• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Günaydınlarrr... Bugün erken kalktım biraz daha yeni giriyorum internete... Bu ay nedense babamın cebindeki çok çabuk bitti nereye gittiğini anlamadım diyor... Sadaka ver baba en yakın zamanda demeyi unutmadım tabiki.. Sadaka hem belayı def eder hemde bereketi arttırır :)

Gunaydınn dun umraniyede bir bebek magzasina girdim nasil guzel nasil ucuzlar bebek yapasım geldi
Yol parası ve ikramlık aldıklarım disinda para harcamadım dün.
Bugün pazar var gidermiyim bilmiyorum
Cumartesi esimin arkadası evleniyomus sirketten yalovadaymıs dugun oraya davetliyiz.
Benim bot isini bu hafta halletmem icap edebilir
Fakir kol bir de elbise almak istiyodum onuda aradan cikarcam galiba bu bahaneyle.
Ouff benim zula 550tl oldu
Alcaklarimi karttan alıcam o sebepden zulam durcak.
Kartin cumartesi kesim tarihiydi nekadar harcadik acaba esime sormam lazım.

Dün ümraniyenin neresine geldin canım tr_lelli tr_lelli çarşıya geldiysen pazarı da vardı umraniyenin :) kıyafette çok ucuz Ümraniye pazarı mağazalara gore
Canım pazarı gordum yani önunde indik ama arkadasım yavuzturk de oturuyo kahvaltiya gittik
Donerkende carsidan geze geze gittik
Acar diye bi magzaydi cok uygundu ya
Aklim kaldi
Bebegi olcak arkadaslarim var
Bos bi vaktimde gidip derinlemesine geziicem
Hafta ici maltepeye bakim diyorum elbise icin
Umraniye carsi guzel ama cok kalabalik ve karisik
Ben 2 aracla gidebiliyorum zor oluyo
Maltepeye metroyla gidyorum hem yakin hem kolay rahat
Ümraniyedeysen sorcam yerler var ama sana :KK66:

Bizim yıllardır kenarda öyle çok paralarımız olması zaten 7 yıldır ev kedisi ödüyoruz. Ocakta bitecek. 4.5 yıldır da araba ödüyoru. Oda haziran da bitecek. Bu süre de gayet rahat yaşadık. Gezdik tozduk. Evimizin eksiklerini aldık. Kenara 3-5 koyduk. Onları da ya döneminde ders ücretimiz yokken yedik.
Şimdi kafayı para biriktirmeye taktım resmen.
Birkaç ay önce balkona cam sipariş vermiştik. Öyle hevesli idim ki bakliyat falan koymak için dolap yaptıracaktım. Balkonlar için olan sedirlerden yaptırıp Poduduk yastıklarlq süsleyecektim. Hatta duvara niş koydurup kitaplarımı koyacaktım.
Haftaya gelip takacaklar. Şimdi ay ne gerek vardı. Param cebimde kalsaydı modundayım. Çok pişmanım kızlar. Eşim de takma kafana iyi olur falan diyor.

Canım pazarı gordum yani önunde indik ama arkadasım yavuzturk de oturuyo kahvaltiya gittik
Donerkende carsidan geze geze gittik
Acar diye bi magzaydi cok uygundu ya
Aklim kaldi
Bebegi olcak arkadaslarim var
Bos bi vaktimde gidip derinlemesine geziicem
Hafta ici maltepeye bakim diyorum elbise icin
Umraniye carsi guzel ama cok kalabalik ve karisik
Ben 2 aracla gidebiliyorum zor oluyo
Maltepeye metroyla gidyorum hem yakin hem kolay rahat
Ümraniyedeysen sorcam yerler var ama sana :KK66:
Evet umraniyedeyim... Çarşı çok yakınım... Aslında karışık değil ama kalabalığı doğru... Bayram zamanları daha beter oluyor. Adım atacak yer kalmıyor o derece

