• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

ben o makineye hiç cesaret edemiyorum. kendime güvenemiyorum yani
yünlüler filan çekebiliyormuş, dikkatli kullanmak gerekiyormuş
birikimci hatun özrengin kullanıyor, memnun olduğunu söylüyordu
bir arkadaşım da kışın kullanıyordu, yazın çamaşırlar hemen kuruyor, elektrik tasarrufu olsun diye yazları çamaşırı asıyordu
valla canım ben de biraz çekiniyorum ama almaya kesin niyet ettim, nedenlerine gelince;
evde iki kedimiz var, eşim ve benim de saç ve tüy dökme sorunumuz var; bu makinalar kıyafetlerin üstündeki tozları, tüyleri arındırıyormuş
ütü yapmaktan nefret ediyoruz, eğer doğru programda kurutur hemen bekletmeden çıkarırsak ütü olayı da büyük oranda ortadan kalkabiliyormuş

Afiyet olsun cnm. Bir ara bende denerim.
YAşadığım şehir nedeniyle sanırım. kurutma makinesini ben pek gerekli bulmuyorum. Birde benim aldığım bütün kıyafetlerin etiketinde kurutma makinesinde kurutmayınız yazıyor ya :)
bizim burada maalesef çamaşır kurutmak büyük dert. evin bir odası tamamen bu işe tahsisli. bıktım artık.

marka ve modeli nedir acaba? kararsız kaldım ben hangisini alacağımda

Arçelik aldım ben canm
memnunum modeli aklımda değil akşam bakarım
annem de bosch kullanıyor o da memnun
ilk başta bende olumsuz şeyler duydum
Ama kıyafetlerin tozunu topluyor
ütülenecek ürünü çıkarım hafif nemliyken ütüle bişey olmuyor
benim oturduğum semtte kentsel dönüşüm var
inanın yazın bile kuruttum
dışarı assam inşaat tozundan leş gibi oluyordu
denildiği gibi faturamı da kabartmadı

Arçelik aldım ben canm
memnunum modeli aklımda değil akşam bakarım
annem de bosch kullanıyor o da memnun
ilk başta bende olumsuz şeyler duydum
Ama kıyafetlerin tozunu topluyor
ütülenecek ürünü çıkarım hafif nemliyken ütüle bişey olmuyor
benim oturduğum semtte kentsel dönüşüm var
inanın yazın bile kuruttum
dışarı assam inşaat tozundan leş gibi oluyordu
denildiği gibi faturamı da kabartmadı
akşam bakıp modelini yazarsan çok minnettar olurum. acaip kafam karıştı hangi marka alacağım konusunda. eğer Arçelik de bosh ile aynı işi görüyorsa boşa para vermek istemiyorum

Günü sıfır harcamayla kapadım ve kumbarayıda patlattım :KK76:
Henüz sayamadım ama bu sefer cıkan para 500 ü gecmez.
Yarın tam olarak sayıp resmini eklerim.
Birde lazer icin klinikle gorusmeye gittim. Seans başı 500 istedi. Ama pesin odeme yaparsaniz 6 seans 1900 TL dedi. Biraz düsünüp karar vericem

Günü sıfır harcamayla kapadım ve kumbarayıda patlattım :KK76:
Henüz sayamadım ama bu sefer cıkan para 500 ü gecmez.
Yarın tam olarak sayıp resmini eklerim.
Birde lazer icin klinikle gorusmeye gittim. Seans başı 500 istedi. Ama pesin odeme yaparsaniz 6 seans 1900 TL dedi. Biraz düsünüp karar vericem
oh ne guzel bereketli olsun. lazer isini ben de dusunuyorum bu aralar ama bir yandan da idare edebildigim kadar edeyim masraf cikarmayayim diyorum. bu bahsettigin fiyat hangi bolgeler icin?

Kizlar bimden scarlet ped aldim tasarruf yapayim diye. Esim israrla alma uc kurus kar yapacam diye dedi. aklima tukureyim. ne kadar kotu olabilir ki diye dusundum ama hic begenmedim.son zamanlarda yaptigim en buyuk alisveris hatasi oldu. yillarca orkide bosa para vermemisim. resmen kendimden tiksindirdi bu ped beni. demek ki neymis, herseyden tasarruf edilmiyormus.

oh ne guzel bereketli olsun. lazer isini ben de dusunuyorum bu aralar ama bir yandan da idare edebildigim kadar edeyim masraf cikarmayayim diyorum. bu bahsettigin fiyat hangi bolgeler icin?

Kizlar bimden scarlet ped aldim tasarruf yapayim diye. Esim israrla alma uc kurus kar yapacam diye dedi. aklima tukureyim. ne kadar kotu olabilir ki diye dusundum ama hic begenmedim.son zamanlarda yaptigim en buyuk alisveris hatasi oldu. yillarca orkide bosa para vermemisim. resmen kendimden tiksindirdi bu ped beni. demek ki neymis, herseyden tasarruf edilmiyormus.

Tüm bacak koltuk altı ve genital.
Bende kotexden başka bir sey kullanamıyorum. Bir kac marka denedim ama kesinlikle olmadı. Bu yüzden haklısın bazı şeylerde aldıklarımızdan şaşmamak gerekiyormuş.

