birikim yapabilmenin yolları

günaydın hatunlar..Bende kredi taksidini yatırdım.. 1500 tl birikime attım.. kuş gibiyim :) .Fazla açılmadan birikime dokunmadan ay sonuna ulaşabilirim umarım.. Altın döviz düştü kızlar..Alacak olanlar varsa alsın.. Bugün bi ara bankaya gidip altın hesabı açıcam..altın düşmüşken hesaptaki parayı hemen altıne çevircem...

Bugün annemle kışlık erzak stoğu için alışverişe çıkarız muhtemelen.
Listeyi yaptım.
  • 20 paket makarna
  • ince bulgur
  • pilavlık bulgur
  • kırmızı mercimek
  • yeşil mercimek
  • pilavlık pirinç
  • kırık pirinç
  • nohut
  • fasulye
  • Süt
  • Lor peynir
  • ekmek
  • 3 kg yufka

A101 indirimden aldığım dondurmalar bitti. Bugün son kalan yenir. Börek yapıp pişirip buzluğa atıcam, hazır olsun.
Bu sefer alışverişi şoktan yapıcam. Eğer havuç bulabilirsem birde havuçlu tarçınlı kek yapıp atarım buzluğa

bu aralar bana da şok daha uygun gibi geliyor
ama ben çok stok yapamıyorum
kalırsa bozuluyor bakliyat falan kurtlanıyor

bu aralar bana da şok daha uygun gibi geliyor
ama ben çok stok yapamıyorum
kalırsa bozuluyor bakliyat falan kurtlanıyor
Havalar artik serinledigi için alıcam bende. Gerci bizim stok anlayısimiz biraz farkli oluyor. Makarna disinda alacagim urunler bir paket olacak. Cunku 1kg bakliyat bize rahat 1.5- 2ay gidiyor.

kızlar altın hesabımın açılışını yaptım gramı 128 TLden 5 gr altın aldım
Allah bereket versin inşallah

bereketli olsun

bende bu gün sağa sola attığım paraları topladım 500 yaptı ( 150 tl sini unutmuştum bulunca çok sevindim)
ona euro aldım

ben pek a101 bim ci değilim ama dün a101 bi bakayım dedim aman allahım alıcı gözüyle bakınca fiyatlar çok uygun geldi . kendi markası çif aldım 1.95 tl nasıl mutluyum dünden beri , ufak tefek şeyler aldım 12 tl tuttu :)

Günaydın kızlar altın yine düşüşe geçti. 127.56dan 1 gr altın daha aldım.
Su faturam gelmiş 13 TL
Dün market alışverişine çıkamadım birazdan çıkacağım inşallah
Altın kendini biraz daha aşağı çekecek gibi... Ama o kadar belirgin bir iniş olmaz. 124-125 lerde kalabilir

Günaydın kızlar altın yine düşüşe geçti. 127.56dan 1 gr altın daha aldım.
Su faturam gelmiş 13 TL
Dün market alışverişine çıkamadım birazdan çıkacağım inşallah
Hayirli olsun canim benimde cesaret edip almam lazim aslinda ama biraz daha duser mi ki diye beklemedeyim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…