- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.241
13 tl su mu nerde yaşıyorsunuz ki , bana su 80 , elektrik 121 i doğalgaz daha gelmedi ...Günaydın kızlar altın yine düşüşe geçti. 127.56dan 1 gr altın daha aldım.
Su faturam gelmiş 13 TL
Dün market alışverişine çıkamadım birazdan çıkacağım inşallah
Alanyada yaşıyorum ve burada su çok ucuz vergiler dahil 10 ton su 13 TL bizdede elektrik cok pahalı. Türkiyenin en pahalı elektrigini biz kullanıyoruz13 tl su mu nerde yaşıyorsunuz ki , bana su 80 , elektrik 121 i doğalgaz daha gelmedi ...
selam hanımlar. şimdi eski yazılanlardan okudum ( ara ara okuyorum baştan itibaren) bi yerde bi arkadaş sormu çeyrek mi alsak tam mı alsak hangisinde satınca işçilik daha az kesiliyor diye. ben tam anlamadım çeyrek, yarım ve tam altınlar satılınca farkediyor mu işçilik?? yani hangisini almak daha mantıklı sizce?? ben başlarda bilezik düşünüyordum ama acaba tam ve ya yarım falan mı alsam?? siz ne diyorsunuz ??
Alım satımda en az makas farkı internette gram altından alınırken oluyor.selam hanımlar. şimdi eski yazılanlardan okudum ( ara ara okuyorum baştan itibaren) bi yerde bi arkadaş sormu çeyrek mi alsak tam mı alsak hangisinde satınca işçilik daha az kesiliyor diye. ben tam anlamadım çeyrek, yarım ve tam altınlar satılınca farkediyor mu işçilik?? yani hangisini almak daha mantıklı sizce?? ben başlarda bilezik düşünüyordum ama acaba tam ve ya yarım falan mı alsam?? siz ne diyorsunuz ??
yok canım benim sorduğum şu. mesela senin yazına cevapla dedim yazdım. işte bi kaç kişinin aynı anda tek sayfada olacak şekilde cevap yazıyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz onu bulamadım.Etiketleyeceğin kişinin isminin başına @ işareti koyuyosun canım.
Afiyetle yiyin inşallah ben adana da yaşıyorum tereyağını kg. 25 liradan aldım. Sizin orada biraz pahalı gibime geldi.Hayırlı geceler kızlar,
Bugün biraz pazar alışverişi yaptık
2 demet maydanoz 1.5 TL
Yarim kilo brokoli 1 TL
Yarim kilo kabak 75 kuruş
Yarim kilo patlican 75 kurus
Yarim kilo ıspanak 1.5 TL
1 kilo havuc ve turp (karıştırarak aldık) 1.5 TL
1tane haslanmis misir 2 TL
2 kilo domates 1.5 TL
10 TL'lik ceviz
Sonra evin ust sokağına yöresel bir kermes kurulmuş. Oraya ugradık. Oradan da kilosu 35 TLden, 10 TLlik tereyağı
Kilosu 40 TLden, 15 TL tulum peynir,
Kilosu 25 TLden yarım kilo acuka
Kilosu 15 TLdende 1 kilo erişte aldık.
Bir kac farkli harcama daha derken toplam 100 TLyi buldu bugün ki harcamamız
deneme :)Çoklu alıntı yapıyorsun... Zaten çoklu alıntıyı işsretlediğinde yine bikaç tane seçtiğinde bu mesajımızı yazdığımız kısmın altında dosya yüklenin yanında alıntılsrı kopyala mı yazıyor alıntılsrı cevapla mı yazıyı ona basıyorsun zaten seni yonlendiriyor
deneme 2yok canım benim sorduğum şu. mesela senin yazına cevapla dedim yazdım. işte bi kaç kişinin aynı anda tek sayfada olacak şekilde cevap yazıyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz onu bulamadım.
AynenArada rahatlamak lazım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?