- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.301
geçmiş olsun canımGünaydın...
İyice şifayı kapmışım, kolumu kıpırdatacak halim yok.
Buzlukta çorbam vardı. Çıkarıp mikrodalgaya attım. Onu içerim birazdan.
Haberlerde altın düşüşte dediler. Baktım 130 TL. Yani bizim işimize yarayacak seviyelerde değil.
Güne harcamalı başladım. Evin sigortasını yeniledik.
DASK ve Konut sigortası.
İkisine toplam 270 civarı ödedik sanırım. Ama eşyaların değerini yükseltmeyi unutmuşuz. Onun içinde bir 50 TL falan daha artar sanırım.
@zelalke bende kumbarada güzel para biriktirirdim. Ama yeni kumbaraya başladım, kışa girdiğimizden beri de atamıyorum. Çünkü yetiştiremiyorum.O bozukları cüzdanda biriktirip stok alışverişi yaptım hep. Yine bir nevi birikim oldu benim için.
İçinde toplasam 20 TL anca vardır. Üstelik benim kumbarada neredeyse 5kg su bidonu boyunda ve açılmayan teneke kumbaralardan. 2 senede anca dolar sanırım bu gidişle :)
@sempatik_kiz dediğin gibi kumbaraya atılmasa da bi şekilde ev ihtiyacı için harcanır. eşim son zamanlarda bozukların hepsini vermiyor bana.. ben diyo ufak birşey almak için bozuk para yok diye cebimden tümleri bozdurmak zorunda kalıyorum, o sebeble ondan umudumu kestim artık.. kumbaramla artık tek başıma devam edeceğim.. bizim de hedefimiz ev peşinatı biriktirmek..Günaydın...
Haberlerde altın düşüşte dediler. Baktım 130 TL. Yani bizim işimize yarayacak seviyelerde değil.
DASK ve Konut sigortası.
İkisine toplam 270 civarı ödedik sanırım. Ama eşyaların değerini yükseltmeyi unutmuşuz. Onun içinde bir 50 TL falan daha artar sanırım.
@zelalke bende kumbarada güzel para biriktirirdim. Ama yeni kumbaraya başladım, kışa girdiğimizden beri de atamıyorum. Çünkü yetiştiremiyorum.O bozukları cüzdanda biriktirip stok alışverişi yaptım hep. Yine bir nevi birikim oldu benim için.
İçinde toplasam 20 TL anca vardır. Üstelik benim kumbarada neredeyse 5kg su bidonu boyunda ve açılmayan teneke kumbaralardan. 2 senede anca dolar sanırım bu gidişle :)
Sağol abla...geçmiş olsun canım
Sigorta çok önemli cnm ya. Bunu Van depremiyle bir kez daha anlamış olduk ülkece. Cünkü devlet sadece sigortasi olanlarin zararlarını karsiladisempatik_kiz bir ara dask aklımdaydı unutmuşum
bu yıl bankadan aramadılar dask için, 1-2 ay geçti. ben de sigortacımıza mesaj attım, daskı kontrol edecek, yarın karttan ödemesini yaparım artık. iyi oldu yazdığın
O konuda haklisin cnm. Bozuk para olmayinca eldekini bozunca oda gidiyor. Aslinda biraz cüzdandada durmasi gerekiyor.sempatik_kiz dediğin gibi kumbaraya atılmasa da bi şekilde ev ihtiyacı için harcanır. eşim son zamanlarda bozukların hepsini vermiyor bana.. ben diyo ufak birşey almak için bozuk para yok diye cebimden tümleri bozdurmak zorunda kalıyorum, o sebeble ondan umudumu kestim artık.. kumbaramla artık tek başıma devam edeceğim.. bizim de hedefimiz ev
@sempatik_kiz çok geçmiş olsun kardeşim allah şifa versinGünaydın...
DASK ve Konut sigortası.
sempatik_kiz çok geçmiş olsun kardeşim allah şifa versin
Amin kızlar çok teşekkür ederimsempatik_kiz geçmiş olsun
Sagol cnm
günaydın hanımlar.. bu ara ailelerim deli gibi bizimle uğraşıyor.. düğün borçları bitti ev alma zamanı diye.. burda evler hem çok uygun, baya düştü bu yıl.. bi de halkbank ve ziraat bankası çok düşük faizle konut kredisi veriyor. ( max. 36 ay vadeye %0,80 e 36 ay vade üzerine de %0,89). dün akşam bi eve baktık. çok güzeldi.. ama çok büyüktü. 4 oda bi salon. mutfağı kocaman. kileri de var. ebeveyn banyosu falan da dahil. çok güzel asma tavanlar ışıklandırma falan.. eşim kaçırmayalım diyor bense ikimiz özel sektördeyiz diye korkuyorum .. ev için 140 bin dediler.. peşinatımız bi arabamız ve benim de 2 tane bileziğim var, bi de geçen gün aldığımız iki tam bi çeyrek.. 50 bin çıkar hepsini satsak.. sizin fikirleriniz neler bi de size yazayım dedim.
