birikim yapabilmenin yolları

Bence de maşallah eşinize. almayınca harcanıyor. Bereketli olsun inş.

zelalke tebrik ederim. Hayırlı, bereketli olsun.

Bereketli olsun cnm

Öğrenciliğin en sevdiğim yanıda bu zaten

En iyisini yapmış cnm. Alınmış alınmıştır diye boşuna demiyorlar. Bende artık düşük yüksek demeden alıcam yoksa harcanıp gidiyor

Bugün okula gitmek istemiyordum. Şansıma ders iptal oldu

Bende bu sayede yemeğe girişip ıspanaklı börek yaptım. Hamuru açarken değil ama yoğururken çok yoruldum. Değdi tabi çok lezzetliydi
Bugün yaparim dedigim menü yarına kaldı artık.
Günü sıfır harcama ile kaparım diyordum ama olmadı. Evde su bitmiş 10 TLye su aldım

sempatik_kiz . Allahtan başka bir şey dilseymişsin olurmuş. Afiyet olsun

gün sıramız belli olmuş. 9 kişiyiz. 500 tl aylık olacak şekilde güne girdik. ben ve eşim ikimiz dahiliz. 2. sıra ve 6. sıra bizimmiş. aslında 1. sıra bizimdi ama 2. sıradaki arkadaş eşimden rica etti ödemesi varmış ona verdik sırayı. şubatta bizim paramız da dahil 4500 tl ve haziranda 4500 tl günden alacağız inşallah. 9 bin direkt altın alınacak..

Çok marifetlisin bu yaşında yemek-börek herşeyi yapabiliyorsun. Ne diyeyim evlenecegin insan çok şanslı.

kızlar bişi soracam bana bildirim geldi. üyelik için para yatırmanız lazım diye bildiri geldi.. bu ne demek yaa.

Paypal'ın kapanması ile çözüm aradık fakat bulamadık. Yoğun istek üzerine havale ile Pro üyeliği aktif etme kararı aldık. Bildiğiniz gibi okullar açılıyor....

KK Pro Üyelik için Banka Bilgileri

30 TL

Ahmet Emre Eğerci
IBAN : TR53 0006 2000 7200 0006 6863 54

Garanti Bankası
Şube Kodu : 720
Hesap Numarası : 6686354

Canım bu kk daki pro üyelik almak isteyenler için... Onun içinde bir miktar para yatırıyorsun. Onun bildirimi gelmiştir. "bildiğiniz gibi okullar açılıyor" kısmı da kafsna takılmadın bu pro uyrlikten elde edilen miktarla öğrencilere burs veriliyor.

Bu gün olayına bayılıyorum ya. Bende 200 TLile girmiştim. Benimle birlikte 13 kişiyiz. önümüzdeki ay son ve en son sırada ben vardım. Yani ocakta gelsin paracıklar
Gerçi yarısını direk lazere vericem ama olsun.
Çok marifetlisin bu yaşında yemek-börek herşeyi yapabiliyorsun. Ne diyeyim evlenecegin insan çok şanslı.

Çok teşekkür ederim cnm. Yapmayıda yemeyide seviyorum çok şükür. Elde açtığımız böreklerde hamuru çok büyük açamıyorum ama zamanla olur heralde. Çünkü git gide düzeliyor. Hatırlıyorum da başta çok eğri yapıyorum diye yapmak istemezdim.Babannemde hep sen eğri yapmıyorsun kızım senin unun eğri derdi. Canım babannem ya

pro üyelik almak istediysen cnm onun içindir

Sabah altına baktığımda 130du.
Şimdi baktım 129. 23 TL.
Altın alacak param yok ama yinede bakıyorum işte.

Dün ders iptal olduğu için ödevleri toplamamıştı hoca. Bugünde dersi iptal etmiş. Ama ödevleri toplayacakmış. Yani sırf ödevi teslim etmek için okula gitmem gerekiyor
Bir arkadaş bulursam onunla gönderirim muhtemelen. Yoksa mecburen gitmem gerekecek.

Dünden kalan börekleri buzluğa attığım için bugün yemeğim yok. Dün karar verdiğim menüyü bugün yaparım

kızlar hepinize soruyorum fikri olan herkes cevaplasa sevinirim.. diğer topığe de yazacağım. ben mikrodalga fırın düşünüyorum.. işimi kolaylaştıracağını düşünüyorum.. yani iş çıkışı eve gitmem 18:00 ı buluyor. genelde de bi önceki günden kalan yemekleri ısıtıyorum tavalara döküyorum ocakta ısıtıyorum hepsini.. şimdi diyorum mikrodalga fırın alsam.. hemen yemekleri ısıtsam nasıl olur.. kullanan ve öneren var mı.. bi de zararlı diyenler de var.. bakalım oylamaya sunacam.. sizin gibi tecrubeli bayanların fikirlerine göre hareket edecem.. bi de önerenlerin bana marka ve yaktığı elektrik hakkında da bilgi vermeleri rica olunur... çok yazdım yine yawww... sevgiler....

Biz kullaniyoruz arcelik ve cok memnunum. Evet bir cok kisi zararli oldugunu savunup kullanmiyor. Ama ben amaaaann ne zararli degilki mantığındaýım

Gunu sifir harcama ile kapatirim diyordum ama okula gidince olmadı.
2 TL otobus parası verdim
75 kuruşada çıktı aldım.

Grip olmusum hiç halim yok.
Yarın için de bir arkadaşımı eve davet ettim. Henüz gelip gelmeyeceģi belli degil sabah haber vericek. Gelecek olursa birlikte birseyler hazirlar yeriz artık

günaydın.. acayip yağmur var, gerçi kar bekleniyor bakalım daha başlamadı.. Rabbim dışarda çalışmak zorunda kalanların yardımcısı olsun..
benim kumbaram hem bozukluk hem kağıt paradan oluşuyor. çok büyük paralar atmam 5tl,10tl, bi iki kere 20 atmışımdır.. ağırlık bozuklar.. baya ağırlaşmış ama nedense dolmak bilmiyor.. dolsa da açsam.. bi çeyrek parası olsa hemen çeyrek alırım onunla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…