- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
Slmmmm bütün sayfaları üşenmedim tek tek okudum yahuuuu benim tek sorunum abur cubur atıştırmalıklar misafirim çok geliyor ve ikramlık şart helal hoş olsun tabi ama birikim olmuyor işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kurabiye kek falan yapıp dondurucuya atıyorum. En az bir tepsiden küçÜk ölçülerde ise 20 25 kurabiye çıkıyor. O zaman iki misafir ağırlanıyor. Bir saat sonra bile gelseler anımda 3-4 çeşit çıkarmış oluyorum. Kendimde yemesini Sevdiğim için akşam çayın tanına bir kaç tane çıkarıyorum. Hatta YAŞ pasta bile dondurucuda oluyorSlmmmm bütün sayfaları üşenmedim tek tek okudum yahuuuu benim tek sorunum abur cubur atıştırmalıklar misafirim çok geliyor ve ikramlık şart helal hoş olsun tabi ama birikim olmuyor işte
Sak'ın yazılanları yapma. Il yerimde yanlış yaşayan bir kız yukarıda yazılı Olanları aynen yapıyordu. Iş arkadaşlarının gözüne Battı kızı bir gün çağırıp ağır şekilde konuştular. Sabah kahvaltımıza geliyordun bir simit getirmiyorsun kahve yapıyoruz otlanıyorsun falan gibi hoş olmayan bir konuşma oldu. Öğrenci değilken öğrenciyim deme tabi ki bu şekilde yabancı insanlara güvenimizi kaybededitoruz. Gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilere bile inanmıyoruz. Ayrıca o durum kul Hakkı'na girerhahahah deliiii:) iyi fikir, ögrenci ayağına Yatıp Allah ne verdiyse Valla hic bi fikrim yok ya iki günde yerim ben Aylığı gibime geliyor.
Evet kurabiye börek gibi envayi çeşitleri yapıp buzluğa atabilirsin yer varsa. Belki o zaman abur cuburun bir kısmını kesebilirsin. :)Slmmmm bütün sayfaları üşenmedim tek tek okudum yahuuuu benim tek sorunum abur cubur atıştırmalıklar misafirim çok geliyor ve ikramlık şart helal hoş olsun tabi ama birikim olmuyor işte
Çok doğru söylüyorsun böylelikle sadece çerez almış olurumBen kurabiye kek falan yapıp dondurucuya atıyorum. En az bir tepsiden küçÜk ölçülerde ise 20 25 kurabiye çıkıyor. O zaman iki misafir ağırlanıyor. Bir saat sonra bile gelseler anımda 3-4 çeşit çıkarmış oluyorum. Kendimde yemesini Sevdiğim için akşam çayın tanına bir kaç tane çıkarıyorum. Hatta YAŞ pasta bile dondurucuda oluyor
Evt evt cnm internetten bakıcam difrize neler atabilirim diyeEvet kurabiye börek gibi envayi çeşitleri yapıp buzluğa atabilirsin yer varsa. Belki o zaman abur cuburun bir kısmını kesebilirsin. :)
Bir gün fırınım bozuktu fırın olmadan yapılacak bir Sürü ikramlık çıktı. Daha ekonomik olsun istiyorsan onlardan dene. En mantıklı dondurucu gibi yine de. Bir de az malzemeSlmmmm bütün sayfaları üşenmedim tek tek okudum yahuuuu benim tek sorunum abur cubur atıştırmalıklar misafirim çok geliyor ve ikramlık şart helal hoş olsun tabi ama birikim olmuyor işte
Her şey atılıyor hemen hemen. Hamile olduğun yazıyor altta. Doğumdan önce bol kurabiye kek tatlı yapıp at. Bebekle uğraşırken ikramlık düşünmezsin. Çok rahat oluyor. Ben lokum koydum dondurucuya deneme Amaçlı o bile olduEvt evt cnm internetten bakıcam difrize neler atabilirim diye
Sorma bebiş Allahın izniyle doğunca ikramlık çok gerekecek börek poğaça çok denedimde kek hep taze taze yapıyorum onu denemedim...doğumdan 10 15 gün önce yapıp atıcam kısmetse difrize birde patates salatası yaparım yanına miss gibi ikram işte dimiBir gün fırınım bozuktu fırın olmadan yapılacak bir Sürü ikramlık çıktı. Daha ekonomik olsun istiyorsan onlardan dene. En mantıklı dondurucu gibi yine de. Bir de az malzeme
Her şey atılıyor hemen hemen. Hamile olduğun yazıyor altta. Doğumdan önce bol kurabiye kek tatlı yapıp at. Bebekle uğraşırken ikramlık düşünmezsin. Çok rahat oluyor. Ben lokum koydum dondurucuya deneme Amaçlı o bile oldu
Cok para gidiyo ya abur cuburaSlmmmm bütün sayfaları üşenmedim tek tek okudum yahuuuu benim tek sorunum abur cubur atıştırmalıklar misafirim çok geliyor ve ikramlık şart helal hoş olsun tabi ama birikim olmuyor işte
Kırtasiyr urunlerini bim a101 gibi alırdım. Gofret filan demişsin onları da bu gibi marketlerin kendi urunlerini kullanırdım mesela bir ülker çikolatalı gofret 1 lira ama bu markerlerin kendi çikolatalı gofreti 35 kuruş.Cok para gidiyo ya abur cubura
Oglum var malum okulda baslicak alıcam yine
Bisküvi,cikolatalı gofret,gofret tarzi cik fazla alıyoruz bizde
El kadar seyler 1tl
Ben tek olsam aramam sanirim ama cocuk olunca aliyoruz.
