birikim yapabilmenin yolları

Günaydın kızlar,
Havalar artık iyice soğudu. 23 dereceye kadar düşmüş burası. Dışarısı yine sıcakta evler buz gibi. Evimiz hiç güneş almıyor. Yinede sobayı yakmaya başlamadık. Akşamları birer battaniye alıp öyle oturuyoruz. Ay sonuna kadar da yakmayız inşallah.
Bugün önemli bir dersim yok bu yüzden okula gitmiycem.Hatta yataktan bile çıkmayı düşünmüyorum.

Tabiki amac guzel gunler ama hayatta hersey oluyor kenarda para olmasi lazim lafin gelisi kotu gunler icin dedim hani oyle derler ya :))

Öyle dendiği için öyle dediğinizi biliyorum ama bu deyişi değiştirelim biz
Mesela sabahın körü de derler ben buna da karşıyım sabahın körü yoktur bereketi vardır rahmeti feyzi nuru vardır

Öyle dendiği için öyle dediğinizi biliyorum ama bu deyişi değiştirelim biz
Mesela sabahın körü de derler ben buna da karşıyım sabahın körü yoktur bereketi vardır rahmeti feyzi nuru vardır

sabah sabah gülümsettin beni canım... :) benim eşim de çok kızar bu "sabahın köründe" söylemine, bence de çok abes... dilimize bir şekilde girmiş ve öylesine kullanılan, o kadar anlamsız ve yanlış söylemler var ki... bence de çok dikkat etmeliyiz, ne dediğimize... pozitif düşünüp, pozitif olup, pozitifi çağırmalıyız... :)

3günlükdünya ne güzel ifade etmişsin, inan ki o kadar çok takdir ettim ki seni, evrene heep iyi mesaj göndermek ağzına sağlık.

ben de seni takdir ettim canım... :)) bizde güzeli, iyiyi, doğruyu takdir etme yoktur.... doğru ve güzel söyleyene tahammülümüz de yoktur, bir beğen butonunu bile çok görürüz, çoğu zaman... :)) sanırım toplumca dejenere olduk, iyi, güzel ve doğruyu algılayamıyoruz, beynimize yanlış sinyaller gönderince, onun geri dönüşü de aynı minvalde oluyor...

Sorumsuz annelerden nefret ediyom çocuk eşimin telefonunu kırdı kadının umrunda değil insan bi mahcup olur ama yok biz çift maasiz ya yenisini aliriz off esime de çok sinirliyim telefon falan alddirmicam evdeki eski telefonu kullansın 3 günlük eşimin memleketine geldik arabada dahil herseyimizi sömürmeye çalışıyolar . . bide üstüne esim kredim olmasa aileme para verrim demesin mi .. bundan sonra 1 lira vermicem bu adama

Canım çoğu konuda erkekler kendi ailesinden kopamıyor... Tamam kopmasın da bazı konularda kendi kurduğu aileyi geri plana atabiliyor.

3günlükdünya ne güzel ifade etmişsin, inan ki o kadar çok takdir ettim ki seni, evrene heep iyi mesaj göndermek ağzına sağlık.

Teşekkür ederim
Eşim de benim aksime hep olumsuz düşünür olumsuz konuşur bu hali beni çok yoruyor
İmtihan işte ..
Rabbim kolaylık versin

Senin kocan çok iyi niyetli cnm belli. Sen en iyisi yine duyurmadan yap diyeceğim ama sen dayanamaz gene çıkarır verirsin gibime geliyor

Gülümsemeye vesile olmak bile mutlu eder beni

Merhaba kızlar... Selamsız daldım kusura bakmayın. Nasılsınız.
Ben bu aralar, bu aralar derken hemen hemen 1 aydır birikim yapamıyorum. Haftasonu açık öğretim sınavlarım var. Biraz orada masrafım olacak. Benden şimdilik bu kadar. :)

Benim birikimler 2 aydır tırt

Bu2 ayda kumbaraya attığım para 10lirayı geçmedi.
Ama evde tasarruf ediyorum o yüzden içim rahat

Benim birikimler 2 aydır tırt

Bu2 ayda kumbaraya attığım para 10lirayı geçmedi.
Ama evde tasarruf ediyorum o yüzden içim rahat
:) :) benimde harcamalarım düzene oturmuş bende farkettim... Önceden cuzdanımda son kalan 5 tl bile beni tırmalar harcardım... Ama şimdi hiç aklıma gelmiyor. Harcamıyorum ıvır zıvıra

Bugün elime beklediğim para geçti 20bin tl,vadeli hesabıma yatırdım
Acaba doğru mu ettim yanlış mı?
O kadar toplu miktarda parayı altın olarak yapmak istemedim saklamak sorun çünkü.
Siz nasıl yapıyosunuz birikimlerinizi?

Ben sanırım dağıtırdım. Biraz altın biraz döviz yapıp gerisini hesaba atardım.

Ben vadeliye koymazdım
Normal hesap açıp onun altın ve döviz hesabını da açıp oraya 10 binlik altın 5 er binlik dolar ve euro olarak koyardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…