birikim yapabilmenin yolları

Cok gecmis olsun salgin var ve uzun suruyo dikkat edin

tr_lelli canım nasılsın... Dun gece rüyamda gördüm seni...
Hayırlara vesile olsun canım

Günayydıgggnnn

Bir pazarım bilem yok diye yakınıyorum ya valla yok billa yok
Calıssam belki olurdu
Yine erkenden pıt ayaktayım
Nasıl robotlasmıssam artık gec saate kadar uymamak uzerine lanetlendim sanki.

Herkesler uyurken mutfagi toparladım bende
Kirli toparladım
Temiz camasır topladım katladım
Kahvaltidanda yeni kalktık.
Herkes tok inine cekilmis halde asayisberkemal

Bugun buranın pazarı 50tl koyar cebime giderim yine
Bu hafta sebzelik bisi bakmıcam
Balık ve keyfe gidiyorum.
Öyle gezicem bos bos.

2 arkadasima ev gormeye gidicem(biri ev aldı digeri evlendi)
Hediye almam gerek

Karsi komsumun kizi dogum yapcak sadece hediye alsam olur mu? Sizce akıl verin
Yoksa hediye+ para mı verim
Kafam karisti
Hediyede yelek+corap+kulotlu corap+elbise ve zibin alıcam
Cunku samimiyiz ayip olur tek parca bisi alsam.

Bu hediye seysilerini hic sevmiyorum
Begenir mi?
Az mı oldu?
Evinde varmiydi ki?
İsine yarar mı ki kafam karisiyo

Evet... Bir aldın mı daha da alasın geliyor.. Şimdicyine param olsa da gidip alsam diyorum. :)

Samimiyseniz ve alacakların (veya aldıkların) buysa yeterli bence... Ama şöyle bir durumda var yine hediye tarzı getiren olur gibi geliyor bana... Yani birde çabuk buyuyorlar... Ay benimde kafam karıştı şimdi :)

Merhaba kızlar
Ben Maşa almak istiyordum ya bime 20 tl ye Maşa gelmiş heıfer marka,normalde böyle ürünleri Pahalı alırım ama Arkadaşımın bi tane vardı 20 liralık bişey çok güzel yapıyordu
Alsammı sizce memnun kalır mıyım
Yoksa netten 100 küsürlü aletlere para vericem

Hediye için okadar Düşünme canım hepsi kullanılmıyor zaten bir kısmı hediye gidiyor,düşündüğün hediye güzel bir de tatlı yaptırırsın giderken bukadar:)

Bende duzleştiriciyi a101den aldım. 12.95 e. Led ekranı filan yok ama en azından işimi görür... Markası da sinbo. Markaya pek takılma yani. Onların getirdiği urunler genelde kaliteli oluyor.

Hediye için okadar Düşünme canım hepsi kullanılmıyor zaten bir kısmı hediye gidiyor,düşündüğün hediye güzel bir de tatlı yaptırırsın giderken bukadar:)
Aslında olabilir
Hediye + yicek bisi yapabilir yada hazır alabilirim.
Para versem durumu kötü degil yani ihtiyaclarini alabilir zaten kendisi
Kız bebek elbiselerine hevesim var kendim secmek almak hosuma gidiyo aslında ondan hemde hevesimi alıyorum
Yelegini aldım
Gerisini de ciktikca alirim aralıkda dogum yapacak ondan acele etmiyorum

Ev alan ve evlenen arkadasima aklimda pasta tabagi ve sutlu kahve fincanı var(fikrim degismezse) cok kullanılan seyler
Yani bana en lazım olanlardan en cok kullandıklarimdan yola cıkıp dusundum.
Bebise minnak elbiseler ilgimi cok cekiyo ya
İlla cok getiren olur ama ne bilim boyle para vermek benim hosuma gitmiyo alismamisim
Al para naparsan yap gibi özensiz geliyo bana
Ben evlendigimde hic oyle hediye ev gormesi falan cok olmadı
Ama ben bu konularda biraz hassasım sanırım.
Elim bos gidemem zaten alısmamısım.
Aslında hediyeye maddi bakılmamalı dusunulup alınmıs manevi degerle bakılmalı bundan yanayım.

Begenmeyenlere,dudak buzenlere sinir oluyorum.

Tabi orası ayrı... Dudak bukenlere bende sinir oluyorum... İnsan duşunmuş almış der wn azından :)

Ben de para çok yakınım olduğunda kardeş kuzen gibi öyle veriyorum ya da ikinci üçüncü çocuğu olduğunda kıyafetleri çok oluyor para vermem onları da memnun ediyor ihtiyaçlarını karşılıyorlar,tabi durumu iyi değilse
Ev için hediyeye çok alternatif var herşey olabilir
Pasta tabağı,fincan doğru düşünmüşsün canım

Bugün 2000 tl kredi kartına yatırdık
1000 tl araba taksidi yatırdık
800 tl ev kirasına ayırdık
190 tl bebek odası perdesi için ödedik

Totalde bugün 1 saat içinde 3990 tl parayı uçurduk gel de bu devirde birikim yap, valla bazen çok karamsarlaşıyorum

Yarın 150 tl güne verilcek

Eşimden 100 tl kopardım onu da kenara attım

Iyi yönden düşün karamsar olma canım 1000 kredi oduyosunuz ve onun karşılığında elinizde araba var
2000 kredi kartı çok değilmi taksit mi çok yoksa aylik tüm ihtiyaçlarınızı kredi kartıyla mi yapiyosunuz
Bende yeni yeni biriktirmeye başladım hayalde olsa 10 bin civarı biriktirp araba almak hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…