Tüm bacak koltuk altı ve genital.
Bende kotexden başka bir sey kullanamıyorum. Bir kac marka denedim ama kesinlikle olmadı. Bu yüzden haklısın bazı şeylerde aldıklarımızdan şaşmamak gerekiyormuş.
peki hangi aleti kullanacakmis? simdilerde bi buz lazer cikmis cok iyiymis ama dehset pahali.
Bir daha tövbe scarletin önünden gecmem. plastik buzdolabi poseti geciririm camasira daha iyi valla

2016-11-01 00.33.43.jpg

Kumbarayı patlatmanın haklı gururunu yaşıyorum.

550 TL ve 165 euro çıktı içinden.
Allah bereket versin inşallah.
Birde epeyi 5 kuruş 10 kuruş çıktı. Ama onları saymadım.

Yarın bankaya yatırıp gram altın alıcam. Dövizler ile ilgili henüz ne yapacağıma karar vermedim. Ay sonuda 220 euro daha gelicek bir yerden. Bozdurup gram altın mı alsam yoksa euro olarak bankayamı yatırsam siz ne dersiniz.

Eki Görüntüle 1905785

Yarın bankaya yatırıp gram altın alıcam. Dövizler ile ilgili henüz ne yapacağıma karar vermedim. Ay sonuda 220 euro daha gelicek bir yerden. Bozdurup gram altın mı alsam yoksa euro olarak bankayamı yatırsam siz ne dersiniz.

Bereketli olsun
Bence euro kalsın
Yeni birikimlerle biraz da dolar yaparsınız
3 çeşit birikiminiz olur

sabah sabah beni gülümsettiniz
eşiniz ne bilir ayol pedi :) biz bu konuyu hiç konuşmayız, adam bu güne kadar marketten bana ped almışlığı yok
bir gün lohusa geceliği aldım, yaşlı tezgahtar amcanın olduğu dükkana bile girmedi
dışarıda oyalandı :)

boşa giden paran için canını sıkma. eğer deneyimlemeseydin, hep aklında olacaktı alayım mı diye.
ben de orkid kullanıyorum. memnunum , bir kere koteks mi molped mi bir ey almıştım, orkide benziyordu
bir arkadaşımda genital bölgede sorun olmuştuu, dr ona orkid kullanma, naylonumsu olduğu için, sen daha çok pamuk olanlardan kullan demişti. o da ucuz içi pamuk olanlara geçip rahat etmişti.

bazılarının cilt yapıları farklı, kullanıp memnun kalıyorlar ucuz markalardan. ben de kaymıyor, toplanmıyor, emiciliğine bakarak tercih ediyorum.

lazer yaptırmayı düşünüyorsan bir an önce yaptır derim, yaptırmadığın sürece ağdacıya gidip zaten masrafın olacak, ya da şimdiden yaptır, uzun yıllar kullan ki paranın karşılığını almış ol. bir araştır derim. çocuk da yoksa, gebelikten önce halletmiş olursun

sabah sabah beni gülümsettiniz
eşiniz ne bilir ayol pedi :) biz bu konuyu hiç konuşmayız, adam bu güne kadar marketten bana ped almışlığı yok
bir gün lohusa geceliği aldım, yaşlı tezgahtar amcanın olduğu dükkana bile girmedi
dışarıda oyalandı :)

boşa giden paran için canını sıkma. eğer deneyimlemeseydin, hep aklında olacaktı alayım mı diye.
ben de orkid kullanıyorum. memnunum , bir kere koteks mi molped mi bir ey almıştım, orkide benziyordu
bir arkadaşımda genital bölgede sorun olmuştuu, dr ona orkid kullanma, naylonumsu olduğu için, sen daha çok pamuk olanlardan kullan demişti. o da ucuz içi pamuk olanlara geçip rahat etmişti.

bazılarının cilt yapıları farklı, kullanıp memnun kalıyorlar ucuz markalardan. ben de kaymıyor, toplanmıyor, emiciliğine bakarak tercih ediyorum.

lazer yaptırmayı düşünüyorsan bir an önce yaptır derim, yaptırmadığın sürece ağdacıya gidip zaten masrafın olacak, ya da şimdiden yaptır, uzun yıllar kullan ki paranın karşılığını almış ol. bir araştır derim. çocuk da yoksa, gebelikten önce halletmiş olursun
biz eşimle birlikte markete gidiyoruz, dolayısıyla her şeyi birlikte alıyoruz, haliyle görüyor. biraz da çok bilmiştir sağolsun her şeyi bilir:KK45:
lazer işini düşünüyorum haklısın çocuk olmadan. ama emin olamıyorum. küçük bir yerde yaşıyorum, güzellik salonlarına güvenemiyorum.

Eki Görüntüle 1905785

maşallah bereketli olsun

Günaydın kızlar,
Akşam yemeğe misafirimiz varmış. Bu yüzden sabah derslerine gidicem.

Çıkıncada markete uğramam lazım.
Pilavlık pirinç, çiğ köfte, şalgam, baklava alıcam.

Menümüz istek üzerine seçilmiş.
Sulu köfte,
Taze fasulye,
Nohutlu tavuklu pirinç pilavı,
İçli köfte,
Köz patlıcan salatası,
Yeşil salata,
Ayran

Yemekten sonraki çerez yerine çiğ köfte şalgam.

Sonrada çay, kahve, tatlı faslı olacak

Menü çok karışık ama misafirimiz yurt dışından geldi. Her sene geldiginde böyle karışık bir sofra kuruluyor. :KK48:

Eki Görüntüle 1905785

ne kadar zamanda aciyorsun kumbarani?

Back