- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.901
aynen hic bitmiyor hic.. ben de gidip görüşüp fiyat bile aldim ama bir türlü o parayi elimden cikarasim gelmiyorkızlar ya şu lazer epilasyon işini de bende düşünüyorum
bıktım sürekli ağdadan
yazın kıl durumuna göre kıyafet seçmekten
tatil öncesi bi de onu düşünmekten
iş yerinde yaptıran kızlardan fikir ve tavsiye alacağım
offf hiç eksik harcama da bitmiyor
sürekli bir harcama kalemi çıkıyor
bir de hesap kitap yapmam lazım
hadi bakalim hayirli haberler bekliyorum
cok iyiymis tebrik ederim. neler yaptin da kilo verdin anlatsana birazmerhaba arkadaşlar...
hayırlı haberlerle geldim canım... :) rapor: 1,9 kg gitti... yaklaşık üç haftadır dikkat ediyorum.. durmak yok yola devam... bi 5 kg daha vermem lazım....
ekonomimiz, kısa sürede toparlar inşallah...
cok iyiymis tebrik ederim. neler yaptin da kilo verdin anlatsana biraz
inşallah güzel olmuştur da bize de tarifini verirsin :)akşama misafirlerim var...
sabah laz böreği yaptım, ilk kez, görüntüsü güzeldi, bakalım tadı nasıl, akşama... :))
yardımcım da, kabak tatlısı ve patatesli börek yapacak, tarifini verdim... :) akşam gidince bi de salata yaptım mı tamamdır... :)
inşallah güzel olmuştur da bize de tarifini verirsin :)
geçen yıl ilk kez yedim laz böreği o kadar beğendim ki
bidaha satan bi yer de göremedim
bu ara tarif araştırıyordum bende
bakalim ben de yarindan itibaren sana eslik edeyim oyleyseson bir haftadır, ekmek, pilav, makarna tamamen kestim... abur cuburu bıraktım... çayımda şeker kullanmıyorum zaten uzun zamandır... her akşam bir bardak suya bi ceviz parçalayıp koydum, sabah aç karnına suyunu içip, cevizini yedim...
onun dışında sağlıklı beslenmeye çalıştım,,,etimi,sütümü,salatamı, yumurtamı eksik etmedim...arada çok küçük tatlı ve börek kaçamaklarım da olmadı değil... :)
bakalim ben de yarindan itibaren sana eslik edeyim oyleyse
çok da iyi edersin canım... :)
ama bana çok güvenme, baksana yukarıda, bir haftadır çektiğim eziyeti yazıp, aşağıda, tereyağlı, şerbetli tatlı tarifi veriyorum... :))
çok teşekkür ederim canımcanım ben de ilk yıllar önce, Rize de bir evde,orjinalini yemiştim... tatlı sevmeyen biri olarak , tabiri caizse, bayılmıştım... ama bir daha o tadı yakalayamadım.. .ne Rize de, ne Trabzon da, ne de İstanbul da... :)
hazır baklava yufkasından yaptım ben
15 tane yufkayı, aralarına tereyağı sürerek koydum tepsiye
arasına, 1 lt. süt, 3 yumurta sarısı, bir tam yumurta, iki kaşık un ve iki kaşık buğday nişastasıyla yaptığım muhallebiyi döktüm
orjinaline benzesin diye, kara biber ektim muhallebinin üstüne
üstüne tekrar, aralarına erimiş tereyağı sürdüğü, 15 yufkayı serdim
kalan tereyağını en üste döktüm
dilimleyip, 180 derece fırında kızarana kadar pişirdim
üstüne, iki bardak şeker, iki bardak su ve iki yemek kaşığı limon suyuyla yaptığım şerbeti döktüm
afiyet olsun... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?