• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Iyi yönden düşün karamsar olma canım 1000 kredi oduyosunuz ve onun karşılığında elinizde araba var
2000 kredi kartı çok değilmi taksit mi çok yoksa aylik tüm ihtiyaçlarınızı kredi kartıyla mi yapiyosunuz
Bende yeni yeni biriktirmeye başladım hayalde olsa 10 bin civarı biriktirp araba almak hedefim
Hem taksit cnm hem de herseyi karttan alıyoruz:(

Biz karttan kurtulmaya çalışıyoruz. 5 bin lira kart borcu ödediğimi bilirim. 2013 eylülden beri 3 bin liranın altına düşmemişti. Bu ay 2105 TL ödedik. Bize inanılmaz geliyor. Bizim de bol taksit bar. Arabaya mazot ve market alışverişini karttan geçiyoruz.

Bugün 2000 tl kredi kartına yatırdık
1000 tl araba taksidi yatırdık
800 tl ev kirasına ayırdık
190 tl bebek odası perdesi için ödedik

Totalde bugün 1 saat içinde 3990 tl parayı uçurduk:KK43: gel de bu devirde birikim yap, valla bazen çok karamsarlaşıyorum:KK43:

Yarın 150 tl güne verilcek

Eşimden 100 tl kopardım onu da kenara attım
Kesinlikle kart gozden gecirilmeli
Yuksek limitli kredi kartlari cazip geliyo hep.
1.500limitli bir kartimiz var taksitli esyalar ve gıda harcamasi icin kullaniyoruz.
Bu ay 1.250geldi diye uzuldum ben.

Aralikda camasir mak ve tv taksidimizde bitiyo karta taksitli esya borcu kalmiyo cok sukur
Tek borc araba taksidi 1000tl(son 6taksit)
Ve 300gün param kalıyo(mayista bitiyo)
Yaza borcsuz giricez insallah.
Guzel bir tatil yapmak istiyorum bu senede
Suan hayalim bu
Tatilden sonra arabaya bulasicaz yine tekrar baslicak araba borcu :KK43:

Suan hepsini toprlasak(actigimiz kumbara,benim altinlar,yeni biriken kumbara ve gün) 30.000i cikarabiliyoruz
Ama ben en az 50.000nakit biiktirme dusuncesindeyim.
Biraz daha yolum var pes etmek,vazcaymak,yılmak,heves kırmak yok.

Zorsa basaririZ, imkansız zaman alır.
Sloganımız bu
Zamanla olucak acele yok.

günaydınnnn
maaşı aldığıma göre bende hesabımı dökeyim buraya...
son gün cebimde kalan 100 lira zulaya kalktı 3 lira da kumbaraya gitti :))
225 lira servis parası
100 lira anneme harçlık
1140 lira kredi kartı (yakıt parası ve düğün için bilezik almıştım ondan bu kadar yüklü)
40 lira avon
45 liraya 2 tane pantolon aldım :KK45: aslnda hayalım 200 liralıktı amma simdilik bununla yetineyim dedm :KK50:
400 lira kenara atma planım var
kendime 90 lira harçlık ayırdım bakalım nereye kadar idare etcek beni :)

Günaydın herkese.

Evlenirken 3000 tl'lik kredi kartım vardı. Hemen kapattık. Ben kart kullanmıyorum. Eşimin var , Yeterli oluyor.

Kıyafet için kredi kartı kullanmayız. Bilet, eğitim masrafları, bazı faturalar v.b. Taksit özelliğine hiç dokunmamaya çalışıyoruz.

Kredi kartından kurtulmak inanılmaz hafifletiyor ama.

Ay ortası geldi şükür.

Bu arada sigarayı bırakışımın 6. günündeyim. Sorunsuz başladım bugüne. Canım hiç istemiyor.

Kumbaraya 10 tl gitti.

Günaydın kızlar
Süpürgem bozuldu 280 tl süpürge aldım
Bulaşık makinemde bozuldu yenilerine baktım ama şimdi alcak durum yok servis çağırıp önce bir baktıralım dedik belki olur
Cumartesi günüm vardı oraya 100 tl gitti
Ocak ayında sıra bende 5 kişiyiz
Daha maaşı almadım ben çarşamba günü alıcam özel sektör olunca günü belli olmuyo pek
Birikmiş param var 1500 tl altın alayım dedim ama daha düşer dediler beklemdeyim şuan
Bide birine borç vermiştin ordan gelcek param var 2000 tl hepsini toplayıp oyle mi alsam acaba aralıkta gelicek