günaydın hanımlar.. bu ara ailelerim deli gibi bizimle uğraşıyor.. düğün borçları bitti ev alma zamanı diye.. burda evler hem çok uygun, baya düştü bu yıl.. bi de halkbank ve ziraat bankası çok düşük faizle konut kredisi veriyor. ( max. 36 ay vadeye %0,80 e 36 ay vade üzerine de %0,89). dün akşam bi eve baktık. çok güzeldi.. ama çok büyüktü. 4 oda bi salon. mutfağı kocaman. kileri de var. ebeveyn banyosu falan da dahil. çok güzel asma tavanlar ışıklandırma falan.. eşim kaçırmayalım diyor bense ikimiz özel sektördeyiz diye korkuyorum .. ev için 140 bin dediler.. peşinatımız bi arabamız ve benim de 2 tane bileziğim var, bi de geçen gün aldığımız iki tam bi çeyrek.. 50 bin çıkar hepsini satsak.. sizin fikirleriniz neler bi de size yazayım dedim.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineGünaydin kızlar,
Şifayı iyice kapmışım. Boğazım parçalanacakmış gibi yutkunurken.
Allahtan dersim yoktu bugün. Tüm gün yatıp dinlenirim.
Kendimi iyi hissedersem yemek yapar buzdolabını temizlerim.
FED'in faiz haberleri ile altın düşüşe geçti diye okudum. Gramı 128.99 TL olmuş.
Hissettirecek bir düşüş olmamış.
Dün sabah buradaki fırtına sebebiyle seralar hep zarar görmüş, sera diye birşey kalmamış diyebilirim.
Allah yardımcıları olsun. Bu da pazar fiyatlarina yansır. Herşey ateş pahası olacak yine
Bence çok hesaplı peşinatınız da var kaçırmayın derim büyük ev çocuklar olunca çok rahat şimdi ihtiyaç gibi görünmeyebilir ama çocuk sahibi olunca çok rahat edeceksin. Benim evim 3+1 150 m2 ebeyn banyolu tamam çalışırken temizlik konusu zorluyor ama rahatlığı da tartışılmaz. Tabi son kararı eşin ve sen vereceksin.günaydın hanımlar.. bu ara ailelerim deli gibi bizimle uğraşıyor.. düğün borçları bitti ev alma zamanı diye.. burda evler hem çok uygun, baya düştü bu yıl.. bi de halkbank ve ziraat bankası çok düşük faizle konut kredisi veriyor. ( max. 36 ay vadeye %0,80 e 36 ay vade üzerine de %0,89). dün akşam bi eve baktık. çok güzeldi.. ama çok büyüktü. 4 oda bi salon. mutfağı kocaman. kileri de var. ebeveyn banyosu falan da dahil. çok güzel asma tavanlar ışıklandırma falan.. eşim kaçırmayalım diyor bense ikimiz özel sektördeyiz diye korkuyorum .. ev için 140 bin dediler.. peşinatımız bi arabamız ve benim de 2 tane bileziğim var, bi de geçen gün aldığımız iki tam bi çeyrek.. 50 bin çıkar hepsini satsak.. sizin fikirleriniz neler bi de size yazayım dedim.
Hangi şehir orası. Bence gayet uygun kaçırmayıngünaydın hanımlar.. bu ara ailelerim deli gibi bizimle uğraşıyor.. düğün borçları bitti ev alma zamanı diye.. burda evler hem çok uygun, baya düştü bu yıl.. bi de halkbank ve ziraat bankası çok düşük faizle konut kredisi veriyor. ( max. 36 ay vadeye %0,80 e 36 ay vade üzerine de %0,89). dün akşam bi eve baktık. çok güzeldi.. ama çok büyüktü. 4 oda bi salon. mutfağı kocaman. kileri de var. ebeveyn banyosu falan da dahil. çok güzel asma tavanlar ışıklandırma falan.. eşim kaçırmayalım diyor bense ikimiz özel sektördeyiz diye korkuyorum .. ev için 140 bin dediler.. peşinatımız bi arabamız ve benim de 2 tane bileziğim var, bi de geçen gün aldığımız iki tam bi çeyrek.. 50 bin çıkar hepsini satsak.. sizin fikirleriniz neler bi de size yazayım dedim.
Ben 6senedir kullaniyorumkızlar hepinize soruyorum fikri olan herkes cevaplasa sevinirim.. diğer topığe de yazacağım. ben mikrodalga fırın düşünüyorum.. işimi kolaylaştıracağını düşünüyorum.. yani iş çıkışı eve gitmem 18:00 ı buluyor. genelde de bi önceki günden kalan yemekleri ısıtıyorum tavalara döküyorum ocakta ısıtıyorum hepsini.. şimdi diyorum mikrodalga fırın alsam.. hemen yemekleri ısıtsam nasıl olur.. kullanan ve öneren var mı.. bi de zararlı diyenler de var.. bakalım oylamaya sunacam.. sizin gibi tecrubeli bayanların fikirlerine göre hareket edecem.. bi de önerenlerin bana marka ve yaktığı elektrik hakkında da bilgi vermeleri rica olunur... çok yazdım yine yawww... sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?