• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Ben de çalışıyorum çocuğum yok,kirada oturmuyoruz ama ona rağmen kendi evimizi alamadık daha,arabamız var onu ben ödüyorum aylık bir buçuk milyar ödüyorum geri kalan yine bana kalıyor ama öyle böyle Lüzumsuz yere harcıyorum,bundan sonra maaşı alır almaz 200-300 ne koyarsam koysam aslında birikir,ilçede oturduğumuz için harcadığım hiçbirşey yok aslında,internetten alışveriş harcamalarımı saymazsak tabi:)

Ben de çalışıyorum çocuğum yok,kirada oturmuyoruz ama ona rağmen kendi evimizi alamadık daha,arabamız var onu ben ödüyorum aylık bir buçuk milyar ödüyorum geri kalan yine bana kalıyor ama öyle böyle Lüzumsuz yere harcıyorum,bundan sonra maaşı alır almaz 200-300 ne koyarsam koysam aslında birikir,ilçede oturduğumuz için harcadığım hiçbirşey yok aslında,internetten alışveriş harcamalarımı saymazsak tabi:)
zaten o alışverişi bırakabilsek dünyayı kurtarıcaz :D

Esimle konustuk bizde altınları secimden önce bozduralım dedi
3kurus altinim var epi topu :))
Bende saklama sıkıntı korkuyorum.
Esime gelirken hicbisi alma diyorum
Her aksam cips cikolata meyvesuyu sogukcay vs dolduruyo
Bi de mahalle bakkalindan aliyo
Yani 2liralik seyi 3liraya aliyo
Bu bile beni rahatsiz ediyo
Ben promosyon market geziyorum esim gida konusunda duyarsizdir yani en pahalisi en iyisi mantigi var
Öyle market market gezmez sevmez banada gezme bosver der.
Ben aksine gezer bakarım.
5tl 5tldir bana göre nekadar kar edersem artik.

Aynen bende boyleyim. Heleki pedlerde. Bildiğimiz orkidler 3.5 - 4 lirayken bimde ped 1,65 lira. Hakmarda 1.35 lira. Uç dört saatte bir değiştirip atacağıım şey için acıyorum aslında o kadar paraya

Abinde
Esimle konustuk bizde altınları secimden önce bozduralım dedi
3kurus altinim var epi topu :))
Bende saklama sıkıntı korkuyorum.
Esime gelirken hicbisi alma diyorum
Her aksam cips cikolata meyvesuyu sogukcay vs dolduruyo
Bi de mahalle bakkalindan aliyo
Yani 2liralik seyi 3liraya aliyo
Bu bile beni rahatsiz ediyo
Ben promosyon market geziyorum esim gida konusunda duyarsizdir yani en pahalisi en iyisi mantigi var
Öyle market market gezmez sevmez banada gezme bosver der.
Ben aksine gezer bakarım.
5tl 5tldir bana göre nekadar kar edersem artik.
Abimde öyle. Soğuk çay dondurma fln alıp geliyo. Onun parasını ver senin adına biriktiriyim diyorum. Ben öyle 1 2 lirayla uğraşamam diyo resmen

Aynen bende boyleyim. Heleki pedlerde. Bildiğimiz orkidler 3.5 - 4 lirayken bimde ped 1,65 lira. Hakmarda 1.35 lira. Uç dört saatte bir değiştirip atacağıım şey için acıyorum aslında o kadar paraya

Abinde
Abimde öyle. Soğuk çay dondurma fln alıp geliyo. Onun parasını ver senin adına biriktiriyim diyorum. Ben öyle 1 2 lirayla uğraşamam diyo resmen
Bimin ped'inden ben memnunum fiyatina gore guzel ürün
Demek bu erkekler hep ayni
Abi de olsa es de olsa
Tek kara gectim sayan ben degilim ya ama buna seviniyorum

