- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.541
Haklısın canım bende kumbara yaptım burdan görüp 70küsür var elimde bozuk olduğunda atıyorum çünkü işyerinde servis var yemek var para gitmiyor yani. Ben balkon cam yaptıracağım p hedef yalnız ev kredisi ve iki küçük çocuğum var belli başlı gider var yani. Ayrıca eşimden gizliyorum sonra patır patır anlatıyorumHoşgeldiniz, istemek başarmanım yarısıdır diye boşuna dememişler. Eşiniz harcayan bir tipse ve her biriktirdiginiz gidiyorsa söylememeniz en iyisi olacak sizin. Öncelikle mutlaka bir kumbara edinin. Damlaya damlaya göl olurmuş. Daha sonra ne kadar biriktigine siz bile şaşacaksınız. Biraz biriktirdikten sonra iyice hevesleniyorsunuz zaten. Sonra para harcamak bile istemiyorsunuz. Birde burda yazıştıkca insan dahada gaza geliyor birbirimizi dahada motive ediyoruz. Bugun sıfır harcama diye yaristığımız arkadaslarimız bile var :)
Bereketli olsun birikiminiz. Ah ah kadınların başına ne geliyorsa çenesinden geliyor diye bir laf var ya doğru sanırım buHaklısın canım bende kumbara yaptım burdan görüp 70küsür var elimde bozuk olduğunda atıyorum çünkü işyerinde servis var yemek var para gitmiyor yani. Ben balkon cam yaptıracağım p hedef yalnız ev kredisi ve iki küçük çocuğum var belli başlı gider var yani. Ayrıca eşimden gizliyorum sonra patır patır anlatıyorum
Bugün son sınavıma gittim. Aceleyle çıkmak zorunda olduğum için kahvaltıyı okulda yaptım 5 TL harcadım.Bir ay okula gitmeyeceğim için yol parası derdim olmayacak.
Akşam menüm
- Nohutlu tavuklu pirinç pilavı
- Karnıyarık (buzluktan)
- turşu, ayran
Artık uzun bir süre evdekilerle idare etmeye çalışıcam @bir yudum mutluluk 'un dediği gibi buzluğu bugünler için doldurduk biz
Yarın sadece yeşillik almak için pazara gidicem. Çünkü salata yemeden doymuyoruz biz.
Altınları sattım evet kar ettim belki ama pişman oldum. 135'e falan düşerse yeniden alıcam. Birde bir arkadaşımın elinde 75 doları var. Satmayı düşünüyor sanırım. Eğer satarsa yarın onun dolarlarını da almayı düşünüyorum.
Satış fiyatından alıcam.Alıştan mı satıştan mı alıyorsunuz
Satış fiyatından alıcam.
Satış derken, satarken düşük fiyattan satılıyor ya onu kastetmiştim :)E o zaman Bu alışverişten sizin kârınız olmuyor
Bence alışla satış ortalamasından almalısınız ..
O da sonuçta böyle olmasına rağmen dövizciye bozdurduğundan daha fazlasını almış olacak
O alış oluyo :)Satış derken, satarken düşük fiyattan satılıyor ya onu kastetmiştim :)
Satış derken, satarken düşük fiyattan satılıyor ya onu kastetmiştim :)
O Zaten alış fiyatına vermeye razıAlıştan yani ..
O zaman da arkadaşınızın hiç karı olmamış oluyor
Bence alış-satış ortalaması olmalı
Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
Ona iş yerinde dolar olarak ödeme yapılmış çok küçük bir miktar olduğu için elinde tutmuyor, elden çıkarıyor. Ben alayım deyip atlayınca gülüp geçti, tamam dedi.Alıştan yani ..
O zaman da arkadaşınızın hiç karı olmamış oluyor
Bence alış-satış ortalaması olmalı
Hedef koydum zaten yaza kadar biriktirip cam balkon yaptıracağım balkonu.aynen çenem durmuyor benim o sakınmaz benden ama biriktiremezde bu görev bana düşüyor yani. Senin hedef daha hsyırlıymış bende çocuklarım adına kumbara yapıp birikenle kurban keseceğim Rabbimin izniyle inşaallahBereketli olsun birikiminiz. Ah ah kadınların başına ne geliyorsa çenesinden geliyor diye bir laf var ya doğru sanırım bu
Yemek servis avantajınızın olması çok iyi. Kumbaranız içinde bir hedef belirleyebilirsiniz. Mesele benim şuan ki kumbaram kurban için. Kurban bayramına kadar açmıycam. Vakit geldiğinde açıp kurbanı o paradan alıcam. Zaten o vakte kadar anca birikir. Geçen senede aynısını yapmıştık ve kurbanı alırken zorlanmamıştık. İnşallah bu senede aynı şekilde olur
Bir hedef belirledikten sonra birikim dahada güzel ilerliyor. Niyetimiz güzel olunca Rabbim de yardım ediyor. Allah şimdiden kabul etsin ve bereket versin inşallah.Hedef koydum zaten yaza kadar biriktirip cam balkon yaptıracağım balkonu.aynen çenem durmuyor benim o sakınmaz benden ama biriktiremezde bu görev bana düşüyor yani. Senin hedef daha hsyırlıymış bende çocuklarım adına kumbara yapıp birikenle kurban keseceğim Rabbimin izniyle inşaallah
Ona iş yerinde dolar olarak ödeme yapılmış çok küçük bir miktar olduğu için elinde tutmuyor, elden çıkarıyor. Ben alayım deyip atlayınca gülüp geçti, tamam dedi.
SertSessiz inde dediği gibi; onunda kaybedeceği bir şey yok yani. Kazancı olmayacak belki ama kaybı da yok.
Parasınıda ayarladım şimdiden cüzdanın bir köşesine. Umre için ilk dolarımı almış olucam
canım cam balkon derken şu etraflıca balkonun etrafını saran ve katlanabilen pencere tarzı mı.. aşağı yukarı fiyatları ne acaba??Hedef koydum zaten yaza kadar biriktirip cam balkon yaptıracağım balkonu.aynen çenem durmuyor benim o sakınmaz benden ama biriktiremezde bu görev bana düşüyor yani. Senin hedef daha hsyırlıymış bende çocuklarım adına kumbara yapıp birikenle kurban keseceğim Rabbimin izniyle inşaallah
Bende istiyorum mümkünse canım@tr_lelli çektiğin Esma'ları Bi atsana bana bende okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?