• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Bizim evdekiler yataş ama ne annem ne de ben memnunum. Çünkü evdekiler sert ve biz yumuşak yataklarda daha rahat ediyoruz. Özellikle anneminkini en yakınn zamanda değiştirmek istiyoruz. Onunda bel fıtığı varFerforje yatak içinde ikeayabakabilirsiniz genelde uygun oluyor orası

Canım onunda düğmeli olanları var. Düğmesini kapatırsan elektrik tüketmiyormuş

Kızsanda çekmeye çalış bence. Sonuçta ne kadar sinir etsede o para bizim cebimizden çıkıyor :)

Amin teşekkür
İnşaAllah en kısa zamanda yataklarınız değiştirirsiniz

Misafirlerimi ağırladım, şimdi kapıdan çıktılar.
Yorgunlukla hemen kendimi koltuğa attım.
Biraz dinlenip bulaşıkları halledicem
Akşamda arkadaşlarımla parka oturmaya gideriz muhtemelen onun içinde buzluktan kek çıkardım. Termosada kahve koydum mu tamamdır.
Böylece günü sıfır harcamayla kapatabiliyorum
:KK6:

Kuzenimin doğum günüydü sabahtan geldim. Hazırlıktı servisti, bulaşıklardı derken bittik yorgunluktan. Ama bu sayede günü sıfır harcamayla kapadım.
Gün sırası bendeydi bu ay, erteledim. Son kişi olarak ocak ayında alıcam.
Yarında epilasyon icin bir poliklinik ile görüşücem

Iyi aksamlar kizlar..hafta sonunu iple cekiyorum..hafta sonunda hic oturamiyorum ben yaaaa dun kızın gosterisi vardı..ordan gelince temizlik yaptim..sonrada binada gün vardi oraya gittim..Bugün evden hic cikmadim.. 0 harcamaaa..aferin bana:KK9::KK9: dün gece yaprak sardim..Bugün de yanina yoğurt corbasi baget kizartma yaptım..yemekten sonrada yarin için barbunya pisirdim..kızimin beslenmeye kek yaptim..mutfagi topladım yeni oturdum

Back