- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #10.161
3 çocukla sıfır harcama mümkün değil. çocugu olmayan nefsini köreltebilir ama çocuk da mümkün değilgünü sıfır harcamayla kapamak, benim için hayal, hatta hatta "mucize" :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 çocukla sıfır harcama mümkün değil. çocugu olmayan nefsini köreltebilir ama çocuk da mümkün değilgünü sıfır harcamayla kapamak, benim için hayal, hatta hatta "mucize" :))
Hayaller gerçekleştirmek içindir
3 çocukla sıfır harcama mümkün değil. çocugu olmayan nefsini köreltebilir ama çocuk da mümkün değil
Kesinlikle haklısın canım..israf etmediğimizde Allah daha çok bereketlendiriyor..birtek evde olmadığımız için bazen ekmekte hala israf oluyo ona da çok üzülüyorum
Bende geçen ekmekleri soracaktım. Dışı küflenmişti biraz... Annem atmış öyle olunca içim gitti resmen.. İçini ayırıp köfteye katmak için buzluğa atabilirdim.Kalan ekmeği buzluğa koyun
Sofrayı hazırlarken çıkarın 5-10 dakika içinde yumuşacık oluyor
Yatlar katlar aldım canım. Yakında villa alma gibi bi projem var.Bensendetutuklukaldim canım sen napıyorsun
Ev araba aldın da ondan biz fakirlerle muhattap olmuyo musun yoksa
Ooooo yaparsın sen :) benden sana kocaman bir borcamYatlar katlar aldım canım. Yakında villa alma gibi bi projem var.
Her ne kadar annemin borcamlarından gına gelmiş olsa daOoooo yaparsın sen :) benden sana kocaman bir borcam
Hadi yine iyisin
sempatik_kiz aslında antik tiyatroya geldim Alanya yolu üzerinde. Dedim ki sempatiğin gittiği dim çayı mıydı neydi oraya gitsek laflasak ne güzel olurdu. Sonra dedim çok iyi tanımıyo ki seni neden görüşsün :) öyle andım geçtim işte.
Evliler yada çocuklular için sıfır harcama zor tabi. Ben servisle işe gidiyorum öğle arasına da evden yemek götürürsem zor olmuyo :) benim için sıfır harcama demek o gün abur cubur yememek demek
Bende hep mütevazi dualar ederdim sonra biri Dedi Rabbime zor mu sanki büyük seyler iste diye
Ama nedense hala küçük şeyler istiyorum
Oluyo mu derseniz o da olmuyo :) bakalım zamanı vardır illaki
canın sağ olsun. her şeyden biraz. var yemez olmanın anlamı yokGünü sıfır harcamayla kapadım. Kumbarama birşeyler atamıyorum bu sıralar. Çünkü ev tadilatta ve bozuk paralara bile ihtiyacim var.
Azıcık olaydık iyiydi ya :) ne bitmez şeymiş bu tadilat bütün birikimi yedik ondan korkuyorum.canın sağ olsun. her şeyden biraz. var yemez olmanın anlamı yok
olsun mis gibi evin olacak, temiz temiz oturmanın keyfi başka. allah sağlık versin, yine biriktirirsin. senin çeyiz topiğine bilem baktım bi ara. tam yazacaktım işim çıktı, kaldı öyle. haklısın canım, giriş yapmadan okudum çoğunlukla. her gün her gün ne yazayım, bulamadım yaaAzıcık olaydık iyiydi ya :) ne bitmez şeymiş bu tadilat bütün birikimi yedik ondan korkuyorum.
iyice boşladın buraları farketmedim sanma
sonbahar depresyonu sanırım, bir içe dönüklük var bende. öyle uzaktan takiple yetindim işteyazarım inşallah, en azından selam vermek lazım haklısınHadi ya... Bi selam verir çıkarsın cnm, maksat yaşadığını bilelim
Inş tez zamanda hayırlısı ile biter tadilatiniz. Ben de borç yapmadan ins biriktirdiklerim ile tadilat yaptıracağı. Kendime 7 ay süre verdim birikim için...Azıcık olaydık iyiydi ya :) ne bitmez şeymiş bu tadilat bütün birikimi yedik ondan korkuyorum.
iyice boşladın buraları farketmedim sanma
Amin cnm cok tesekkur ederim. Tadilat gercekten cok yorucu bir süreç, hem maddi açıdan hemde manevi acidanInş tez zamanda hayırlısı ile biter tadilatiniz. Ben de borç yapmadan ins biriktirdiklerim ile tadilat yaptıracağı. Kendime 7 ay süre verdim birikim için...