- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.841
Kabk konservesi nasil oluyor hic yapmadim.bende bu gunu 0 harcamayla kapadım.
kışlılara devam bu gun menemen, bıber turşusu ve kabak konservesı yapıcam inşallah
maaşlar yatmış dolar almak ıstıyodum sızce mantıklı mı?
Hahha cik cik alisveris yap paraciklari harcaAz önce bir siteden yeni kapandığım dönemde aldığım ama hiç giymediğim bir kap vardı onu sattım 70 TLyepara doğru birikim hesabına gitti. Bende çıkıp gönül rahatlığıyla ev alışverişimi yapabilirim
canım bende ılk kez yapıcam ama dıger konserveler gıbı domatesi kavur sonra kabakları rengı donene kadar kavur kanoza doldur bu kadarKabk konservesi nasil oluyor hic yapmadim.
Valla bende altin almak istiyorum ama ucmus gidiyor dusermi acaba
Ekonomik olarak eğleniliyormuş demekki ne güzel 20 tl yle bitirmiş olmanız :)Bugun 20 tl.harcadik
Baya bir gezdik eglendik ogle yemegi icin kaynanamlara donduk.
taze barbunya süper olur..patates ve havuç ta kat mutlaka daha özlü ve güzel oluyorGünaydın kızlar, kurban geldi diye deli gibi buzluğu eritme çabalarındayım. Barbunya yaapıcam bugün. Ama daha önce hiç pişirmedim inşallah tadı güzel olurEvde epeyi eksik var. Bugün benmarket, annemde pazar alışverişi yapıcak. Gitti yine paracıklar
hmm anladım eskiden bende kızım için yapıyordum onucanım nisan başından ağustos sonuna kadar. 5 ay olmuş. sadece ben atmadım. babası ve eve gelen dedeler, anneanne, babanne, amca, dayı hep attılar sağolsunlar :)
Emin degilim ama 5yada 10 yil aranip Sorulmayan hesaplara banka el koyarKizlar size bisey daniscam bundan yillar yillar once ben henuz sumuklu bir cocukken bir snkadan kumbara almistim icini doldurup goturup bankada actiriyordum hesap acmistik o hesaba yatiyordu sanirim sene 90 li yillardi
Bayagi param birikti boyle ama faiz isleyecek mebleya henuz gekmemisti cok az kalmisti.
Gunlerden bir gun eve bankadan kagit geldi bankamiz baska ile tasiniyor gelip paranizi cekebilirisniz diye.bende cocugum tabi parami cektirmem diye yirttim kendimi
Para oyle gitti acaba yilar sonra bankaya gidip bir zmanlar cocuk ama tutumlu olan ben buyudum param nerde heyy desem bisey cikarmi
Hadi ya gitti paraciklar;/Emin degilim ama 5yada 10 yil aranip Sorulmayan hesaplara banka el koyar
Yine bir sorunHadi ya gitti paraciklar;/
Kız bu neEki Görüntüle 1882811
Ah ah damlaya damlaya göl olur dedikleri bu olsa gerek. Yeni bir motivasyon fotosuyla yine geldim kızlar. İnternette gezinirken gördüm. Bende 3-4 senede anca birikir bu kadar bozukluk.
İstikrarlı olup parayı harcamamak adına açılmayan kumbaralarda birikim yapıyoruz. Kumbara dolunca ya altın döviz alıyoruz yada bankaya atıyoruz.Kızlar merhaba. Normal kumbara alıp mı birikim yapıyorsunuz  ben evleniyorum benimde birikim yapmam lazım...en azından Ocak da düğünüm o zamana kadar şöyle birkaç kumbara doldurmamış süper olmaz mı. Fikirleriniz neler? Neler yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?