• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Afiyetle yiyin inşallah ben adana da yaşıyorum tereyağını kg. 25 liradan aldım. Sizin orada biraz pahalı gibime geldi.
Ah ah bizim burda herşey pahalı biz çok arayıp tarayıp geziniyoruzda ondan bu kadar uyguna alabiliyoruz.
Ama bu hafta pazar cok uygundu.
Adana ve Mersin taraflari buraya göre çok daha uygun haklısiniz.

ben iş çıkışı hastaneye gidecem kızkardeşimin yanına. sonra vaktim kalsa pazar var oraya uğrarım. meyve almam lazım, karnabahar, domates salatalık, yeşillik, yani ne alacam daha tam bilmiyorum baktıkça aklıma gelir. pazara çıkacak vaktim olmuyor genelde o sebepten pek tecrubeli değilim pazar konusunda. ama pazara gitmeyi çok severim keşke hep gidebilsem. işten çıkınca pazar kalkmış oluyor burda.. dün eve çıkmadan bim e uğradım ACE çamaşırsuyu+cif diye bi ürün gelmişti uygun geldi, 1 adet 2,95 tlden 3 tane aldım stokladım.. yılbaşından sonra zam gelir herşeye şimdi indirimden bulduklarımı stok yapmaya çalışıyorum..
Geçmis olsun cnm,
Bozulmayacak belli baslı seylerin stoğunu yapmak. Güzel birikim yaptırıyor insana

Günaydın kızlar
Tüm günü evde temizlikle geçirmeyi düşünüyorum.
Malum yarın kandil oruçlu oluruz. Hiç ir sey yapacak halim kalmaz. Akşam yemeğinide 2 günlük yaparım ve yarın oi iftar yemeğide aradan çıkmış olur.
Birde anneannem ve teyzem hasta onlari ziyarete gideriz akşam.
İşim çok bugün
Wc- banyo yıkanacak
Ev süpürülüp silinecek.
Toz alınacak
2 günlük yemek yapılacak.
3 posta çamaşır yıkanıp asılacak
Birde pazartesiye ödevim var 2 tane onu yaparım.
Vaktim olursa bir kaç tanede şok gezip elektrikli battaniye aramam lazım. Bir tane kendi yatağım için almıştım. Bir tane de annemin yatağı icin alıcam

Günaydın kızlar
Malum yarın kandil oruçlu oluruz. Hiç ir sey yapacak halim kalmaz. Akşam yemeğinide 2 günlük yaparım ve yarın oi iftar yemeğide aradan çıkmış olur.
İşim çok bugün
Wc- banyo yıkanacak
Ev süpürülüp silinecek.
Toz alınacak
Vaktim olursa bir kaç tanede şok gezip elektrikli battaniye aramam lazım. Bir tane kendi yatağım için almıştım. Bir tane de annemin yatağı icin alıcam
ah ah biz de esimle bugünü temizlige ayirdik ama hala kalkıp baslayamadik

Günaydın kızlar
İşim çok bugün
Wc- banyo yıkanacak
Ev süpürülüp silinecek.
Toz alınacak
Kolay gelsin elektrikli battaniye hayattır hayat iyi günlerinizde kullanın şimdiden hayırlı olsun

Hayırlı geceler kızlar,
Şu mübarek günde Rabbim ettiģimiz bütün duaları kabul etsin insallah
Bugün yine üstten evi süpürdüm.
Camasırlari katlayıp dolaba yerlestirdim.
Anneannem ve teyzem hastaydi. 17 TL ye bir tane tavuk alip oraya gittim. Orada pisirip iftari birlikte yaptık. Cok iyi oldu.
Günü 17 TL harcama ile kapamış oldum

Külçe altın, gram altın mı oluyor. ?

Bunu kastediyorum

image.jpeg

Günaydın kızlar,
Hava yağmurlu ve hiç okula gidesim yok, hiçbir yere gidesim yok. Ama teslim etmem gereken ödevlerde var ne yaparım bilmiyorum :KK43:
Ev temiz olunca içim rahat oluyor.
Yemeğede karar verdim.
  • Çorba
  • Bulgur pilavı
  • Haşlanmış brokoli
  • Salata
  • Ayran
  • Turşu
Evde ekmeğimde var. Eğer okula gitmezsem günü sıfır harcama ile kapatırım.

ayyy çok şükür yaa ben bu işten bunaldıkça iyi haberler alıyorum maaşım iki hafta önce zamlanmıştı, şimdi tekrar çağırdılar beni iki hafta önce yapılan 250 tl zamma ekstra 250 tl daha zam yaptılar.. yaniii daha zamlı maaşı almadan bi zam daha oldu.. 2500 tl olan maaşım allaha şükürler olsun 3000 oldu.. rabbim herkese nasip etsin

ayyy çok şükür yaa ben bu işten bunaldıkça iyi haberler alıyorum maaşım iki hafta önce zamlanmıştı, şimdi tekrar çağırdılar beni iki hafta önce yapılan 250 tl zamma ekstra 250 tl daha zam yaptılar.. yaniii daha zamlı maaşı almadan bi zam daha oldu.. 2500 tl olan maaşım allaha şükürler olsun 3000 oldu.. rabbim herkese nasip etsin
Tebrikler..Bereketli ve hayırlı olsun inşallah..

Günaydın kızlar,
Hava yağmurlu ve hiç okula gidesim yok, hiçbir yere gidesim yok. Ama teslim etmem gereken ödevlerde var ne yaparım bilmiyorum :KK43:
Ev temiz olunca içim rahat oluyor.
Yemeğede karar verdim.
  • Çorba
  • Bulgur pilavı
  • Haşlanmış brokoli
  • Salata
  • Ayran
  • Turşu
Evde ekmeğimde var. Eğer okula gitmezsem günü sıfır harcama ile kapatırım.
Okul olunca öyle işte gidesin olmadığı zaman gitmiyorsun..Çalışınca mecbur :) Ahh öğrencilik yıllarım,özledim yaa... Aslında şöyle bikaç ay evde durup hiçbişey yapmayasım var :) Hele kışın sıcacık evden çıkmak zor...Yinede sağlığlımız sıhhatimiz yerinde çalışıyoruz..Rabbim sağlıktan ayırmasın

Tebrik ederim bol birikimlerin olur inşallah.

evde birikime ayırdığımız paradan kaç gündür tırtıklıyoruz.. güya altın düşsün öyle altın alırız demiştik 2300 tl paranın 300 tl sini harcadık.. malum hastane git gel falan.. ama eşim aradı şimdi evde kalan 2000 i almış 2 tane tam bir tane çeyrek almış. telefonda diyorki biz altın düşmesini beklesek altın alacak parayı yeriz.. iyi yaptı yaa.. şuanda 2 tane tam 1 çeyrek altınımızla birikime başlamış bulunmaktayız..

evde birikime ayırdığımız paradan kaç gündür tırtıklıyoruz.. güya altın düşsün öyle altın alırız demiştik 2300 tl paranın 300 tl sini harcadık.. malum hastane git gel falan.. ama eşim aradı şimdi evde kalan 2000 i almış 2 tane tam bir tane çeyrek almış. telefonda diyorki biz altın düşmesini beklesek altın alacak parayı yeriz.. iyi yaptı yaa.. şuanda 2 tane tam 1 çeyrek altınımızla birikime başlamış bulunmaktayız..
Maşallah eşine :)

Back