- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #11.641
146.63 TL den 11 gr altın aldım bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun.146.63 TL den 11 gr altın aldım bugün
Amin cnm sağolHayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
Basi Agriyan Ordek faturalar 200 nasıl oluyor ?
Bizim doğalgaz bu ay 269 geldi geçen ay 356
Su 70-80 arası
Elektirk de yazları 40-50 civarı , şimdi 60-70 civarı
İnternet 54 tl idi , 24 ayımız doldu , şimdi 63 tl oldu , eşim görüşmüştü
Bana kontor 30
Eşime kontor 30
Genelde 500 küsür oluyor kış aylarında
Güzel bir yazıymış. Bu topiklerde konuştuğumuz tavsiyelerin toplu bir özetini okumuş olduk sayende sağol cnm
evet toparlanmış hali :)Güzel bir yazıymış. Bu topiklerde konuştuğumuz tavsiyelerin toplu bir özetini okumuş olduk sayende sağol cnm
merkezi ısıtma var. doğalgaz 25tl o yüzden.
elektrik 70ti yanlış hatırlamıyorsam.
annemin telefonu 17.5, benim 23.5 eşimin 25.5
internet + tv 39
su da kartlı bizde :)
Ay ne güzel faturaları uyguna hallediyormuşsunuz
Annemlerin doğalgaz da merkezi
Ama yazın bile 25 verdiklerini bilmem
Sıcak şehirdesiniz sanırım
Netiniz hangisi ? Ve sınırsız mı
Teliniz hangi operatör ve 23,5 tl ye belli bir paket mi kullanıyorsunuz
Biz niye çok veriyoruz ya
Basi Agriyan Ordek Allah berket bereket versin cnm. Kadınlar için buzlukta hazır yiyecek olması kadar büyük bir rahatlık daha yok sanırım. Ben buzluktaki komple tükettim sayılır. Bir tek börek ve barbunyam var. Bir dahaki kış derin dondurucu alıp daha çok kışlık hazırlamak istiyorum
Basi Agriyan Ordek Allah berket bereket versin cnm. Kadınlar için buzlukta hazır yiyecek olması kadar büyük bir rahatlık daha yok sanırım. Ben buzluktaki komple tükettim sayılır. Bir tek börek ve barbunyam var. Bir dahaki kış derin dondurucu alıp daha çok kışlık hazırlamak istiyorum
Ohh ne güzel, Allah berket versin. Bende yatay ve dikey arasında çok kararsızım. Yatay olanlar çok daha fazla şey alıyor. Tepsiyle börek konuluyor vs. Ama dikey bölmeli olanlardada aradığın çok kolay bulunuyor.Günaydınlar, ben de keşke büyük 8 bölmeli olanlardan alsaymışım diyorum...
Kolaylık ve tasarruf mutfaktaki. Akşam işten gittim, kalan pilavları poşetleyip buzluğa atıyorum ben, ondan bir poşet çıkarttım, yoğurt çorbası yaptım, bol naneli, yanına da yine buzluktan bamya yemeği. Turşu da ekledik, çok şükür bir ekmek parası harcayarak doyurduk karnımızı...
Ohh ne güzel, Allah berket versin. Bende yatay ve dikey arasında çok kararsızım. Yatay olanlar çok daha fazla şey alıyor. Tepsiyle börek konuluyor vs. Ama dikey bölmeli olanlardada aradığın çok kolay bulunuyor.
Ben de aynen bunları düşünüyordum yatay ve dikey hakkında. Ama baktım ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Hangisi uygun fiyatlıysa onu alayım dedim. Ve yatay'ı sandık tipli olanından aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 400 lira fark vardı.