• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Kanka @mandaliina maası almıs ıslatcaz
Discoya
En pahalı neyse onu ye ic tamam mı
Hiiic yemeklere bakma direk para kısmına bak menude :))

Disco da yemek yeniyomuydu ya!
disco dıptıs dıptıs zıplanan yer tr_lelli tr_lelli mmmm ama ufacık meyve tabağına bile çeyrek altın muamelesi yapıyolar :KK45:
sorarız en pahalısı hangisi diye ona göre sipariş veririz yada menüyü getirrrr deriz tüm menüyü masaya dizsinler uleynnn!!!
:cool:
Feraceli Feraceli mmm de gelsinn.. diskoya gidiyoz pampa süslen püslen gelllll :KK73:
biz orayı sıra gecesine çeviririz benceeee :KK53:

Bebek odası için hello kitty halı bakıyorum isimli halılar 500 tl affedersiniz oha:KK57::KK57:

Bebek odası hazırlamak ne kadar zor

Sağlıkla gelsin.

Madame Coco'dan almıştı bir arkadaşım. Pudra pembesi ve krem iki tane. İndirim dönemleri oluyor o araya denk getirdi. Hem çok sade hem zarif olmuştu.

ben geldimmm .dün bime gittik baska market yok malum en lazim olanlari aldim 75 tl gitti kredi kredi karti borcumuz bitti bu ayy cok sukur 15 su 62 telefon 45 elwktirik faturasi yatirdik 500ev kirasi derken birikim ayirdim az ama dun kumbarama baktim tam bir ayda 117 tl birikmiss.aralik ayiii super olacak cunku yeniyila borcsuz girecez insallah esim ayda 1500 atariz diyor zaten krediye kesiliyordu okadar ,Allah kimseyi borclu etmesin cokk zorrr

Borçlu olmak değil de ödeyebilme gücü nasip etsin Rabbim. Bizim kredi borcumuz var 13 ay ödedik hiç sıkışmadan şükürler olsun, 23 ay daha var. Hep aksatmadan ödeyebilmek için dua ederim. Hayırlısı ile bitecek inşallah.

Kredi kartı bana daha ezici geliyor.

Gözünüz aydın. Gelsin birikimler : )

ben geldimmm .dün bime gittik baska market yok malum en lazim olanlari aldim 75 tl gitti kredi kredi karti borcumuz bitti bu ayy cok sukur 15 su 62 telefon 45 elwktirik faturasi yatirdik 500ev kirasi derken birikim ayirdim az ama dun kumbarama baktim tam bir ayda 117 tl birikmiss.aralik ayiii super olacak cunku yeniyila borcsuz girecez insallah esim ayda 1500 atariz diyor zaten krediye kesiliyordu okadar ,Allah kimseyi borclu etmesin cokk zorrr
Amin cnm amin.
İnsallah borc bitincr elde kalıyo bisiler

Esim cok yemek sectiginden her istedigim yemegi malesef ayıla bayıla yapamiyorum
Hep ölcü azaltarak,oglumla bana göre minnak minnak yapiyorum
Canım dereotlu pogca ve bulgur köftesi istedi mesela
Az az yapiyorum ama ne olur yesede beraber yesek
Ona ayrı yemek yapmam gerekiyo
Onun yedigi seyler cok az ve belli seyler ben bıkıyorum onun yediklerini yemekden
Hep oglumla bana ayrı seyler yapıyorum
Sonra bi suru cesit oluyo evde
Nolcak bu halim bakalım

Seni çok iyi anlıyorum @tr-lelli
Benim eşimde yemek seçer sebze pek sevmez yesede mırın kırın eder
Daha çok etli yemek arar
Oğlum daha küçük ama oda sulu yemek yemez makarna pilav mantı ister
Çok zor hergün şaşırıp kalıyorum

disco dıptıs dıptıs zıplanan yer tr_lelli tr_lelli mmmm ama ufacık meyve tabağına bile çeyrek altın muamelesi yapıyolar :KK45:
sorarız en pahalısı hangisi diye ona göre sipariş veririz yada menüyü getirrrr deriz tüm menüyü masaya dizsinler uleynnn!!!
:cool:
Feraceli Feraceli mmm de gelsinn.. diskoya gidiyoz pampa süslen püslen gelllll :KK73:
biz orayı sıra gecesine çeviririz benceeee :KK53:
Diskomu :D oyee oyeee kop koppp :D

Esim cok yemek sectiginden her istedigim yemegi malesef ayıla bayıla yapamiyorum
Hep ölcü azaltarak,oglumla bana göre minnak minnak yapiyorum
Canım dereotlu pogca ve bulgur köftesi istedi mesela
Az az yapiyorum ama ne olur yesede beraber yesek
Ona ayrı yemek yapmam gerekiyo
Onun yedigi seyler cok az ve belli seyler ben bıkıyorum onun yediklerini yemekden
Hep oglumla bana ayrı seyler yapıyorum
Sonra bi suru cesit oluyo evde
Nolcak bu halim bakalım

Benim esim yemek secmiyo ama her yemegin yanına pirinc pilav istiyo bende pilav yapmaktan bıktım

Borçlu olmak değil de ödeyebilme gücü nasip etsin Rabbim. Bizim kredi borcumuz var 13 ay ödedik hiç sıkışmadan şükürler olsun, 23 ay daha var. Hep aksatmadan ödeyebilmek için dua ederim. Hayırlısı ile bitecek inşallah.

