• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Altının düşmesi beni sevindiriyor çünkü aralık ortası ya da sonu ben de biraz alıcam. O zamana ne olur bilinmez tabi.

Ay sonuna 10 gün kaldı yine evdekleri eritme dönemine girdim. Hem bakliyatları, hem buzluktakileri değerlendirerek alış-verişsiz son 10 günü çıkarabilirsem süper olur.

Bozuk para kavanozum bir an önce dolsun istiyorum, ne kadar çıkacağını o kadar merak ediyorum ki. :KK51:

şehir dışından eşimin ailesi geliyor şu an işteyim çok gerginim 5 kişi geliyor yatılı
inşallah şu 3 gün kolay geçer
alışveriş tabi tavan yaptı
masrafın biteceği yok hayırlısı
264 tl ye de bebek odasına halı aldık

Canlar merhabaa :)

Eşimin iş yerinde arkadaşları gün yapacakmış, hemen katıl dedim :) ayda 100 ya da 150 tl netleştirmemişler,
Bu durumda benim iki eşimin bir toplamda 3 günümüz oluyor aylık toplam 300 ya da 350 gün parası ödeyeceğiz, dedim ne güzel işte dosya masrafsız, faizsiz kredi çekmiş gibi olduk :)

Geçen hafta evlilik yıl dönümümüzdü gitmiş bana benim sürekli alışveriş yaptığım internet sitesinden trenckot (ihtiyacım vardı) ve triko bluz almış uy canım goncam, onu da kendime benzettim iyice :))

Kumbaraya biz demir kağıt ne bulursak atıyoruz, bozuklar için ayrı kumbara yapmadık, çok da merak ediyorum ne kadar birikmiş diye, sanırım ocak sonu açarız

Bugün hava çok güzel içim kıpır kıpır
Ha bu arada yeni evimizde ilk doğalgaz faturamız geldi (ortalama 50-60 derecede yaktık) 80 tl, ama bir ay boyunca yakmadık 2 hafta falan yanmıştır, yani sanıyorum aylık 150-160 gibi bir rakam ödeyeceğiz, içim rahatladı :)

Bol bereketli, sağlıklı, neşeli günler hepimizee :)

wp_ss_20151120_0001.png

Misafir geldiğinde sunumu güzel olur bunun :) yazın pratik bişey olur :)

Eklentiler

• wp_ss_20151120_0004.png
    wp_ss_20151120_0004.png
    312,9 KB · Görüntüleme: 219
  • wp_ss_20151120_0003.png
    wp_ss_20151120_0003.png
    203,9 KB · Görüntüleme: 216
  • wp_ss_20151120_0002.png
    wp_ss_20151120_0002.png
    282,1 KB · Görüntüleme: 213
50tl daha zulaya cukka cukka zula eder 500tl
Fire vermeden ilelebet devam.
Yarin arkadasima gidicim ama hediyesini aldigim.
Yol parasi + yicek bisi de alirim 15-20tl gider sanirim.
Bozuklardan harcicam onuda.
Simdiden mutlu hafta sonlari

kızlar bende altın olarak birikim yapmak istiyorum ama gram mı ata mı almalıyım bilemiyorum..
eşimin tüm maaşı kredi ve aidat,elektrk,suya yetiyor..

Ata olarak daha mantıklı... Üstünde tarih olmuyor tabi bozdururken de diğer altınlara oranla daha az değer kaybediyor. Şuan için ata alacak paranız yoksa gram, çeyrek olarak alın... Birkaç tane olduğunda onları bozdurup ataya çevirebilirsiniz.

Güne pozitif olarak başlamaya kendimi alıştırmış bir insanım, yataktan hep gülümseyerek kalkar, iş yerime de aynı şekilde girerim.

Ama insanın tüm enerjisini alan kan emicilerle bir arada olmak zorluyor bazen.

Back