- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #11.581
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birikiminiz bereketli olsun. Yatırım yapma gibi bir niyetiniz varsa 24 ayar altın almanızı öneririm. Kuyumcular ile netteki fiyatlar farklılık gösteriyor. Nette sürekli değişiklik gösteriyor. İnişler ve çıkışlar an ve an belirtiliyor. Ama kuyumcularda aynısı geçerli değil. Hatta her kuyumcu tutturabildiğine satıyor. Özellikle AVMlerdeki, pahalı caddelerdeki kuyumcular dükkan kirasını da üstüne ekliyor. Normalde çeyrek 215 TL ise AVMlerde 220 TL'ye satılıyorMerhaba..
Geçen ay 20 si gibi kumbaraya başlamıştım. Dün dayanamadım açtım 90 tl çıktı :) Üstünü tamamladım ve 1 gr 22 ayar altın altım. 137,5 tl.
Fakat aklıma takılan bişey var, internet fiyatı üzerine illa kar koyuluyor dimi, hep yüksek fiyat söyleniyor, bende çok takılmıyorum, çünkü doğrusunu bilmiyorum. Şu an baktığım sitelerde 133 civarı.
Kumbaraya devam, gitgide daha çok para biriktirebilmek hedefim.
Düğün takılarım duruyor, bebek veya düğüne lazım oldukça ordan kullanıyoruz ben her fırsatta üstüne ekliyorum.
Ev için kullanacağız Allahın izni ile. Her kuruşu kar biliyorum, harcamadığım ziyan etmediğim her şeyi kar biliyorum.
Birikiminiz bereketli olsun. Yatırım yapma gibi bir niyetiniz varsa 24 ayar altın almanızı öneririm. Kuyumcular ile netteki fiyatlar farklılık gösteriyor. Nette sürekli değişiklik gösteriyor. İnişler ve çıkışlar an ve an belirtiliyor. Ama kuyumcularda aynısı geçerli değil. Hatta her kuyumcu tutturabildiğine satıyor. Özellikle AVMlerdeki, pahalı caddelerdeki kuyumcular dükkan kirasını da üstüne ekliyor. Normalde çeyrek 215 TL ise AVMlerde 220 TL'ye satılıyor
Ayı şey bankalardaki altın fiyatlarında da geçerli. Her bankanın altı ve döviz kuru ayrıdır. Ama yinede interette ki kur ve kuyumcu arasıdaki kur farkı 2-3 TLyi geçiyorsa orada almamaızı öneririm
Ev 170m2canım ısı ölçer gibi bişey var duvarda o yüzden hep 50derece de çalıştı.bizimde her oda yanıyor bebeklerim var o yüzden doğalgazdan kısmıyorum canım. Çalışıyoruz şükür Allah imkanı olmayana yardımcı olsun inşallahÇok gelmiş. Allah zor durumda olanların yardımcısı olsun. Kaç m2 ev ve kaç derecede yaktınız?
Ben tüm evi yaktım bu sene. Bakalım kaç gelecek. Gecen yıl kapatırdım çoğu yeri.
inşallahinşaaşlah dilime hakim oluırum
Sanırım en az kayıp gramlarda oluyor. Ama ben yinede bilezik alıcam. Fakat burma değilde lazer kesim olanını düşünüyorum.Selamlar, kızlar bişi sorucam, uzun süreli yatırım için sizde üçlü burma bilezik mi yoksa 5-10 gr olarak gramlık külçe altınlar mı daha avantajlı olur. İlerde bozdurmada kayıp en az hangisinde olur?
Selamlar, kızlar bişi sorucam, uzun süreli yatırım için sizde üçlü burma bilezik mi yoksa 5-10 gr olarak gramlık külçe altınlar mı daha avantajlı olur. İlerde bozdurmada kayıp en az hangisinde olur?
Sanırım en az kayıp gramlarda oluyor. Ama ben yinede bilezik alıcam. Fakat burma değilde lazer kesim olanını düşünüyorum.
Eğer takmaya hevesiniz varsa, tabiki bilezik
Ama ben sarı burma takmam amacım sadece birikim diyorsanız tabiki külçe altın.