birikim yapabilmenin yolları

canım cam balkon derken şu etraflıca balkonun etrafını saran ve katlanabilen pencere tarzı mı.. aşağı yukarı fiyatları ne acaba??
Katlanıyor ama iç içe geçen değil. Temizleme kolay olan hangisi ise ondan istiyorum.bikaç pencereyede sineklik yaptıracağım inşallah 3500 falan tutarmış bakalım kısmet

Penti de müthiş bir indirim vardı. 1 tane pijama takımı ayırttım 35 TL'ye ayın 19'unda kartıma puan yüklenecek onunla alıcam.

Pazar geçen haftaya göre ucuzlamış olsa da yine de ateş pahasıydı. Sadece uygun fiyatlı bir kaç eksik aldım bende.

2 tane marul 3 TL
maydanoz 1.5 TL
1.5 kg limon 3 TL
1 kg ıspanak 4 TL
1 kg patlıcan 4 TL
1 tane minicik lahana 1 TL
1 kg kestane 15 TL

Ispanak 4 tl O_O O.O :-o :-o

aaaah ah adanada olmak vardı pazarı ucuz ısınması ucuz yolu ucuz. orda 3 maydanoz 1 tl şimdi tanesi 1.5
Evet Adana, Mersin tarafı çok uygun. Burdan domatesin kilosunu 2.5 TLye alırken Mersin de 3 kilosunu 1 TLye alıyordum. Ama şuan orada da fiyatlar artmış. Ekonomi herkesi vurdu

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
Bugünü ev düzenine ayırdım.
Gardırop içlerini düzelttim. Buzdolabımı temizledim.

Dolaptaki ıspanak ve pırasayı kavurup buzluğa attım. Dün 1 kg kestane almıştım. Ayni şekilde onuda çizip buzluğa attım

Aksam menüsüne karar verdim.
Lazanya, salata, ayran

Kumbaramada uzun bir aradan sonra 15 TL attım

Kıvırcık bu hafta 3,5 Geçen hafta 4 tü
Lahananın da kilosu 1,35 ti

Bugün eşime bir kaç tane biber aldırdım , kilosu 10 muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…