birikim yapabilmenin yolları

Canım bu ay hepimiz öyleyiz. Sıkıntı yapma. Düzelir. Hepsi üst üste geldi de ondan boşver...

Hayırlı cumalar hanımlar,

Bu aralar hiç birikim yapamıyorum, dolayısıyla yazacak bir şeyler de olmuyor :)
Sadece kenara 200 tl para atmışım bu ay.
Bu arada öğrenim kredisi için eve maliyeden ödeme emri gelmiş, evde bulamayınca muhtarlığa bırakmışlar.
Gidip aldım evrakları, faizi silinmiş haliyle 14,915 tl borcum var :)
Pazartesi işten izin alıp vergi dairesine gidicez eşimle, bankada biriktirdiğim 10 bin tl vardı, onu peşin verelim kalanı yapılandıralım diyor eşim, %90 öyle yapıcaz.
Aralık ayında doğum yapıcam, onun içinde para ayırmamız lazım kenara, bebeğin eksikleri var vs vs.
Bol harcamalı günler beni bekliyor.

Merhabalar
Bende 400 tl.odeme yapcam.
Ekmek ve meyve alacagim.
Onun disinda bir harcamam olmaz.
Kumbaraya hiiiiiic bisey atamiyorum ekime insallah...

Dişçi randevum vardı.Rutin kontrol yapıldı. Hiç bir problem yokmuş.

Göz doktoruna gittim . Gözlük yazdı. Onu henüz almadım. Nerden baksan 400-500 TL ona gidecek

Birde cilt doktoruna gittim. Yüzüm için akne ilacı aldım. Muayne parasıyla birlikte 35 TL tuttu.

bende dün iki tane kumbara aldım birine kağıt para diğerine 1 tl atıcam
geçen sefer bozuk paraları bütünletemedim o yüzden bu sefer sadece 1 tl atıcam
100 tl zulaya attım
eşimle ortak hesap açmayı düşünüyoruyoruz birikimlerimizi oraya koyucaz sizce nasıl olur yoksa herkes kendisi mi biriktirsin

Esinizle uyumunuza bagli sonucta birlikte kullanilacaksa ortak hesap mantikli.ben bekarim ama birde sahsi biz kk sakinlerinden baska kimsenin bilmeyecegi bir zulaniz olsa fena olmaz
Bol bereketli birikimler

Ortak hesabınız olsun ama eşiniz doldursun. Siz zulanıza yatırım yapın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…