralarda popüler olmuşuz haberimiz yok. Ben buralara yazmayalı 2 sene oldu. Şimdi başlarız geyik yapmaya. Saklanalım da Dante görmesin bizi. Sana mesaj attım bu arada.

Bundan bir sene onceydi sunny66 abla nin onerisi ile Turkcell sari kutu puanlarimizi Migros sanal Markette kullanmis tum urunleri % 50 indirimli almis hayatimin en uygun en hesapli alisverisini yapmistim. Daha da o kadar hesapli bir sey yakalayamadim. Market alisverisine tok gitmek cok onemli yok gidilince insan sadece ihtiyaclari aliyor ama azicik mide bos olsun her turlu abur cubur tuzagina dusuluyor

Günaydın genelde benimde kullandigim seyler yazilmis

Ama ben sivi deterjan hic kullanmadim
Bulasik mak sıvı kuallaniyorum camasir mak toz deterjan ve yumusatici.

Bimin kremsanti,pudra sekeri,tursusunuda aldim begendim.

Ben her marketten alisveris yapiyorum ama hep en az cagrı/semt de oduyorum
Orasimida daha uygun yoksa ordan daha az mi sey aliyorum bilmiyorum.

Haftasonu bizim kumbara acilcak galiba bakalim nekadar cikcak

Deterjanda ben de riske atamiyorum hic renkli lerde perwoll beyazlarda persil sivi kullaniyorum bu seferki deterjan alisverisin de Ariel sivi deterjan da aldim denedim o da guzelmis uygun fiyatli yakaladigimds yine alirim bim de yag cozucu var cok guzel sok un da zeytinleri cok lezzetli
Sıvı deterjan bereketli oluyor mu ya,hemen biter sanki,ben bi alıyorum deterjan bi sene kullanıyorum

Günaydın
Bende uzun süredir sıvı deterjan kullanıyorum ve çok memnun kaldım renklilerde rinso beyazlarda omo yada ariel kokusuda uzun süre çıkmıyor.
Bim yada a101 den badem kayısı ve kuru incir alıyorum biz beğendik
Makarnalarını pek beğenmedim
Dost marka yoğurt çok güzel
Bim ve a101 biraz uzak ama yinede gidiyodum şimdi çok yakınıma şok açıldı artık ordan alıyorum bir çok şeyi
Şokdan peynir alıyorum mis marka galiba süt ve yoğurt da aynı marka beğendim onları

bimin bayan atletleri de güzel.. siyah olandan aldım..çok memnunum.. kalliteli.. ayrıca çocuk iç çamaşırlarıdan da memnunum..küçük kızıma atlet ve kilot almıştım.. gayet malı iyi..
bende ped tuvalet kağıdı peçete bimden alıyoum.. salçası yumutası aknazın karton kutlu inek peyniirinide beğeniyorum..
bir ara yaş pasta alıyoduk.. çok güzel çikolatalı olanından.. ilk başta daha iyiydi.. sonradan biaz bozdu ama..
birde tam tahıllı ekmeğini sürekli alıyorum..çavdarlı tam buğday ekmeğini alıyorum..
gayet memnunum..

Sıvı deterjan bereketli oluyor mu ya,hemen biter sanki,ben bi alıyorum deterjan bi sene kullanıyorum
Kirlilik seviyesine gore deterjanin uzerinde yazan olcude koyuyorum son aldigimdan ornek vereyim 46 yikamali olan sivi deterjani 18 liraya aldim ozellikle koyu renklilerde toz deterjanlarin granulleri tam erimiyor elbette toz deterjan kadar hesapli degildir ancak temizlik olarak sivilarin daha guzel yikadigini dusunuyorum

Günaydın
Bende uzun süredir sıvı deterjan kullanıyorum ve çok memnun kaldım renklilerde rinso beyazlarda omo yada ariel kokusuda uzun süre çıkmıyor.
Bim yada a101 den badem kayısı ve kuru incir alıyorum biz beğendik
Makarnalarını pek beğenmedim
Dost marka yoğurt çok güzel
Bim ve a101 biraz uzak ama yinede gidiyodum şimdi çok yakınıma şok açıldı artık ordan alıyorum bir çok şeyi
Şokdan peynir alıyorum mis marka galiba süt ve yoğurt da aynı marka beğendim onları
Sok ta satilan gursut Marka dil peyniri var onu tavsiye ederim cok guzel oluyor.

Sıvı deterjan bir devrim bence de.
Tozlar gibi yer kaplamıyor en başta.
tozlar bazen makinede kalıp kireç tortusu gibi olabiliyor.
Ben de uzun zamandır sıvı kullanıyorum ve çok memnunum.
Kampanyaları takip edip stok yapıyorum.

Sıvı deterjan bir devrim bence de.
Tozlar gibi yer kaplamıyor en başta.
tozlar bazen makinede kalıp kireç tortusu gibi olabiliyor.
Ben de uzun zamandır sıvı kullanıyorum ve çok memnunum.
Kampanyaları takip edip stok yapıyorum.

Bende toz deterjanı onun için bıraktım
Migrosta omo sıvı da çok sık kampanya oluyor ve stok yapıyorum bende

Günaydın genelde benimde kullandigim seyler yazilmis

Ama ben sivi deterjan hic kullanmadim
Bulasik mak sıvı kuallaniyorum camasir mak toz deterjan ve yumusatici.

Bimin kremsanti,pudra sekeri,tursusunuda aldim begendim.

Ben her marketten alisveris yapiyorum ama hep en az cagrı/semt de oduyorum
Orasimida daha uygun yoksa ordan daha az mi sey aliyorum bilmiyorum.

Haftasonu bizim kumbara acilcak galiba bakalim nekadar cikcak

ne kadar çıktığını yazarsın artık :)

Back