• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Bir şey almayacaktım ama dün gece iyi dayandım kıyafet sitelerine baka baka almadım
Biraz önce pier cardin iki botunu sipariş verdim. Üstelik kahverengi botta numara yoktu, bir numara büyük aldım, ayakkabıcıya daraltılmak için. Siyah bota da hiç ihtiyacım yokkken aldım.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Siyah bot evdekine çok benziyor ve ben evdekini bile pek giymiyordum
Daha çok greyderden düz botları seviyorum. Ayağım onlarla rahat ediyor

Bir şey almayacaktım ama dün gece iyi dayandım kıyafet sitelerine baka baka almadım
Biraz önce pier cardin iki botunu sipariş verdim. Üstelik kahverengi botta numara yoktu, bir numara büyük aldım, ayakkabıcıya daraltılmak için. Siyah bota da hiç ihtiyacım yokkken aldım.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Siyah bot evdekine çok benziyor ve ben evdekini bile pek giymiyordum
madem pişman oldun, siparişini iptal etsen

merhaba arkadaşlar...
bugün ofisin günü var ve bende... :) işteyim, eve geçip misafir ağırlayacağım... :))

menüm; :hamarat:

aşure
gelin pastası
kakaolu ıslak kek (browni)

kısır
salata
zeytin yağlı sarma
patatesli börek

bunların hepsini ben yapmayacağım tabi ki... :)

sizlerde ne var ne yok... :KK55:

İhtiyacın olmayan şeyi niye alıyorsun ki?

merhaba arkadaşlar...
bugün ofisin günü var ve bende... :) işteyim, eve geçip misafir ağırlayacağım... :))

menüm; :hamarat:

aşure
gelin pastası
kakaolu ıslak kek (browni)

kısır
salata
zeytin yağlı sarma
patatesli börek

bunların hepsini ben yapmayacağım tabi ki... :)

sizlerde ne var ne yok... :KK55:
Maşallah yok yok. Afiyet olsun canım.
Gelin pasta ilk kez duydum. Mutlaka güzel bir şeydir adından dolayi :kk77:

Maşallah yok yok. Afiyet olsun canım.
Gelin pasta ilk kez duydum. Mutlaka güzel bir şeydir adından dolayi :kk77:

teşekkür ederim canım... buyur beraber olsun diyeceğim de... :) inşallah diyeyim... :))

beyaz, bol şekerli sütle ıslatılmış kek üzeri, ev yapımı krema ve üstüne bol bol hindistan cevizi ( gelinliği buradan geliyor sanırım :)) )

İhtiyacın olmayan şeyi niye alıyorsun ki?
Tamamen indirime aldanacak oldu
Bir kaç arkadaşta aldıklarının resmini attı
İndirim mesajları, black friday indirimi diye kandırıldım resmen
Her şeye ihtiyacım var gibi geliyor bakarken, giyecek hiç bir şeyim yokmuş gibi hissettim gece boyu bakarken
Halbuki iki gece önce öyle güzel bir video izlemiştim ki
Çocuklara gelecek kış giysinler diye kışlık alacağım kartın kesilmesini bekliyorum. Sanki herkes saldıracak ve bana kalmayacak gibi geliyor. Bu gün avm ye gideceğim almamam laZım. Kapitalizm insanı nasıl deniyor hey allahım.
Geçen gün Kütahya ya gitmiştim, orda da bir sürü süs eşyası. Evimde hem hoşlanmam hem de çocuklar kırar diye almadım. Nasıl almak istiyorum. Artık arkadaşlara aldım da nefsimi körelttim. Ben evde de çok eşya, kıyafet sevmem.

Kızlar ben ettim si etmeyin, şakın hafta sonu dışarı çıkmayın, internet sitelerine bakmayın

Altın hesabı için hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Açmak için alt limit nedir, nisanda gün sırası bende
Bende evde altın saklayamam diye altın hesabı düşünmeye başladım
2000 tl gelecek
Altın hesabı önerir misiniz?
Benim akbankta vadeli hesabım var bu arada
Is bankasindam actim ben ama henuz altin alamadim. ogrenci hesabi olarak tanimladigimiz icin hesap isletim ucreti yada komisyon alınmayacak

merhaba kızlar neler yapıyosunuz?
ben ailemin yanından döndüm iş başı yaptım. hafta sonu 200 harcamışımdır:110:
bu hafta günden 400 lira gelcek:kk77:
bu ay baya sıkıştım o yüzden gün parası ilaç gibi gelicek:işsiz:
gün parası elime geçince birikim kısmını ayarlarımo_O
bugün kumbaraya 8 lira atıcam:rolleyes:kumbaraya her para attığımda çok mutlu oluyorum ve biran önce dolsun istiyorum.
akşama diş fırçası almam lazım .

bide şu altın hesabından bende açmak istiyorum elimdeki altını verip vadesiz hesap açmam mümkün müdür ? bilen aydınlatırsa sevinirim:KK25:

Altın hesabı için hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Açmak için alt limit nedir, nisanda gün sırası bende
Bende evde altın saklayamam diye altın hesabı düşünmeye başladım
2000 tl gelecek
Altın hesabı önerir misiniz?
Benim akbankta vadeli hesabım var bu arada
hangi bankada ücretsiz hesabın varsa oradan açman daha karlı olur. bence de açmalısın, en az 1 gram benim bankada. başkasını bilemiyorum

Merhaba kızlar... Benim işlerde yoğun yıl sonuna yaklaştık malum :( Hafta sonu kayıvalideye gittik şehir dışına 300-400 gitmiştir sanırım..Onun dışında dikkat etmeye devam ediyorum..Eşim d.günü için bana lc.den pantolon ve kazak almış :) tabi beğenmedim bugün onları değiştircem.. :) 120 tl boşa gitmesin...ben orda pek bişey beğenmiyorum ama olmadı kızıma alırım artık..

Merhaba kızlar... Benim işlerde yoğun yıl sonuna yaklaştık malum :KK43: Hafta sonu kayıvalideye gittik şehir dışına 300-400 gitmiştir sanırım..Onun dışında dikkat etmeye devam ediyorum..Eşim d.günü için bana lc.den pantolon ve kazak almış :) tabi beğenmedim bugün onları değiştircem.. :) 120 tl boşa gitmesin...ben orda pek bişey beğenmiyorum ama olmadı kızıma alırım artık..

nerelerdesin, özledik... :) desene, sen çok geliyorsun ya..... :) ama ben bir geliyorum, pir geliyorum... :)
hediye işi kötü olmuş....:KK17: benim eşim de bazen ıskalıyor, beğenmedim denmez, ama o anlıyor, ver değiştireyim diyor... :))

Back