Günaydın kızlar
Süpürgem bozuldu 280 tl süpürge aldım
Bulaşık makinemde bozuldu yenilerine baktım ama şimdi alcak durum yok servis çağırıp önce bir baktıralım dedik belki olur
Cumartesi günüm vardı oraya 100 tl gitti
Ocak ayında sıra bende 5 kişiyiz
Daha maaşı almadım ben çarşamba günü alıcam özel sektör olunca günü belli olmuyo pek
Birikmiş param var 1500 tl altın alayım dedim ama daha düşer dediler beklemdeyim şuan
Bide birine borç vermiştin ordan gelcek param var 2000 tl hepsini toplayıp oyle mi alsam acaba aralıkta gelicek
Bulasik mak. 10yılı gectiyse hiic baktirmayin direk degisim
150tl aldilar parca degistilar 1sene sonra yine bozuldu
Arcelik 3prog. Aldım 750tl
Camasir mak ayni sekilde 10.senesinde fire verdi
Onda akillandim hiiic tamir ettirmeye bulasmadan degistim.
10sene sonra tekliyo bu yeni nesil makineler.
Altını bende merak ediyorum nolcak bakalım.

Günaydın herkese.

Evlenirken 3000 tl'lik kredi kartım vardı. Hemen kapattık. Ben kart kullanmıyorum. Eşimin var , Yeterli oluyor.

Kıyafet için kredi kartı kullanmayız. Bilet, eğitim masrafları, bazı faturalar v.b. Taksit özelliğine hiç dokunmamaya çalışıyoruz.

Kredi kartından kurtulmak inanılmaz hafifletiyor ama.

Ay ortası geldi şükür.

Bu arada sigarayı bırakışımın 6. günündeyim. Sorunsuz başladım bugüne. Canım hiç istemiyor.

Kumbaraya 10 tl gitti.
Sigara konusunda azmini destekliyorum
Hem arınacaksın hem paran cebinde kalıcak
Nefsine hakim olabilirsin tabiki bunu yapıcaksın güzel gidiyosun.
:KK66:

günaydınnnn
maaşı aldığıma göre bende hesabımı dökeyim buraya...
son gün cebimde kalan 100 lira zulaya kalktı 3 lira da kumbaraya gitti :))
225 lira servis parası
100 lira anneme harçlık
1140 lira kredi kartı (yakıt parası ve düğün için bilezik almıştım ondan bu kadar yüklü)
40 lira avon
45 liraya 2 tane pantolon aldım :KK45: aslnda hayalım 200 liralıktı amma simdilik bununla yetineyim dedm :KK50:
400 lira kenara atma planım var
kendime 90 lira harçlık ayırdım bakalım nereye kadar idare etcek beni :)
Mandi KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM ekurimle beni discoya götürrr
e050.gif

Bulasik mak. 10yılı gectiyse hiic baktirmayin direk degisim
150tl aldilar parca degistilar 1sene sonra yine bozuldu
Arcelik 3prog. Aldım 750tl
Camasir mak ayni sekilde 10.senesinde fire verdi
Onda akillandim hiiic tamir ettirmeye bulasmadan degistim.
10sene sonra tekliyo bu yeni nesil makineler.
Altını bende merak ediyorum nolcak bakalım.

Evet 10. yıl
Bende bekoya baktım 3 programlı 1000 küsür dedi 100 tl taksit dedi
Satıcı tanıdık bi gösterin servise dedi belki basit bişeydir dedi öyle söyleyince bizde umutlandık belki ucuza olur diye
Bide arçeliğe bakayım ozaman

Sigara konusunda azmini destekliyorum
Hem arınacaksın hem paran cebinde kalıcak
Nefsine hakim olabilirsin tabiki bunu yapıcaksın güzel gidiyosun.
:KK66:

Taktir edilmek çok hoşuna gidiyor insanın. Ama en güzeli ben başarıyorum diyebilmek. Bunun verdiği haz hiçbir şey de yok. :KK73:@Papatya nın azmi de etkili oldu açıkçası.

Evet 10. yıl
Bende bekoya baktım 3 programlı 1000 küsür dedi 100 tl taksit dedi
Satıcı tanıdık bi gösterin servise dedi belki basit bişeydir dedi öyle söyleyince bizde umutlandık belki ucuza olur diye
Bide arçeliğe bakayım ozaman
Camasir mak ve bulasik mak ikiside bekoydu ceyizden ben almistim
Annemede beko aldik bulasik ve camasir mak yeniledik
İkiside fire verdi tamir gordu hemde 10senelik bile degil
Bekodan ben memnun kalmadim
Annemde
Tabi sans isi bu beyaz esya arastir derim

ben geldimmm .dün bime gittik baska market yok malum en lazim olanlari aldim 75 tl gitti kredi kredi karti borcumuz bitti bu ayy cok sukur 15 su 62 telefon 45 elwktirik faturasi yatirdik 500ev kirasi derken birikim ayirdim az ama dun kumbarama baktim tam bir ayda 117 tl birikmiss.aralik ayiii super olacak cunku yeniyila borcsuz girecez insallah esim ayda 1500 atariz diyor zaten krediye kesiliyordu okadar ,Allah kimseyi borclu etmesin cokk zorrr

Back