- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Değil mi :) bu iyi günlerin kötü günleri de olacak. Yoksa nasıl altından kalkarız birikim yapmazsak :)Akbil kesinlikle iyi ya
Metroda benimde isime cok yariyo
Bazi seyleri esler babalar bilmesin zaten
TabikiDeğil mi :) bu iyi günlerin kötü günleri de olacak. Yoksa nasıl altından kalkarız birikim yapmazsak :)
:))
canım ne demekk..ah ahh keşke.. Kelin ilacı olsa kendine sürermiş misali:))
ama bir kaç tüyo vereyim..
ben mesela maaşımı elime alınca haftalık kendime bir limt koyarım.. bu hafta 150 telyi geçmeiceksini derim. inatlada geçeme.. çok gerekli olayan bişey almam.. yada ayda sadece misal 500 tl ile ayı kapatacaksın derim kendeime.. çok gerekli olamadan harcamamaya çalışırım.. bende işe yarıyor.. deneyebilirisiniz:))
kredi kartı zaten başlı başına bir belaLimit koymak çok güzel bir fikir ama ben nakit kalmayınca kredi kartına sarıyorum
Nasıl kurtulcam bilmiyorum bi iptal edebilsem
kredi kartı zaten başlı başına bir belaben kredi katı kullanmıyorum.. eşimin sadece bi tane var.. o yetiyo.. onu da eşim nakit taşımadığı için kullanıyo.. Maaşını aldığı gibi hemen önce borcunu kapatıyo..
Kesinlikle cok gidiyoBiz gezmeye ve dışarda yemeğe çok para harcıyoruz
Her pazar mutlaka il merkezine gidiyoruz ilçede yaşıyoruz küçük biyer değil ama yapacak pek bişey yok
Bunlardan vazgeçebilsek baya birikim yapabiliriz
Kuzu yapabiliyosan yani asmadan ayı bitiriyosan super ya:))
ben mesela maaşımı elime alınca haftalık kendime bir limt koyarım.. bu hafta 150 telyi geçmeiceksini derim. inatlada geçeme.. çok gerekli olayan bişey almam.. yada ayda sadece misal 500 tl ile ayı kapatacaksın derim kendeime.. çok gerekli olamadan harcamamaya çalışırım.. bende işe yarıyor.. deneyebilirisiniz:))
mümkün olduğunca aşmıyorum canım.. geçen ay mesela ama çocuklarda yok ya burada..450 tl ile kapadım ayı:))Kuzu yapabiliyosan yani asmadan ayı bitiriyosan super ya
Kesinlikle cok gidiyo
Ama kucuk bi yerdyseniz muhakkak sıkılırsınız
Ben istanbuldayim ama bazen hic disari cikmadigim zamanlar oluyo
Gunlerce cikmadigim bile.
Adım atsan para olmus
Hele avmler insanin aklini aliyo
:))
Zaten ne geliyorsa şu kredi kartlarından geliyor. Bir de bir ay odeyemedin mi faiz ustune faiz biniyor. Sonra da toparlanamıyor. Mumkun olduğunca daha az kullanmaya bak. Tabi şuan birden bırakılmaz kartlar ama tedbirli olmakta fayda var :)Limit koymak çok güzel bir fikir ama ben nakit kalmayınca kredi kartına sarıyorum
Nasıl kurtulcam bilmiyorum bi iptal edebilsem
Zaten ne geliyorsa şu kredi kartlarından geliyor. Bir de bir ay odeyemedin mi faiz ustune faiz biniyor. Sonra da toparlanamıyor. Mumkun olduğunca daha az kullanmaya bak. Tabi şuan birden bırakılmaz kartlar ama tedbirli olmakta fayda var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?