• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

bende bu gunu 0 harcamayla kapadım.
kışlılara devam bu gun menemen, bıber turşusu ve kabak konservesı yapıcam inşallah
maaşlar yatmış dolar almak ıstıyodum sızce mantıklı mı?
Kabk konservesi nasil oluyor hic yapmadim.
Valla bende altin almak istiyorum ama ucmus gidiyor dusermi acaba

Az önce bir siteden yeni kapandığım dönemde aldığım ama hiç giymediğim bir kap vardı onu sattım 70 TLye :KK76: para doğru birikim hesabına gitti. Bende çıkıp gönül rahatlığıyla ev alışverişimi yapabilirim:halay:
Hahha cik cik alisveris yap paraciklari harca:halay:
Bende kendimw nazar degdirdim iki gundur para harcamiyordum aaz once 35 tl harcadim markette:63: sende harca:rolleyes:

Kabk konservesi nasil oluyor hic yapmadim.
Valla bende altin almak istiyorum ama ucmus gidiyor dusermi acaba
canım bende ılk kez yapıcam ama dıger konserveler gıbı domatesi kavur sonra kabakları rengı donene kadar kavur kanoza doldur bu kadar

ne yogun bi gündü bugün öyle başım döndü yahu :) neyseki az kaldı 9 gün tatile :) Ama bayram olduğu için ve sevgili :) kayınvalideme gideceğimiz için dinlenmek bana hayal gibi görünüyor. :) neyseki hava değişikliği diye kendimi ikna çabalarına devam ediyorum mecbur :) şehir dışı olduğu için en az 3 gün ordayız :) bendede eylülde birikim hayal gözüküyor..çoğunuz dada böyle olduğunu görünce az da olsa içime su serpildi.. :KK71:Kendimi bian hain gibi hissettim sizin birikim yapmadığınıza seviniyor gibi oldu ama öyle değil :rolleyes: sadece yandaş yoldaş suç ortağı arıyorum kendime :KK74:

Günaydın kızlar, kurban geldi diye deli gibi buzluğu eritme çabalarındayım. Barbunya yaapıcam bugün. Ama daha önce hiç pişirmedim inşallah tadı güzel olur :KK48: Evde epeyi eksik var. Bugün benmarket, annemde pazar alışverişi yapıcak. Gitti yine paracıklar :KK17:
taze barbunya süper olur..patates ve havuç ta kat mutlaka daha özlü ve güzel oluyor

canım nisan başından ağustos sonuna kadar. 5 ay olmuş. sadece ben atmadım. babası ve eve gelen dedeler, anneanne, babanne, amca, dayı hep attılar sağolsunlar :)
hmm anladım eskiden bende kızım için yapıyordum onu :rolleyes: şimdi kız 8 yaşında kazık kadar oldu elinde kumbarayla da dolaştıramıom :KK70::KK70:

Kizlar size bisey daniscam bundan yillar yillar once ben henuz sumuklu bir cocukken bir snkadan kumbara almistim icini doldurup goturup bankada actiriyordum hesap acmistik o hesaba yatiyordu sanirim sene 90 li yillardi:dondurma:
Bayagi param birikti boyle ama faiz isleyecek mebleya henuz gekmemisti cok az kalmisti.
Gunlerden bir gun eve bankadan kagit geldi bankamiz baska ile tasiniyor gelip paranizi cekebilirisniz diye.bende cocugum tabi parami cektirmem diye yirttim kendimi:eek:
Para oyle gitti acaba yilar sonra bankaya gidip bir zmanlar cocuk ama tutumlu olan ben buyudum param nerde heyy desem bisey cikarmi:bicak:

Kizlar size bisey daniscam bundan yillar yillar once ben henuz sumuklu bir cocukken bir snkadan kumbara almistim icini doldurup goturup bankada actiriyordum hesap acmistik o hesaba yatiyordu sanirim sene 90 li yillardi:dondurma:
Bayagi param birikti boyle ama faiz isleyecek mebleya henuz gekmemisti cok az kalmisti.
Gunlerden bir gun eve bankadan kagit geldi bankamiz baska ile tasiniyor gelip paranizi cekebilirisniz diye.bende cocugum tabi parami cektirmem diye yirttim kendimi:eek:
Para oyle gitti acaba yilar sonra bankaya gidip bir zmanlar cocuk ama tutumlu olan ben buyudum param nerde heyy desem bisey cikarmi:bicak:
Emin degilim ama 5yada 10 yil aranip Sorulmayan hesaplara banka el koyar

Kızlar merhaba. Normal kumbara alıp mı birikim yapıyorsunuz  ben evleniyorum benimde birikim yapmam lazım...en azından Ocak da düğünüm o zamana kadar şöyle birkaç kumbara doldurmamış süper olmaz mı. Fikirleriniz neler? Neler yapmalıyım sizce :KK54:
İstikrarlı olup parayı harcamamak adına açılmayan kumbaralarda birikim yapıyoruz. Kumbara dolunca ya altın döviz alıyoruz yada bankaya atıyoruz.
@pinarzengin34 konunun başındaki mesajı ufak tüyolar eklemişti okumanı tavsiye ederim. Hatta aynısını @yagmur559 arkadaşımızda yapmış kendi konusunda. Bence ikisinide okumalısın

Back