Kredi kartı bana daha ezici geliyor.

Gözünüz aydın. Gelsin birikimler : )
Amin canim o kredi kartindan neler cektik birbilsen 7 bin limitliydi 7 binde boec vardi en son borc azalinca esime kartin limitini 500 tl ye dusurttum bu ay 97 tl odedik ve bitti esim kırip atayim mi diyor at desim bende :)

Amin canim o kredi kartindan neler cektik birbilsen 7 bin limitliydi 7 binde boec vardi en son borc azalinca esime kartin limitini 500 tl ye dusurttum bu ay 97 tl odedik ve bitti esim kırip atayim mi diyor at desim bende :)

Ne guzel bende gorebilecekmiyim o gunleri:((

Ne güzel
Bende çok istiyorum kredi kartından kurtulmak

hanimlar ben normalde saglil memuruyum maasin onlisans oldugum icin2,400 esim de 3000 aliyor biz o kadar savurduk ki anlatamam neler neler asla kiraciysniz ve tayinciyseniz herseyi almayin doldurmayin cunki esyalar orda burda mahfoluyor .O kadr savurgandik ki herhafta disarda yemek yemeler magaza magaza dolasmalar gereksiz bisuru sey almalar simdi evde ucretsiz izindeyim 1 yildir ve maas almiyorum o kadar sıkistik ki kese sacma sapan seyler almasaydim diyorum insallah ise basladigimda bu hataya dusmeyecwgim insallah neyseki yasimiz gencken anldik kiymetini paranin

Kredi kartı berbat birsey, allah tez zamanda borcunu bitirmeyi nasip etsin borçlu olanlara, bende de öyleydi, maaşımI alınca direk karta veriyordum. E mecbur bu sefer herseyi yeniden karta yükleniyordum. Kısır döngüye dönüyordu artık iş. En sonunda kredi çekip kapatmıştim ama hiç harcama yapmadım sonrasında, her ay belli miktar kredi ödedim sadece. Şimdi hiç kullanmıyorum.

Seni çok iyi anlıyorum @tr-lelli
Benim eşimde yemek seçer sebze pek sevmez yesede mırın kırın eder
Daha çok etli yemek arar
Oğlum daha küçük ama oda sulu yemek yemez makarna pilav mantı ister
Çok zor hergün şaşırıp kalıyorum
Hic gocunmuyorum ne seviyosa yapmaya calisiyorum
Ama canimin cok istedigi seyler oluyo ve oglumunda tadindan mahrum buyumesini istemediklerim bunlari yapinca esim yemiyo ona da ayri yapmak zorunda kaliyorum
Ben et duskunu hic degilim 1ay yemesem aramam esim etobur
Oglumda kuzum neyi tattirabilirsem öyle buyuyo
Surekli pismeyen yemek pisse evde direk ben onu sevmem diyo
Daha tatmadan cunku pismemis evde
Esimin sevmediklerinden cok sevdiklerini saysam daha cabuk sayarim sanirim
Sarimsak,maydanoz,dereotu,baklagiller hic birini almim pisirmim istiyo
Kendime pisiiyorum ya o yenirmi diyo
Nebicim buyumus ben anlamiyorum.
Benim esim yemek secmiyo ama her yemegin yanına pirinc pilav istiyo bende pilav yapmaktan bıktım
Benimki makarnada yemiyo
Bulgur da yemiyo
Bende hep pirinc pilavı yapiyorum

Son düzenleme:
Hellokity hali bakanlar vardi kacirdim nickleri kusurabakmayin
Ben nacizane fikrimi soylicem (tabi kız cocuk annesi degilim kızlar farklidir belki)
Oglum dogdugunda binbir hevesle odasina bordur yapmistik esimle yapistirdik boyle ayicikli masallı
Sonra ayicikli bir hali ve tüllü dolap buyuyen yatak vs.
Bordurleri zamanla yirtti
Halisi oglum buyudukce oda da cok cocuksu kaldi
O tullu dolap oglum buyudukce hala bebek odası hissi vermeye basladi bana
Buyuyen yatagi lanet ötesiydi en buyuk pismanligimdi.
İste deneyimli olmuyosun ilk.
Buyuyen yataga hazir yataklar uymadi hazir yatak parasindan daha fazla para verdim yatak yaptirdim
Sonra o alt suntasi coktu elimde kaldi
Baza aldim o özel yatak uymadi
Tullu dolabı hepsini degistim.
Daha genc odasina yakin bir oda yaptim.
İlerde tekrar oda yapabilcek alabilcek gibiyseniz hevesinizi alin ama genc odası olarakda kullanacaksiniz bence daha sade, daha orjinal seylere yönelin derim.

Bu arada sadece benim deneyimim bu tabiki siz bilirsiniz :KK66:

Kredi kartına gelince, varlığını bile unutuyorum. İlk kez bu ay misafirlerimiz sebebi ile 900 tl civarını buldu kart, o bile rahatsız ediyor. Ödesekte kurtulsak modundayız.

Bozuk para kavanozum yarısına kadar doldu. O kadar istiyorum ki bir an önce dolmasını. Ne kadar çıkacağını çok merak ediyorum.

Back