• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Janita Janita canım baban nasıl oldu... Ne zamandır girmiyorum
babam gün geçtikçe iyiye gidiyor canım. yoğun bakımdan servise aldılar artık. bu şekilde giderse önümüzdeki hafta çıkaracaklarmış. fizik tedavisi olacak ve evde egzersizleri. çok şükür bin şükür. allah bize bağışladı:nazar:

Günaydın kızlar
çok yorgunum
pazar gününe de kardeşime baby shower yapıcam
Temizlik hazırlık çok işim var
işten çıkınca akşamları yapmam lazım
bir liste oluşturayım da günlere böleyim işleri
ikramlık olarak da ne yapsam ya

Kızlar günaydın.
Bu aralar hiç yazamıyorum ama sizi takipteyim.
En son geçen ay öğrenim kredisinin faizini yatırmıştık. 7500 tl civarı.
O gün bugündür birikim yapamıyorum çünkü hep bebeğin ihtiyaçlarını alıyoruz.
Bütçeyi bebiş belirliyor artık :)
Allah onlara sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler versinde her şey olur
Hem borçları ödemişsin ya o en büyük birikim

günaydın kızlar..Çok şükür sendromsuz bir haftaya başladım ben şimdilik..bu hafta fazla iş yok :) Hatta bugünü dinlenmekle geçiricem iş yapmıcam..Hafta sonunun yorgunluğunu çıkarmam lazım:KK71: Ayın da son günü zaten..neyseki bitti bu ay yeni ay için birikim başlasın :) ekim için 1500 birikim atmıştım.200 tl kullandım ordan bunada şükür çünkü bikaç beklemediğim ekstra falan çıktı.. bu ay o kullandığım 200ü de atıp 1700 hedefledim bakalım hadi hayırlısı :KK9::KK9:

Günaydın kızlar
çok yorgunum
pazar gününe de kardeşime baby shower yapıcam
Temizlik hazırlık çok işim var
işten çıkınca akşamları yapmam lazım
bir liste oluşturayım da günlere böleyim işleri
ikramlık olarak da ne yapsam ya
cup kek, hindistan cevizli toplar,ccco star kurabiye,makarna salatası,sosisli milföy,poaça ,kısır.. benim aklıma gelenler bunlar oldu

merhaba hanımlar
bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk merak etmiş sağolsun :) ne zamandır giremiyorum. bi hafta eşimin abisinin düğünü vardı memleketteydik. geçen hafta işim çok yoğundu. aralarda burayı okudum ama yazacak fırsatım olmadı. bu hafta da salıdan sonra izinliyim. evde kuzumla olacağım inşallah.

memleketten annem de kayınvalidem de erzak doldurdular maşallah. şu an buzdolabının buzluğu, kiler dolabı, derin dondurucu, hepsi ağzına kadar dolu bin şükür. ayrıca memlekette pazar yaptık ve bitmeye yakın deterjanlarımızı da yedekledik.

kredi kartı borcumuzu bitirdik çok şükür. mayıs ayından beri bu yüzden biraz sıkıntıdaydık. çok şükür bundan kurtulduk.

öğrenim kredisi borcum vardı. yapılandırdık. galiba 2 ayda bir 1000 tl ödeyeceğim. 2017'nin sonunda bitecek inşallah. bunun dışında bi 3000 tl borcumuz var. bir de ev kredisi var sürekli ödediğimiz.

Bu ay bi 260 lira ödemem var yine öğrenim kredisi borcu. Birikim bile yaptım bu ay, 1 gram altın aldım bankadan. kızımın kumbarasına da 60 lira attık.

diğer topiği de oku oku bitremedim :))

Kızlar günaydın.
Bu aralar hiç yazamıyorum ama sizi takipteyim.
En son geçen ay öğrenim kredisinin faizini yatırmıştık. 7500 tl civarı.
O gün bugündür birikim yapamıyorum çünkü hep bebeğin ihtiyaçlarını alıyoruz.
Bütçeyi bebiş belirliyor artık :)
en önemli yatrım bebeğe yatırım :)

eylul sena eylul sena teşekkür ederim canım
Kısır ve makarna salatası da tamamdır
poğaca yerine börek düşündüm
elmalı kurabiye de aklımda vardı
şu cocostar kurabiyeye bakayım bi neymiş
tabi çocukla yapmak için zaman da bulsam süper olacak

Janita Janita tekrardan geçmiş olsun canım... hanımlar help... bankada hesap açtım ve internet bankacılığı için şifre aldım... kuveyt türkte. şimdilik hesabıma 30 tl attım. hiç bi hesap açmadan galiba döviz satımı yapabiliyor muyuz?

bundan sonra maaş bankamız yapı kredi olmuş. en son 97 yılında kullanmıştım o bankayı
altın alım satımı şu aralar yapamam ama yıl başından sonra almaya başlarsam makas farkı nasıl?
ya da aylık belli bir kesinti yapıyor mu? vakıfbank yapıyordu?
bu banka ile çalışanlar var mı,,,,, mennuniyetiniz nedir?

tam kredi kartındaki borçları bitirdik diyordum yeni bir ihtiyaç çıktı. çamaşır kurutma makinası almak istiyoruz. haftasonu evde çamaşırdan illallah geldi.

tam kredi kartındaki borçları bitirdik diyordum yeni bir ihtiyaç çıktı. çamaşır kurutma makinası almak istiyoruz. haftasonu evde çamaşırdan illallah geldi.
ben o makineye hiç cesaret edemiyorum. kendime güvenemiyorum yani
yünlüler filan çekebiliyormuş, dikkatli kullanmak gerekiyormuş
birikimci hatun özrengin kullanıyor, memnun olduğunu söylüyordu
bir arkadaşım da kışın kullanıyordu, yazın çamaşırlar hemen kuruyor, elektrik tasarrufu olsun diye yazları çamaşırı asıyordu

sempatik_kiz sempatik_kiz patates püresinden pizzayı denedim süper oldu

kurutma makinesi gerçekten süper bir icat
2 yıldır kullanıyorum
yıka as kurumasını bekle yok
yıka, at kurutmaya, katla, yolla dolaba
üzerindeki tozları da çekiyor
ben çok memnunum

Afiyet olsun cnm. Bir ara bende denerim.
YAşadığım şehir nedeniyle sanırım. kurutma makinesini ben pek gerekli bulmuyorum. Birde benim aldığım bütün kıyafetlerin etiketinde kurutma makinesinde kurutmayınız yazıyor ya :)

Back