Esim bugun 100tl verdi
50tlsi pazarda gitti
Ne aldım
Maydanoz , dereotu, brokoli,salatalık,kestane,ıspanak,limon,
zeytin, 2tane palamut,kıvırcık,havuc,biber,ogluma ve bana ev terligi aldım.
Pazarın bereketi ayrı oluyo
Diger 50tl de zulaya
Zula eder 600
Bu ay bereketli geldi cok sukur :nazar:

Oglumun kumbaradaki parasıylada altın alıcam sanırım dayisi eski bilgisayarini tamir ettirip ogluma vercekmis
Oglumun kumbarasida 1100tl var
Uzerine ekler 2 ata alırım galiba.
Kafam karısık bu aralar
Bi sakin dusunmem lazım:KK1:

Bizim yıllardır kenarda öyle çok paralarımız olması zaten 7 yıldır ev kedisi ödüyoruz. Ocakta bitecek. 4.5 yıldır da araba ödüyoru. Oda haziran da bitecek. Bu süre de gayet rahat yaşadık. Gezdik tozduk. Evimizin eksiklerini aldık. Kenara 3-5 koyduk. Onları da ya döneminde ders ücretimiz yokken yedik.
Şimdi kafayı para biriktirmeye taktım resmen.
Birkaç ay önce balkona cam sipariş vermiştik. Öyle hevesli idim ki bakliyat falan koymak için dolap yaptıracaktım. Balkonlar için olan sedirlerden yaptırıp Poduduk yastıklarlq süsleyecektim. Hatta duvara niş koydurup kitaplarımı koyacaktım.
Haftaya gelip takacaklar. Şimdi ay ne gerek vardı. Param cebimde kalsaydı modundayım. Çok pişmanım kızlar. Eşim de takma kafana iyi olur falan diyor.

Bende kapattircam balkonu bence gerekli iyi yapmisin

Herkese günaydın. Bir kaç gündür olumsuz bir enerji var üzerimde, çok alınganım, çok tartışıyorum, sanki herkes üzerime geliyor. Sanki değil , öyle resmen. Hayır olsun İnşallah.

Herkese ayın son haftası bereket getirsin.

Herkese günaydın. Bir kaç gündür olumsuz bir enerji var üzerimde, çok alınganım, çok tartışıyorum, sanki herkes üzerime geliyor. Sanki değil , öyle resmen. Hayır olsun İnşallah.

Herkese ayın son haftası bereket getirsin.
Al benden de o kadar.. kızmaya bağırmaya yer arıyorum.. çevremdeki özellikle aile efradımı kırığı geçiriyorum son bir kaç gündür:(acayip bi terslik negatiflik var üstümde:(

Al benden de o kadar.. kızmaya bağırmaya yer arıyorum.. çevremdeki özellikle aile efradımı kırığı geçiriyorum son bir kaç gündür:KK43:acayip bi terslik negatiflik var üstümde:KK43:

Hayır olsun valla. Aynı durumdayım. İş yerimde de , evde de negatifim şu an herkes bana cephe almış gibi bir psikoloji içindeyim. Neyin etkisi bilmiyorum ama, dua ediyorum rahatlamak adına.

Bende cok yogun ve yorgunum

Dun pazardan geldim aksam cat kapı kuzen ve esi geldi

Bu sabahda okula gittim oglumun okul esofmani buyuk geldi onu degistim

Ev aldı basini gidiyo
Dolap begenmem lazım
Carsamba arkadasa davetliyim bi gunde ben arkadaslari almak istiyorum ama hic halim yok.
Oglumun arkadaslari gelmek istiyo kafam agrıyo 3-4erkek bir oluyolar pes falan oynuyolar kafam zonkluyo.

Dag evi falan yok mu ya bi iki hafta gitsem.
Esime diyorum bi kac gun bi yere kacalım diye

Aksam oglumla sinav calisiyoruz beyfendi firinda hazir pismis kestaneyi bile almaya üseniyo bana sesleniyo
Ayy darlanıyorum bazen bukadar hazirci olusundan

Neyse bukadar cekistirdigime göre ben gidip su bulasık mak. Bosaltim.

Back