birikim yapabilmenin yolları

Haklısın canım bende kumbara yaptım burdan görüp 70küsür var elimde bozuk olduğunda atıyorum çünkü işyerinde servis var yemek var para gitmiyor yani. Ben balkon cam yaptıracağım p hedef yalnız ev kredisi ve iki küçük çocuğum var belli başlı gider var yani. Ayrıca eşimden gizliyorum sonra patır patır anlatıyorum

Bereketli olsun birikiminiz. Ah ah kadınların başına ne geliyorsa çenesinden geliyor diye bir laf var ya doğru sanırım bu
Yemek servis avantajınızın olması çok iyi. Kumbaranız içinde bir hedef belirleyebilirsiniz. Mesele benim şuan ki kumbaram kurban için. Kurban bayramına kadar açmıycam. Vakit geldiğinde açıp kurbanı o paradan alıcam. Zaten o vakte kadar anca birikir. Geçen senede aynısını yapmıştık ve kurbanı alırken zorlanmamıştık. İnşallah bu senede aynı şekilde olur

Alıştan mı satıştan mı alıyorsunuz

Satış derken, satarken düşük fiyattan satılıyor ya onu kastetmiştim :)

Biri bdv de yorum yazmış. Allahım Şafi ismiyle şifa versin diye
Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ

Biri de böyle yazmış. Tövbe yarabbim ne cahil insanlar var.
Kaldı ki bebeğin ismi bile olsa, kadın bebeğinin kanser hastası olduğunu yazmış, o cahil isim hakkında yorum yapmış

Biri bdv ye konu açınca her türlü cahil ve tecrübesiz insan atlıyor

Alıştan yani ..
O zaman da arkadaşınızın hiç karı olmamış oluyor
Bence alış-satış ortalaması olmalı
Ona iş yerinde dolar olarak ödeme yapılmış çok küçük bir miktar olduğu için elinde tutmuyor, elden çıkarıyor. Ben alayım deyip atlayınca gülüp geçti, tamam dedi.
SertSessiz inde dediği gibi; onunda kaybedeceği bir şey yok yani. Kazancı olmayacak belki ama kaybı da yok.

Parasınıda ayarladım şimdiden cüzdanın bir köşesine. Umre için ilk dolarımı almış olucam

Hedef koydum zaten yaza kadar biriktirip cam balkon yaptıracağım balkonu.aynen çenem durmuyor benim o sakınmaz benden ama biriktiremezde bu görev bana düşüyor yani. Senin hedef daha hsyırlıymış bende çocuklarım adına kumbara yapıp birikenle kurban keseceğim Rabbimin izniyle inşaallah

Bir hedef belirledikten sonra birikim dahada güzel ilerliyor. Niyetimiz güzel olunca Rabbim de yardım ediyor. Allah şimdiden kabul etsin ve bereket versin inşallah.

Hayırlı olsun
Diyanette umreye artık tl ile gidiliyor

canım cam balkon derken şu etraflıca balkonun etrafını saran ve katlanabilen pencere tarzı mı.. aşağı yukarı fiyatları ne acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…