- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #9.881
Günaydın hayırlı pazarlar hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım. Hesap açtırsan daha iyi... Kuyumcuların aldığı makaslar altın hesabında yok. Ama altın hesabı açarken iyi araştırmak lazım çünkü bazı bankalar hesap işletim ücreti alabiliyorMerhaba arkadaşlar ben de açılmayan kumbara aldım bozuklukları atıyorum ama ayriyeten altın biriktirmek istiyorum kar edebilmek için hangi tür altından almalıyım 22 ayar 24 ayar pek anlamıyorum gram altın mı yoksa çeyrek mi almalıyım yada altın hesabı açtırmak daha mı mantıklı ?
Teşekkürler canım ben biraz daha araştırayım önerebileceğiniz bankalar varsa sevinirimHoşgeldin canım. Hesap açtırsan daha iyi... Kuyumcuların aldığı makaslar altın hesabında yok. Ama altın hesabı açarken iyi araştırmak lazım çünkü bazı bankalar hesap işletim ücreti alabiliyor
bizde aynı durumdayızgünaydın hanımlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun :)
bayramda tam anlamıyla açıldık. 1500 lira harcamışız resmen. ve maaşı erken aldık yani bu maaşla tam 5 hafta idare edeceğiz. nasıl olacak bilmiyorum
gerçi buzluk dolu. bu ay da buzluktan idare etsek olur. faturalar ve kredi dışında bir şey ödemedik. daha bakıcının parası ve aidat duruyor. kurban parası duruyor. bilmiyorum bu ayı çıkarabilir miyiz??
bizim de kredi kartı 4500, ödeyemeyeceğiz debizde aynı durumdayız
kredi kartı patlak
çocuğa mama ve bez parası lazım
eşimin sigara parası
veeee maaşlar bitti
daha ayın 15 çok var
Allah kolaylık versin canım. Gerçekten çok zor kart borcu.bizim de kredi kartı 4500, ödeyemeyeceğiz de
buzluğunda yer varsa hazırlayıp buzluğa at canımSlmmm
Bu hafta dolaptaki sebzeleri tuketmeye calisacam
Hemen bozuluyorlar, patlicanlarim cok imam bayildi yapacam esim yine mizmizlanacak yine mi patlican diye ama umrum diiill
Dedigin gibi firinda kozleyip buzluga attim canimbuzluğunda yer varsa hazırlayıp buzluğa at canım
aynen canım çok şükür sağlığımız yerinde bir işimiz ve gelirimiz var.. Rabbim olmayanada kapılar açsın inşallah... Bizim okul açıldığı için kız harçlık alıyor hergün eskisi kadar kumbaraya atamıcam sanırım :)Merhaba hanımlar... Çok açıldık diyenler olmuş.. Ama bu konuda şanslısınız ebnce çalılıyorsunuz. Sağlığınız el verdiğince de çalışırsınız :) o yüzden borçları fazla kafaya takmayın. Onları ödeyebilecek geliriniz var. :) gel gelelim bende bugun toplam 14 tl harcadım. Arkadaşla sinemaya gittik çünkü. 8 lira bilet 3 lira yol 3 kirada sinema salonuna mıdır kola filan soktuk onun için... Ama kumbaramı es geçmedim onunda karnını doyurdum 6 lira attım.