- 25 Mayıs 2013
- 13.915
- 20.296
- 598
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.061
Hamilelik ve doğum albümü içinFotoğraf çekimi ne için
ahahaha gaza geldim bileEki Görüntüle 1890289 Eki Görüntüle 1890290 Eki Görüntüle 1890292 Eki Görüntüle 1890293
Şunları da şöyle bi kenara koyalım. :)
Canım bu ay hepimiz öyleyiz. Sıkıntı yapma. Düzelir. Hepsi üst üste geldi de ondan boşver...günaydın kızlar..bende eylülü aşırı harcamayla geçirdiğim için bugünlerde takılamıyorum..sabırsızlıkla ayın çıkmasını ve yeni aya deşarj olmuş bi şekilde girmek istiyorum.. her ay 1500 tl en az atarken eylül ayında atamadığım gibi 700 de birikimden harcadım
doğru söylüyosun canım.. hayırlısı bakalım..Rabbim sağlık sıhhatten eksik etmesinde buanada şükür..Canım bu ay hepimiz öyleyiz. Sıkıntı yapma. Düzelir. Hepsi üst üste geldi de ondan boşver...
Esinizle uyumunuza bagli sonucta birlikte kullanilacaksa ortak hesap mantikli.ben bekarim ama birde sahsi biz kk sakinlerinden baska kimsenin bilmeyecegi bir zulaniz olsa fena olmazbende dün iki tane kumbara aldım birine kağıt para diğerine 1 tl atıcam
geçen sefer bozuk paraları bütünletemedim o yüzden bu sefer sadece 1 tl atıcam
100 tl zulaya attım
eşimle ortak hesap açmayı düşünüyoruyoruz birikimlerimizi oraya koyucaz sizce nasıl olur yoksa herkes kendisi mi biriktirsin
evet kesinlikle zula şart ama ortak hesapta kararsızım halaEsinizle uyumunuza bagli sonucta birlikte kullanilacaksa ortak hesap mantikli.ben bekarim ama birde sahsi biz kk sakinlerinden baska kimsenin bilmeyecegi bir zulaniz olsa fena olmaz
Bol bereketli birikimler
Senin eşin sabırdız değil miydi ya bu konuda.. Kumbaraya attığın parayı sıkıntı yapıyo diyodunevet kesinlikle zula şart ama ortak hesapta kararsızım hala
Ortak hesabınız olsun ama eşiniz doldursun. Siz zulanıza yatırım yapın bencebende dün iki tane kumbara aldım birine kağıt para diğerine 1 tl atıcam
geçen sefer bozuk paraları bütünletemedim o yüzden bu sefer sadece 1 tl atıcam
100 tl zulaya attım
eşimle ortak hesap açmayı düşünüyoruyoruz birikimlerimizi oraya koyucaz sizce nasıl olur yoksa herkes kendisi mi biriktirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?