En son tatile gitmeden önce (yani 1aydan daha fazla old) kendime bisiler almistim
Elbise,sort bady,terlik hepside indirimden kadikoyden falan.
Kısın kaban ve cizme almam lazım.
İndirim nerde bulcam bakalım.
Bu ay market alisverisine 250tl harcadim ara ara eksilenleride aliyorum ama pazara falan da gittim
Bu ay bi bitsin baska bisi istemiyorum suan cok acıldık cook

konu dışı ancak siz de karşılaşıyor musunuz?Ben kk sayfasını açtığımda popup sayfa açılıyor reklam var satılık ev ilanları. Bunu nasıl iptal edebilirim. forumda her sayfa yenileyişimde tekrar açılıyor

Mevsimlikler girmeye başlamıştır belki dukkanlara. Şu sıralar hiç gitmiyorum mağazalara. Ne biliyim artık istanbul gibi bir yerde oturduğum için mi secmiyorum alışverişi yoksa kalabalık oluşundan mı çarşıların hiç bilmiyorum.

konu dışı ancak siz de karşılaşıyor musunuz?Ben kk sayfasını açtığımda popup sayfa açılıyor reklam var satılık ev ilanları. Bunu nasıl iptal edebilirim. forumda her sayfa yenileyişimde tekrar açılıyor
Ben hiç karşılaşmadım. İptal edebilir misin onu da bilmiyorum hiç..

yakinda is bulup yanlız yasayacağım bu konularda benimde bilgiye ihtiyacım var hic ev gecindirmedim tek başına hesap kitap nasıl yapacagım hic bilmiyorum.

yakinda is bulup yanlız yasayacağım bu konularda benimde bilgiye ihtiyacım var hic ev gecindirmedim tek başına hesap kitap nasıl yapacagım hic bilmiyorum.
Ben tek yaşasam heralde yemek yapmakla uğraşmam her akşam bir arkadaşımda olurum. Akşam olmasa bile gun i.inde giderim. En azından hemek yiyemesem bile yiyecek birşey bulurum :D :D sonra temizlik malzemelerine pek önem gostermezdim çunku gün boyu işte olacağım be temizliği bir supurgem olsun bir de vileda herbezi gibi birşey. Küçük gösteriyorsan öğrenci diye bin minibuslere dolmuşlara tam diye suşunurum öğren veririm o geri kalan parayı kumbaraya atardım. Ya da evde sinema keyfi yapalım diyip birkaç arkadaşına soyle grlrken nişey alıyım mı derlerse hemen birşeyler kitle. :D :D tam öğrenci kafası :D :D bu arada gerçekten öğrenciyim. İkinci universitemi okuyorum 24 yaşındayım.

Şaka bir yana da tek diyeceğim yalnız yaşayacağın için mutfağı fazla onemseme. Yani fazla fazla alma alacağını. 1 kilo pirinç alcaksan yarım kilo al kurtlanır filan yazık çöpe gitmesin

Ben tek yaşasam heralde yemek yapmakla uğraşmam her akşam bir arkadaşımda olurum. Akşam olmasa bile gun i.inde giderim. En azından hemek yiyemesem bile yiyecek birşey bulurum :KK70: :KK70: sonra temizlik malzemelerine pek önem gostermezdim çunku gün boyu işte olacağım be temizliği bir supurgem olsun bir de vileda herbezi gibi birşey. Küçük gösteriyorsan öğrenci diye bin minibuslere dolmuşlara tam diye suşunurum öğren veririm o geri kalan parayı kumbaraya atardım. Ya da evde sinema keyfi yapalım diyip birkaç arkadaşına soyle grlrken nişey alıyım mı derlerse hemen birşeyler kitle. :KK70: :KK70: tam öğrenci kafası :KK70: :KK70: bu arada gerçekten öğrenciyim. İkinci universitemi okuyorum 24 yaşındayım.
:D hahahah deliiii:) iyi fikir, ögrenci ayağına Yatıp Allah ne verdiyse :D Valla hic bi fikrim yok ya iki günde yerim ben Aylığı gibime geliyor.

Back