• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Ne güzel iste gayet şık hem değerlenmiş olcak bir kez daha giyiceksin.
Aynen cnm
Ben cok sevmiyorum al at dolapda dursun
2-3tane alip farkli yerlerde giyip denk getirmiyorum
Ayrica dugun,nisan merasimlerini sevmiyorum
Mecbur kalmadikcada gitmiyorum
Böyle cikiyo iste bi yerden bisi napcam ben ya diye kaliyorum sonra da ortada
Bide tanimadigim insanlar elbise abartimi olur, pantolon sademi kacar diye dusunup duruyorum
Zaten bisi bakmaya firsatim olmadi mecbur kombinlicem artik :KK66:
OO DAHA NE OLSUN CANIM.. BENCE UYARR..:KK66:
Daha eve yeni girdim hala deneyemedim(pantolona girebilcem mi onu dusunuyorum suan) malum kilo aldim
Efeyi alim gelim yarina artık esim gelir birazdan
İyiki varsın be kuzu

tr_lelli tr_lelli İnşallah isteyen herkes ev sahibi olsun.

Kağıt kumbarasına 20 tl, bozuk kumbarasına 2 tl gitti. Ayın 1 ila 5i arasında maaş alıyoruz. Elimizde 125 tl kaldı.

Kumbaraya en az bi 150 tl atarız diyordum ama gelen giden, ekstra çıkan masraflarla evdeki hesap çarşıya uymadı. Şükür borçsuz giriyoruz yeni aya.

Günü bitirirken nereye ne harcadık.

Sabah kumbaraya 50tl attı esim

15tl ev hediyesi aldım(pasta tabagı buyuk birde sunum spatulasi var)
63tl yemek yedik aksam yeni geldik eve
Aklimizda yoktu esim inin assa geliyorum dedi oglum seviyo disarda yemeyi boyle arada gidiyoruz.
Dönusde bakkala ugradik su esime sigara aldik 15tl de bakkala gitti
100tl gitmis
Paranın adı var bi anda gidiyo

Arkadasimin kurani cok guzel oldu herkes bir arada az öz
Evde daha 2haftalik nasil guzel yepsyeni Allah agız tadı versin bizlerede boyle yepisyeni ev nasip etsin canlar.
Herkese bol bol dua ettim.
inş canım aminn. aminnn..
nihayet açıldı site.. bende sabah giriyim dedim girilmedi..öyle alışmışız ki acayip boşluk oldu bende:))
bu arada herkese günaydın hayırlı birgün bereketli haftalar olsun hepimizeee..

Ben bu aralar -lerdeyim
Biraz -lerde takılıcam sanırım moralim bozuk.
Biraz ciciler aldım bugunde mont alıcam.
Harcayasımda yok ama varda.
Umarım cabuk gecer :KK43:
boşver canım.. ihtiyaçlarımızdan da kısmıcaz.. bir kere geliyoruz bu dünyaya da.. gerekli ihtiyaçlarımız erteleminde bir anlamı yokki:(sıkma kendini o kadarda:(

Selam canlar,Siteye girememek ne iskence yahu,resmenn bagimli oldum.
Trlelli ne oldu kizi,niye moralin bozuk.
Ben de hastalandim ya,grip oldum.ayyy dinlenmeden gecmiyor bu hastalik,hic takatim yok.
Haftasonu ,200euro harcandi.esime kiyafet,kizima bir adet oyuncak ,bi yemek,bi kac parca ivir zivir derken.masallah bayagi birseyler alindi yapildi.
50 ye benzin doldurduk.
Dun ciktik disari,20 Euro yemege verdik Gene.olmasada olurdu ama butun gun evde bunalinca,disari cikiluyor sonradan boyle para harcaniyor.
Neyse
Bi ay cebimde 350 kaldi.Bu parayla ayin sonunu getirmem lazim.Butun faturalar,ekstra cikanlar odendi ,bu paraylada mutfagi cevirmem lazim.Bilmem arttirabilirmiyim kii??
Esime para biriktiricem dedim,önce mirin kirin etti.sonra iyi biriktirde ,yaza bi borcu kapatiriz.
Ama ben ev icin birikim yapmak istiyorum, ses etmedim genede,bakalim insallah ,Allahin izniyle birikirse iyi olur.Borc suanlik odeniyor zaten.Biraz toplansin bakicam duruma göre.
Tabi esimin olayin farkinda olmasi,hosuma gitti.o zaman bana yardimci ol,gereksiz harcama yapmada biriksin dedim .bakalimmm,hayirlisi..

Selam canlar,Siteye girememek ne iskence yahu,resmenn bagimli oldum.
Trlelli ne oldu kizi,niye moralin bozuk.
Ben de hastalandim ya,grip oldum.ayyy dinlenmeden gecmiyor bu hastalik,hic takatim yok.
Haftasonu ,200euro harcandi.esime kiyafet,kizima bir adet oyuncak ,bi yemek,bi kac parca ivir zivir derken.masallah bayagi birseyler alindi yapildi.
50 ye benzin doldurduk.
Dun ciktik disari,20 Euro yemege verdik Gene.olmasada olurdu ama butun gun evde bunalinca,disari cikiluyor sonradan boyle para harcaniyor.
Neyse
Bi ay cebimde 350 kaldi.Bu parayla ayin sonunu getirmem lazim.Butun faturalar,ekstra cikanlar odendi ,bu paraylada mutfagi cevirmem lazim.Bilmem arttirabilirmiyim kii??
Esime para biriktiricem dedim,önce mirin kirin etti.sonra iyi biriktirde ,yaza bi borcu kapatiriz.
Ama ben ev icin birikim yapmak istiyorum, ses etmedim genede,bakalim insallah ,Allahin izniyle birikirse iyi olur.Borc suanlik odeniyor zaten.Biraz toplansin bakicam duruma göre.
Tabi esimin olayin farkinda olmasi,hosuma gitti.o zaman bana yardimci ol,gereksiz harcama yapmada biriksin dedim .bakalimmm,hayirlisi..
Özelden yazarim beybisi
Ben bugun buralara cıss seyler yaptim
Birikim bu ara bana uzak
Ama esim biriktiriyo 100tl atti sabah kumbaraya

Günaydın birikimci güzel hanımlar.

Kasım ayını eksiyle kapatanlar umarım bu ay telafi edebilirler.

Bizim de evdeki hesap çarşıya uymadı açıkçası. Ay sonu gelince elimizde kalan tüm nakiti kağıt kumbarasına atacaktım demiştim hep, elimizde 30 tl civarında kaldı. Ben 200 bekliyordum en az. İyi ki ara da 20, 30 elime geçeni atmışım yine de.

Eğitim, biletler, kutlamalar oldukça masraflı bir aydı. Diliyorum ki Aralık ayını hepimiz daha kazançlı, eksilere düşmeden bitirebiliriz.

Bu arada tam 3 haftadır sigara içmiyorum. Krizler, sinir harpleri, boşluk hissi hepsi geçti diyebilirim. Gerçekten istemek ve iradeli olmak en önemlisi. Maddi getirisi de yadsınamaz elbette.

Tırnaklarım ve dişlerim daha beyaz cildim daha parlak. 4 kiloyu da bonus olarak hala taşıyorum. Onlardan da kurtulunca değmeyin keyfime. :KK51:

Back