• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

kızlar,ben sucuk ve kaşarı rendeleyip gözleme yapıyorum.eşim çok seviyo..yarım yufka yetiyo bize.diğer yarısınıda bayatlamadan hazırlayıp buzluğamı kaldırsam,pratikte olur hem..ama sucuk var diye olurmu bilemedim,baharatlı şeyleri önermiyolar ya o bakımdan..

kızlar,ben sucuk ve kaşarı rendeleyip gözleme yapıyorum.eşim çok seviyo..yarım yufka yetiyo bize.diğer yarısınıda bayatlamadan hazırlayıp buzluğamı kaldırsam,pratikte olur hem..ama sucuk var diye olurmu bilemedim,baharatlı şeyleri önermiyolar ya o bakımdan..
Ben sucugu dilimleyip buzlukda saklıyorum ama zararı varmı bilmiyorum
Arastırmak lazım

@theblack sigarayı burakirken bi tipik açmıştım. Gün gün hissettiklerimi yazıyordum. Bi göz at istersen. :. Günden sonra zorlandığımı hatırlıyorum.

Okudum, resmen o sıkıntılı anlarını hissettim. Bazı durumları resmen benzeştirdim hatta. Örnek vereyim; Hafta içi eşimin ablası gelecek ve biz birlikte sigara içmeye bayılıyoruuuuz. Onunla bir tane içerim belki diye kuruyordum kafamda. Ama yazılarını okuyunca vazgeçtim. Bu gerçekten zor olcak benim için. Eşimle aynı anda bıraktık biz o yüzden daha kolay benim için. Evde sigarayı anımsatacak hiçbir şey yok.

Dün gece ilk kez rüyamda sigara içtiğimi gördüm.

Çok tebrik ederim. Umarım ben de devam edeceğim. Hem daha sağlıklı bir yaşam, daha güzel bir cilt hem de maddi-manevi rahatlık için.

Okudum, resmen o sıkıntılı anlarını hissettim. Bazı durumları resmen benzeştirdim hatta. Örnek vereyim; Hafta içi eşimin ablası gelecek ve biz birlikte sigara içmeye bayılıyoruuuuz. Onunla bir tane içerim belki diye kuruyordum kafamda. Ama yazılarını okuyunca vazgeçtim. Bu gerçekten zor olcak benim için. Eşimle aynı anda bıraktık biz o yüzden daha kolay benim için. Evde sigarayı anımsatacak hiçbir şey yok.

Dün gece ilk kez rüyamda sigara içtiğimi gördüm.

Çok tebrik ederim. Umarım ben de devam edeceğim. Hem daha sağlıklı bir yaşam, daha güzel bir cilt hem de maddi-manevi rahatlık için.
İnşallah başarırsın.
Sigarayı bırakmak imkansı değil.
Benim eşim sigara içiyordu. O içerken bıraktım ben. Evde her daim sigara vardı yani.
Eşinle beraber bırakmaya çalışmak büyük avantaj senin için.

Ben sucugu dilimleyip buzlukda saklıyorum ama zararı varmı bilmiyorum
Arastırmak lazım

yok sağlıktan ziyade tadı bozuluyo diye duymuştum..ama bak sen koyuyomuşsun,demek bi sıkıntı olmuyo
M maviduvar1 tebrik ederim,sende sigarayı bırakabilen kahramanlardansın demek..bende bir bakayım konuna,belki sebep olur banada

Selam canlar,nasilsiniz.Bugun yorucu bir gundu.isler Gucler bitmiyor,aksamustu ,Liste yapip alisverise ciktim,en lazim olanlari alip geldim.onlari bitirip ,iyice dolabi bosaltip oyle cikicam birdahaki sefere.cebimde 5liram kald.haftaya param gelixor,alacaklarimida aldim,belki ekmek sut alinir o kadar.

Kızlaaaarr şu an çok mutluyum tam birikim yapmaya başlıyorum derken alt komşum bugün bana geldi, apartman günü yapıyoruz katılır musın dedi, eşimle görüşeyim olur inş dedim

Eşim az evvel işten geldi, konuştuk, tamam gir dedi zaten gurbetteyiz ya sana değişiklik olur sosyalleşirsin felan dedi çünkü malum çalışan bayanların çok olduğu apartmanlarda komşuluk ilişkileri zayıf ve resmi
Böylelikle sık görüşürüz hem de para biriktiririm
150 tl miş, 9 kişiyiz
Gerçi pasta börek yapmayı bilmiyorum çok fazla o nedenle o kadar insanı nasıl ağırlıcam diye geriliyorum bi de doğumum yaklasıyo ama Allah büyük hayırlısı

