- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.081
eşimin kendi işi canım. onun için çok düzenli değil yani..bu yüzden ben kendi maaşıma hiç dokunmuyorum kredi ve birikimi kendi maaşımdan ayarlıyorum onun getirdiğiyle de evin geçimini sağlıyoruz.. Benmki düzenli olmasa daha zor olurdu yani..Ay canım çok tebrik ederim, yanlış anlamazsan aylık geliriniz ne kadar? Ayda 1500 kira kenara atmak süper ya.
ne güzel hadi bismillah ozama.. benimde hayalim kötü günler için birikim yapacak duruma gelmek..Sanırım 2017 6.aydan sonraKizlar bende başlıyorum bugun :) bi amacim yok sadece kotu gunler icin :))))
kesinlikle öyle valla..almanın sonu yok..İlk defa bu kış başı hiçbişi almadım kendime kış bitene kadar da hiçbişey almayı düşünmüyorum..Kiyafet ayakkabı canta al al nereye kadar gordugumuzu alinca noluyor sanki :))))
öyle gerçekten doymuyoruz ama bende artık bişey alacağım zaman soruyorum kendime ihtiyaç mı istek mi..ihtiyaçsa alıyorum..birde o an almıyorum eve gidip düşünüyorum alsammı diye eve gidince istek kaçıyor zaten :)Dolapta giymediklerim dolu 4 5 kisi rahatlikla geçinir ama biz kadin milletinin gozu doymaz modacruz dan satis yapmaya basladim uc bes bisi gelirse onlarda kumbaraya :)
Bende bide internetten alma hastaliggi var kargo gelince begenmiyorum fuzuli harcama sonu yoköyle gerçekten doymuyoruz ama bende artık bişey alacağım zaman soruyorum kendime ihtiyaç mı istek mi..ihtiyaçsa alıyorum..birde o an almıyorum eve gidip düşünüyorum alsammı diye eve gidince istek kaçıyor zaten :)
seninki daha fenaymış..Ben internetten alamıyorum kıyafet.. Normalde herşeyi beğenen bi tip deilim zaten..Benim dokunmam hissetmem üzerime giymem lazım yoksa olmuyor :)Bende bide internetten alma hastaliggi var kargo gelince begenmiyorum fuzuli harcama sonu yok
iyi yapmışsınız hiç hevesini kırma az yoktan iyidir
geçende de sana soracaktım canım, nasıl yettiriyorsun
geriye yüzde 15 kalıyor onunla nasıl geçiniyorsun püf noktalarını söylesene
bende öyle yapmaya çalışıyorum, ama biriktiremiyoruz anca eksileri kapatmaya çalışıyoruz
ama işsiz kalanları gördükçe kesin biriktirmek lazım diyorum
Allah bereket versinKizlar bende başlıyorum bugun :) bi amacim yok sadece kotu gunler icin :))))
olsun canım, üzülme yeniden yaparsın senBugün 2 tane çizme bıraktım ayakkabıcıya, tamir etmeyi deneyecek edemezse yenisini alıcam.
110 TLye fatura ödedim.
Kırtasiyeden çıktı aldım 10 TL tuttu.
200 TLgün parası verdim.
23TLye a101den ev için birkaç ıvız zıvır aldık annemle.
Terziye tadilat için pardüse bıraktım onun parasını ve ayakkabıcının parasını yarın öderim. Offf paranın hiç kıymeti yok bu sıralar hep birikimden yiyoruz
Ah ah insallaholsun canım, üzülme yeniden yaparsın sen
anladım canımhawar
Faturaları eşim ödüyor
Maaşlarımızı ayırdık
O bana destek d oluyor ama onun baska ödemeleri var o yüzden
Kizlar bende başlıyorum bugun :) bi amacim yok sadece kotu gunler icin :))))
ne güzel hadi bismillah ozama.. benimde hayalim kötü günler için birikim yapacak duruma gelmek..Sanırım 2017 6.aydan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?