- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.561
Katlanıyor ama iç içe geçen değil. Temizleme kolay olan hangisi ise ondan istiyorum.bikaç pencereyede sineklik yaptıracağım inşallah 3500 falan tutarmış bakalım kısmetcanım cam balkon derken şu etraflıca balkonun etrafını saran ve katlanabilen pencere tarzı mı.. aşağı yukarı fiyatları ne acaba??
Ispanak 4 tl O_O O.O :-o :-oPenti de müthiş bir indirim vardı. 1 tane pijama takımı ayırttım 35 TL'ye ayın 19'unda kartıma puan yüklenecek onunla alıcam.
Pazar geçen haftaya göre ucuzlamış olsa da yine de ateş pahasıydı. Sadece uygun fiyatlı bir kaç eksik aldım bende.
2 tane marul 3 TL
maydanoz 1.5 TL
1.5 kg limon 3 TL
1 kg ıspanak 4 TL
1 kg patlıcan 4 TL
1 tane minicik lahana 1 TL
1 kg kestane 15 TL
bu fiyat çok iyi bence. Yaşadığım yer yüzünden bundan uygununu zaten bulmam imkansızIspanak 4 tl O_O O.O :-o :-o
Evet Adana, Mersin tarafı çok uygun. Burdan domatesin kilosunu 2.5 TLye alırken Mersin de 3 kilosunu 1 TLye alıyordum. Ama şuan orada da fiyatlar artmış. Ekonomi herkesi vurduaaaah ah adanada olmak vardı pazarı ucuz ısınması ucuz yolu ucuz. orda 3 maydanoz 1 tl şimdi tanesi 1.5
Penti de müthiş bir indirim vardı. 1 tane pijama takımı ayırttım 35 TL'ye ayın 19'unda kartıma puan yüklenecek onunla alıcam.
Pazar geçen haftaya göre ucuzlamış olsa da yine de ateş pahasıydı. Sadece uygun fiyatlı bir kaç eksik aldım bende.
2 tane marul 3 TL
maydanoz 1.5 TL
1.5 kg limon 3 TL
1 kg ıspanak 4 TL
1 kg patlıcan 4 TL
1 tane minicik lahana 1 TL
1 kg kestane 15 TL
Çok gelmiş. Allah zor durumda olanların yardımcısı olsun. Kaç m2 ev ve kaç derecede yaktınız?Doğalgaz geldi 527tl(cik)
Çok gelmiş ya Allah ödeme kolaylığı versin.Doğalgaz geldi 527tl(cik)
Doğalgaz geldi 527tl(cik)
Çok gelmiş.. Kaç gunluk ve kaç metreküp acaba?Doğalgaz geldi 527tl(cik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?