Kızlaaaarr şu an çok mutluyum tam birikim yapmaya başlıyorum derken alt komşum bugün bana geldi, apartman günü yapıyoruz katılır musın dedi, eşimle görüşeyim olur inş dedim

Eşim az evvel işten geldi, konuştuk, tamam gir dedi zaten gurbetteyiz ya sana değişiklik olur sosyalleşirsin felan dedi çünkü malum çalışan bayanların çok olduğu apartmanlarda komşuluk ilişkileri zayıf ve resmi
150 tl miş, 9 kişiyiz
Gerçi pasta börek yapmayı bilmiyorum çok fazla o nedenle o kadar insanı nasıl ağırlıcam diye geriliyorum bi de doğumum yaklasıyo ama Allah büyük hayırlısı
Bak ne güzel oldu iste isteyince hersey oluyo kapılar aciliyo
Pasta borek konusuna takilma
Elimden geldigince dilersen tabiki detayli anlatip tarif verebilirim sana
Salata,kek,borek,kurabiye arsivim saglam sayilir ;)
İstediginde bir menu ayarlariz sana malzeme yapilis hallederiz

Bizde gun bitince tekrar devam edicez ama mayista bitiyo bizim ki

150 tl miş, 9 kişiyiz
Bende gün olsada katilsam valla burda kim kime dum duma gören komşu selam vermekten aciz
Hem eline toplu para geçer ne güzel

Bak ne güzel oldu iste isteyince hersey oluyo kapılar aciliyo
Pasta borek konusuna takilma
Elimden geldigince dilersen tabiki detayli anlatip tarif verebilirim sana
Salata,kek,borek,kurabiye arsivim saglam sayilir :KK66:
İstediginde bir menu ayarlariz sana malzeme yapilis hallederiz

Bizde gun bitince tekrar devam edicez ama mayista bitiyo bizim ki

Evet canım ya, birikime niyet edince Allah karşıma neler çıkarıyo:) çok şükür
Sağol canım düşünmen yeter zaten gün bende olunca sorarım size ne yapayım diye:oops:altı üstü bigün atlatırım inş, çok misafirim gelmediğinden misafir ağırlamaya alışamadım, burda kimsemiz yok :KK61:hem misafir berekettir derler

Eve
Ayyy canlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden
Ben bu topiği çok sevdim yaa
Okumadan duramıyorum
Alıştım :)
Evet samimilik iyi... :) birde herkes tr_lelli tr_lelli gibi olamaz... Başı çekiyor... :) zaten bir grup içinde illa başı çeken millet etrafına toplayan bir kişi mutlaka oluyor :)

Evet canım ya, birikime niyet edince Allah karşıma neler çıkarıyo:) çok şükür
Sağol canım düşünmen yeter zaten gün bende olunca sorarım size ne yapayım diye:oops:altı üstü bigün atlatırım inş, çok misafirim gelmediğinden misafir ağırlamaya alışamadım, burda kimsemiz yok :KK61:hem misafir berekettir derler
Hallederiz cnm uzulme bizler varız
Kendini yalnıZ hissetme sakın.
Eve
Evet samimilik iyi... :) birde herkes tr_lelli tr_lelli gibi olamaz... Başı çekiyor... :) zaten bir grup içinde illa başı çeken millet etrafına toplayan bir kişi mutlaka oluyor :)
Seninde cana yakınlıgınla alakalı canım
Topiginde buna izin vermeseydin bu kadar samimi yazmazdım ben hepinizi cok sevdim

Günaydın..Çok feci grip oldum yaa.
Ben eşime doğum günü hediyesi almıştım telefon,şu faturayla beraber ödenen..225 lira ayda..Bu ay unuttum ben onu..Kendi taksitim 200 kalmıştı,bu ay onu bitiririm diyodum da zor o iş..Anca telefonu ödiycem..İkinci doğum günü geliyo,söylesemde gerisini omu halletse acaba yaa..1 yılı daha var..

Ge
Günaydın..Çok feci grip oldum yaa.
Ben eşime doğum günü hediyesi almıştım telefon,şu faturayla beraber ödenen..225 lira ayda..Bu ay unuttum ben onu..Kendi taksitim 200 kalmıştı,bu ay onu bitiririm diyodum da zor o iş..Anca telefonu ödiycem..İkinci doğum günü geliyo,söylesemde gerisini omu halletse acaba yaa..1 yılı daha var..
Geçmiş olsun canım...

Back