Ufak tefek seyler diyoruz ama gercekden baya para
Keki de yapıp atan var. Buzluğa atınca sadece ısıtması kalıyor. Daha denemedim bende :)Sorma bebiş Allahın izniyle doğunca ikramlık çok gerekecek börek poğaça çok denedimde kek hep taze taze yapıyorum onu denemedim...doğumdan 10 15 gün önce yapıp atıcam kısmetse difrize birde patates salatası yaparım yanına miss gibi ikram işte dimi
Aslinda abur cubur olarak degil de daha cok kuru Meyve Badem cevize filan alistirabilsen keske daha saglikli olmaz mi cocuk icin?Cok para gidiyo ya abur cubura
Oglum var malum okulda baslicak alıcam yine
Bisküvi,cikolatalı gofret,gofret tarzi cik fazla alıyoruz bizde
El kadar seyler 1tl
Ben tek olsam aramam sanirim ama cocuk olunca aliyoruz.
Ufak tefek seyler diyoruz ama gercekden baya para
Kesinlikle öyle kuruyemisde seviyoAslinda abur cubur olarak degil de daha cok kuru Meyve Badem cevize filan alistirabilsen keske daha saglikli olmaz mi cocuk icin?
Abur cubur yemeyen çocuk yok etrafımda malesef çocukları bırak bizler bile gözümüze çarpanı hemen alıyoruz onlar nasıl dayansın sadece burger king falan onlara çok karşıyım zamanında çok yedim ama zararınıda çok gördümKesinlikle öyle kuruyemisde seviyo
Fakat biskuvi gofret de istiyo yedirmeden cocuk buyutebilen varsa ne mutlu.
En azindan jelibonmus, gida boyali sekerlermis, scma sapan cikolatalar vs yedirmiyorum bunla kendimi telkin ediyorum.
Kaymakli biskuvi,damla cikolatali,cubukkraker bunlari seviyo zaten
Kurabiye,kek,pasta ben yapiyorum bunlari almiyorum.
Ben pazardan sebze bile alirken hormon varmidir varsa nekadar diye icimde kuruyorum
Uzun tarihli alip yedigimiz herseyde koruyucu mevcut malesef.
Sormayin benim bile icim gidiyoAbur cubur yemeyen çocuk yok etrafımda malesef çocukları bırak bizler bile gözümüze çarpanı hemen alıyoruz onlar nasıl dayansın sadece burger king falan onlara çok karşıyım zamanında çok yedim ama zararınıda çok gördüm
Kızlar X marketin X ürünü fiyatına gore gayet kaliteli memnunum dedikleriniz neler?
Denemek isteyip cesaret edemedigim ya da bilmedigim isime yarayacak seyler olabilir
Merak ettim
Benim aldiklarim
Bim'in genelde bi cok urunu
Ped
Dost urunleri
Pecete,wc kagidi
Tül beyazlaticisi
Salca
Zeytin
Bulut mavi yumusaticisi
Bulasik deterjani
Köy ekmegi bunlardan memnunum.
Semt/cagrı:
Kırkköy ürünleri (yeni yeni bi kac parca deniyorum fena degil)
Minik bidon tulum peynirini surekli aliyorum(marka ismini unuttum)
Hakmar:
Sır yag sökücü ve aspirinini kullanıyorum
Tatlıları guzel(hepsini tatmasamda gerci tatbak urunleri ama)