- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.241
Iyi gunler canlar,ay sonuna iyi girecegiz derken,araba arizalandi.Tamir ettirdik 170 Euro .Tam seviniyorum bi masraf cikiyor,cok Stress yaptim.ama cok sükur bizler saglikliyiz.odendi ,bitti.saglik olsun ne yapalim.
Canım pazarı gordum yani önunde indik ama arkadasım yavuzturk de oturuyo kahvaltiya gittikDün ümraniyenin neresine geldin canımtr_lelli çarşıya geldiysen pazarı da vardı umraniyenin :) kıyafette çok ucuz Ümraniye pazarı mağazalara gore
Evet umraniyedeyim... Çarşı çok yakınım... Aslında karışık değil ama kalabalığı doğru... Bayram zamanları daha beter oluyor. Adım atacak yer kalmıyor o dereceCanım pazarı gordum yani önunde indik ama arkadasım yavuzturk de oturuyo kahvaltiya gittik
Donerkende carsidan geze geze gittik
Acar diye bi magzaydi cok uygundu ya
Aklim kaldi
Bebegi olcak arkadaslarim var
Bos bi vaktimde gidip derinlemesine geziicem
Hafta ici maltepeye bakim diyorum elbise icin
Umraniye carsi guzel ama cok kalabalik ve karisik
Ben 2 aracla gidebiliyorum zor oluyo
Maltepeye metroyla gidyorum hem yakin hem kolay rahat
Ümraniyedeysen sorcam yerler var ama sana
Bizim yıllardır kenarda öyle çok paralarımız olması zaten 7 yıldır ev kedisi ödüyoruz. Ocakta bitecek. 4.5 yıldır da araba ödüyoru. Oda haziran da bitecek. Bu süre de gayet rahat yaşadık. Gezdik tozduk. Evimizin eksiklerini aldık. Kenara 3-5 koyduk. Onları da ya döneminde ders ücretimiz yokken yedik.
Şimdi kafayı para biriktirmeye taktım resmen.
Birkaç ay önce balkona cam sipariş vermiştik. Öyle hevesli idim ki bakliyat falan koymak için dolap yaptıracaktım. Balkonlar için olan sedirlerden yaptırıp Poduduk yastıklarlq süsleyecektim. Hatta duvara niş koydurup kitaplarımı koyacaktım.
Haftaya gelip takacaklar. Şimdi ay ne gerek vardı. Param cebimde kalsaydı modundayım. Çok pişmanım kızlar. Eşim de takma kafana iyi olur falan diyor.
Al benden de o kadar.. kızmaya bağırmaya yer arıyorum.. çevremdeki özellikle aile efradımı kırığı geçiriyorum son bir kaç gündürHerkese günaydın. Bir kaç gündür olumsuz bir enerji var üzerimde, çok alınganım, çok tartışıyorum, sanki herkes üzerime geliyor. Sanki değil , öyle resmen. Hayır olsun İnşallah.
Herkese ayın son haftası bereket getirsin.
Al benden de o kadar.. kızmaya bağırmaya yer arıyorum.. çevremdeki özellikle aile efradımı kırığı geçiriyorum son bir kaç gündüracayip bi terslik negatiflik var üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?